Profilový obrázek

vee.tek

Vítek Císař
372

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Marvels
    Marvels (2023)
    4
    Za mě zbytečný film, jediná “zajímavá” informace je v potitulkové scéně. Jednoduše by stačilo udělat jeden “speciální” díl Ms. Marvel mělo by to stejný význam.
    Hannah Montana
    Hannah Montana (2009)
    4
    No co říct? Kdybych byl holka tak asi napíšu, že je to nejúžasnější film co kdy kdo natočil, ale jelikož holka nejsem, tak napíšu toto: přiznejme si, že tento snímek za moc nestojí, ano je tam pár hezkých písniček, pár hezkých holek např.: Miley Cyrus… ale jak nad tím tak přemýšlím tak to není tak zlý snímek. Moje konečné hodnocení jsou 2 hvězdičky.
    Kovbojové a vetřelci
    Kovbojové a vetřelci (2011)
    6
    Sci-fi a western v jednom filmu co víc si přát. A jako další bonus Daniel Craig v hlavní roli. Ze začátku mě to moc nebavilo, ale po nějaké půl hodině se to obrátilo a při konci filmu jsem byl docela nerad, že už to končí. Doporučuji shlédnout, pokud máte rádi výše zmíněné žánry. Moje hodnocení jsou 3 hvězdičky.
    TRON: Legacy 3D
    TRON: Legacy 3D (2010)
    6
    Neúplně klasické sci-fi. Zajímavé prostředí digitálního světa, ve kterém je člověk. Při prvním zhlédnutí traileru jsem si říkal co to je za ptákovinu, ale nakonec to není tak úplně špatné. Jedna z věcí, která se mi u tohoto filmu líbila, je rozhodně jeho grafické zpracování. A pánské části diváků se určitě budou líbit motorky budoucnosti, které jsou hodně hezky udělané. Moje hodnocení jsou 3 hvězdičky.
    Captain America: První Avenger
    Captain America: První Avenger (2011)
    8
    Film o superhrdinovi mě už dlouho takhle nezaujal. Film o superhrdinovi, ve kterém je prakticky celé jeho vrcholné období, samozřejmě až na jeho život s Avengers. Moje hodnocení jsou 4 hvězdičky. A nemůžu se dočkat, až bude Avengers v kinech.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci