Profilový obrázek

vee.tek

Vítek Císař

Komentáře 17

Od nejnovějších
  1. Marvels
    Marvels (2023)
    4
    Za mě zbytečný film, jediná “zajímavá” informace je v potitulkové scéně. Jednoduše by stačilo udělat jeden “speciální” díl Ms. Marvel mělo by to stejný význam.
  2. Hanebný pancharti
    Hanebný pancharti (2009)
    8
    Velmi dobrý snímek, který mě ze začátku moc neoslovil, protože filmy s válečnou tématikou mě moc neberou. Režisér Quentin Tarantino si na tomto filmu dal nejspíše velmi záležet a podařilo se. Brad Pitt v jedné z hlavních rolí tento film pozdvihl a svoji roli zahrál velmi dobře a co víc vtipně. Jsem rád, že jsem měl tu možnost shlédnout tento snímek. Moje hodnocení jsou 4 hvězdičky..
  3. TRON: Legacy 3D
    TRON: Legacy 3D (2010)
    6
    Neúplně klasické sci-fi. Zajímavé prostředí digitálního světa, ve kterém je člověk. Při prvním zhlédnutí traileru jsem si říkal co to je za ptákovinu, ale nakonec to není tak úplně špatné. Jedna z věcí, která se mi u tohoto filmu líbila, je rozhodně jeho grafické zpracování. A pánské části diváků se určitě budou líbit motorky budoucnosti, které jsou hodně hezky udělané. Moje hodnocení jsou 3 hvězdičky.
  4. Kovbojové a vetřelci
    Kovbojové a vetřelci (2011)
    6
    Sci-fi a western v jednom filmu co víc si přát. A jako další bonus Daniel Craig v hlavní roli. Ze začátku mě to moc nebavilo, ale po nějaké půl hodině se to obrátilo a při konci filmu jsem byl docela nerad, že už to končí. Doporučuji shlédnout, pokud máte rádi výše zmíněné žánry. Moje hodnocení jsou 3 hvězdičky.
  5. Captain America: První Avenger
    Captain America: První Avenger (2011)
    8
    Film o superhrdinovi mě už dlouho takhle nezaujal. Film o superhrdinovi, ve kterém je prakticky celé jeho vrcholné období, samozřejmě až na jeho život s Avengers. Moje hodnocení jsou 4 hvězdičky. A nemůžu se dočkat, až bude Avengers v kinech.
  6. Wizards of Waverly Place: The Movie
    Wizards of Waverly Place: The Movie (2009)
    6
    Selena Gomez v hlavní roli, kouzla a Selena, co víc si přát. Průměrný film, honba za pokladem/zázrakem je podle mě docela ohraná. Pokud se nejedná například o Piráty z Karibiku. Hlavní je to, že všechno dobře dopadne. Ve chvíli kdy Alex a její bratr bojovali o sílu, jsem byl docela napjatý, když Alex sílu získala, mi bylo poněkud líto jejího bratra, ale tak už to chodí. Potom co Alex vrátila čas, se mi ulevilo. Moje hodnocení 3 hvězdičky.
  7. Hannah Montana
    Hannah Montana (2009)
    4
    No co říct? Kdybych byl holka tak asi napíšu, že je to nejúžasnější film co kdy kdo natočil, ale jelikož holka nejsem, tak napíšu toto: přiznejme si, že tento snímek za moc nestojí, ano je tam pár hezkých písniček, pár hezkých holek např.: Miley Cyrus… ale jak nad tím tak přemýšlím tak to není tak zlý snímek. Moje konečné hodnocení jsou 2 hvězdičky.
  8. V jako Vendeta
    V jako Vendeta (2005)
    8
    Poprvé, když jsem tenhle film „viděl“ mi ho kamarád ukazoval po částech a vůbec se mi nelíbil, poté jsem si ho sehnal a podíval se na celý. Po tomto zásadním kroku se můj názor obrátil o 360°, je to hodně vydařený film, sice trošku zdlouhavý, ale to člověk překousne. Možná jen jedna věc: neuškodila by nějaká scéna co má „koule“. Moje hodnocení 4 hvězdičky a rozhodně doporučuji se na tento snímek podívat.
  9. Strážci – Watchmen
    Strážci – Watchmen (2009)
    8
    K tomuto snímku jsem původně napsal jiný komentář (ne zrovna lichotný). Potom jsem se na snímek podíval ještě jednou a změnil jsem částečně svůj názor. Když je nějaký film o hrdinech potažmo superhrdinech tak čekám, že to bude „napínavý jako kšandy“ ale u tohoto filmu jsem se hodně nudil, ale poté nastal onen mnou velice očekávaný zlom, Rorschachovi sejmuli masku! Od té chvíle to mělo grády, takové jaké od takovéhoto typu filmu čekám. Moje konečné hodnocení je 70%.
  10. Auta 2
    Auta 2 (2011)
    6
    Ve srovnání s prvním dílem je podle mě pokračování pouhou snahou o dosažení stejného úspěchu. Nápad udělat z Buráka něco jako nechtěného hrdinu mě po traileru docela nadchnul, ale po zhlédnutí naprosto odradil, Burák mi připomněl Rowana Etkinsona jako agenta Johnyho Englishe tupý ač vtipný. Ale to nemění nic na tom, že se tento film nepovedl. Moje konečné hodnocení je 40%.
  11. Alenka v říši divů
    Alenka v říši divů (2010)
    6
    Tohle je průměrná animo-hraná pohádka. Sice jsou tam scény, u kterých jsem se smál, ale nějak moc mě to nenadchlo. Prakticky jediné co se mi na tomto filmu líbilo je herecký výkon Johnnyho Deppaa vůbec to že tam Johnny byl. Společně s Johnnym Deppem mě na filmu zaujala srdcová Královna a její utínání hlav, prase a Tlachapoudek. Nic víc k této pohádce říci nemohu. Moje konečné hodnocení je 40%.
  12. Zohan: Krycí jméno Kadeřník
    Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008)
    4
    Bože takhle jsem se už dlouho nenasmál. Dobře spojené prvky komedie, akce a komedie . Adam Sandler v roli bývalého agenta, kterého snem je stát se kadeřníkem konec konců tento sen se mu splní. Nevím, co víc bych napsal, prostě pokud se potřebujete/chcete zasmát a jste v pubertě, anebo vám nevadí někdy, až trapné scény tak je tento snímek pro Vás. Moje konečné a s odstupem času promyšlené hodnocení jsou dvě hvězdičky.
  13. Zombieland
    Zombieland (2009)
    8
    Tak takhle jsem se už dlouho nezasmál! V tomto snímku jsou velice dobře zkombinované prvky komedie, brutality, romantiky a zombie. Tallahassee brutální zabiják a Columbus zabiják strašpytlík a nakonec dvě sestřičky zlodějky. Tato čtveřice dělá film výjimečným. Věřím tomu, že ostatní mi dají za pravdu v tom, že nic podobného na filmové scéně není. Moje konečné hodnocení je 80%.
  14. Iron Man
    Iron Man (2008)
    8
    Tony Stark, takový druhý Batman, boháč co dělá jen svoji práci a při tom se z něj náhodou stane „stroj“. Když už je z něj „stroj“ tak proč se nevylepšit tak, aby z něj nebylo nic menšího než superhrdina. A teď už k provedení, co se týká vizuálních efektů ty jsou dost dobré, celkové provedení tohoto snímku je poněkud nadprůměrné. Příběh je v podstatě také dobrý, až na tu výše zmiňovanou podobnost s Batmanem, ale na druhou stranu, tato podobnost je zanedbatelná. Moje konečné hodnocení jsou 4 hvězdičky.
  15. Pařba v Bangkoku
    Pařba v Bangkoku (2011)
    4
    Když jsem zjistil, že po pařbě v Las Vegas natočili další díl, tak jsem od něj hodně očekával. Šel jsem do kina a odcházel jsem z něj s pocitem, že jsem byl na Pařbě v Las Vegas jen přesunuté do Bangkoku, takže mě tento snímek docela zklamal. Nechtěl jsem, ale musím, moje hodnocení jsou 2 hvězdičky.
  16. Sherlock Holmes
    Sherlock Holmes (2009)
    10
    Suprový film. Miluju filmy ve, kterých je zápletka a je ještě k tomu je hodně dobře natočený. V hlavní roli můj oblíbený herec Robert Downey Jr.. Přidat klasickému, slušnému a nápady oplývajícímu Sherlocku Holmesovi vlastnosti jako je ignorace pravidel tehdejší společnosti a akčnost se mi jeví jako velice dobrý nápad. Takže tento snímek ohodnotím tím nejvyšším hodnocením, takže 5 hvězdiček. A už se těším na druhý díl.