Profilový obrázek

Robynson

1 013

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    10. epizoda
    10. epizoda
    2
    Vždy jednou za deset dvacet let zkusím jestli už jsem schopen se naladit na tento způsob humoru, ale zatím nic. Musí k tomu být asi speciální naladění. Ale jednu hvězdu za originalitu myslím s klidným svědomím můžu udělit.
    Monolith
    Monolith (2022)
    2
    Nakonec tedy poměrně velké zklamání. Příběh vypadá zajímavě, ale jen proto, že nadhodí zajímavé otázky, na které však není schopen dát adekvátní odpovědi. Vytvoření zápletky je jen část úkolu, pokud neexistuje její rozpletení, postrádá to celé smysl. Vzhledem k mizivému množství sci-fi filmů jsem neodolal, avšak dodatečně jsem litoval ztraceného času. Zaujme však herečka, která celý film sama zvládne na výbornou, však podala později další vynikající výkon ve filmu Evil Dead: Rising ,který stojí na rozdíl od tohoto za podívání.
    Sputnik
    Sputnik (2020)
    8
    Výborná atmosféra, především komplexu kde zkoumají astronauta. Krásné retro, které pamětníky vrátí do komunistické šedi a socialistického realismu.
    Milé dítě
    Milé dítě (2023)
    4
    Tak nějak si představuji že by to dopadlo, když by kriminálku psali autoři Ordinace v růžové zahradě. Ponaučení, že vysoké hodnocení není zárukou kvality. To však neznamená, že jsem nebyl zvědavý na rozuzlení. Ale bez rychloposuvu bych to určitě nedal. Velký rozdíl oproti vynikajícímu Tělo ve zdi.
    Humane
    Humane (2024)
    8
    Výborný thriller, přesně vyvážený a s přesahem. Není co vytknout a mohu jen vřele doporučit.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci