Profilový obrázek

TheHofi

Komentáře 61

Od nejnovějších
  1. Longlegs
    Longlegs (2024)
    8
    Longlegs je fantasticky pomalý film, ale je taky opravdu skvělý a skvěle natočený. Pokud půjdete na film s Nicolasem Cagem, budete možná zklamaný, páč ve filmu moc není, ale to vše se zúročí v moment, kdy se objeví a ukáže, že je prostě skvělý herec, Maika Monroe v hlavni roli je tak též skvělá, pak bych zmínil kameru, hudbu, která je znepokojivá a dodává skvělou atmosféru. Upřímně nevím, co bych filmu vytkl, snad jen to, ze to není film pro všechny a upřímně sám nevím zda ho doporučit, ale můj názor je, že je to skvělá mysteriózní kriminálka, která je prostě svá a to se mi líbí 90%.
  2. Vetřelec: Romulus
    Vetřelec: Romulus (2024)
    8
    Od filmu jsem čekal opravdu hodně, sice drobný zklamaní tu je ale ne nějak výrazný. Úvod byl trochu pomalý ale v moment kdy se naše parta dostane na vesmírnou stanici tak se to rozjede a nezastaví do konce. Atmosféra je správně hustá, digitální a praktický triky vypadající skvěle, hudba a zvukový jsou fantastický, jsou tu hodně dobrý nápady, postavy mě bavili, řemeslně je to vynikající a návaznost na jedničku je super. Z Vetřelčí série bych tenhle díl hodil na krásné bronzové místo, a doporučuji zajít na 4DX promítání která tady bylo využito na max. 85% za to že konečně po letech konečně někdo natočil důstojné pokračovaní téhle série, a že jim to trvalo hodně dlouho.
  3. Deadpool & Wolverine
    Deadpool & Wolverine (2024)
    10
    Deadpool se už v trailerech označil za spasitele Marvelu. A vite co, povedlo! Už dlouho jsem nezažil ze by se cele kino takhle nahlas smálo a ja s ním. Tady je vše na jedničku: akce, humor, dokonalý hlašký, emoce, herci a jejich výkony, hudba ktera je naprotsto dokonalá a ústřední duo ma skvělou chemii. Ja fakt nevím co bych tomu filmu vytkl, snad je to ze to tak rychle uteklo a byl konec. Opravdu velká pecka u ktere se budete bavit. A doufám že se Deadpool a Wolverine opět vratí, aby ukázali, že komiksový filmy furt stojí za to 100%.
  4. Přišla v noci
    Přišla v noci (2023)
    0
    Celou dobu sledování jsem čekal, kdy že se dostaví ta nejlepší komedie minulého roku, jak hromada kritiků psala, ale minimálně pro mě se dostavil jeden z nejhorší filmů, co jsem kdy viděl. Jediné co bych pochválil je herecký výkon Simony Pekové, kterou jsem celou dobu filmu nesnášel a o to i šlo, ale to je vše, zbytek je prostě slepenec nefunkčních rádoby hororových scén. Není tu skoro žádná hudba, zajímavé prostředí, nebo postava, na které by mi aspoň trochu záleželo. Pokud se to někomu líbilo, tak mu to neberu. Já to těm lidem, co se jim tenhle film líbil, fakt přeju, ale kdybych na to šel do kina tak bych snad chtěl vrátit vstupný takže 0%.
  5. The Cursed
    The Cursed (2021)
    8
    Po dlouhé době pořádný vlkodlačí horor, který ma opravdu super atmosféru, fajn herce a za mě skvělé dobové zasazení. Ale je bohužel vidět že film, i když ho točili telentovaní lidé, tak bohužel peněz moc nebylo a v některých scénach a efektech to je vidět. Když tohle, ale přehlídnete, dostane dost dobrý vlkodlačí horor, kterych je málo a to je škoda 75%.
  6. Papežův vymítač
    Papežův vymítač (2023)
    8
    Papežův vymítač sice není horor, ale je to skvělý fantasy thriller se super herci a jejich vykony, hutnou atmosférou, dobrými triky, maskami a úmyslným humorem, který tu sedne. Jediný dva výrazný zápory jsou nevýrazná hudba, a to že tu není víc příběhu Gabriela Amortha skutečného vymítače, podle kterého byl tento film natočen. Ale jinak je to velmi dobrý film, ve kterém Russell Crowe naprosto exceluje a já se u něj hodně bavil a teď lituju, že jsem na to nešel do kina. Tak aspoň teď tomu dávám 80%.
  7. Sestra II
    Sestra II (2023)
    6
    Sestra 2 je podobný případ jako nový Vymítač ďábla. Kdyby to nikdy nevzniklo, tak se nic nestane. Ale musím tomuhle filmu uznat to, že je aspoň zábavný, má dobré herce a obecně, co se týka řemesla a režie, tak je skvěle natočený. Jako zápor tu je opět nic moc příběh, debilita některých postav, a to že to není vůbec děsivý stejně jako většina nových hororu. Ale jak jsem řekl, je to aspoň zábavný a dobře natočený, a dokonce i o něco lepší než první díl, ale furt se to nechytá na libovolný díl V zajetí démonu, i když by hrozně chtělo. No nakonec je to hodně fajn film a já mu dávám 60%.
  8. Vymítač ďábla: Znamení víry
    Vymítač ďábla: Znamení víry (2023)
    6
    Nový Vymítač ďábla není špatný film, ale dobrý to taky úplně není. Pochválil bych masky, herecký výkony a hudbu. Co bych vytkl, tak jsou rozhodně některý efekty, pomalý tempo, příběh a to že to není vůbec děsivý. Na závěr řeknu to, že je to tak trochu zbytečný pokračování a na 50 let starou jedničku to prostě nemá, ale jelikož jsem na to šel bez očekávání, tak to dopadlo vlastně docela fajn 55%.
  9. Transformers 7 (2019)
    4
    Pustil jsem ti to s tím, že jsem nic neočekával, ale i tak to nebylo nic extra a to říkám já, který má fakt hodně rád přechozí díly. A ano i nenáviděnou pětku. Jako nový začátek téhle série to moc nefunguje nový režisér Steven Caple Jr. se hrozně snaží točit jako jeho předchůdce Michael Bay a moc mu to nejde. Bay má svůj unikátní styl a Caple na to aby natočit velký blockbuster prostě nemá a přítom jeho Creed 2 mě dost bavil. Takže záporu tu je podle mě docela dost a ten největší je CGI a to vypadá hůř než v šestnáct let starý jedničce a to je fakt divný, ale jednička je prostě nepřekonatelná. Pak většina herců taky nezaujala, hudba většinu času nemá grády a akce taky ne teda kromě finále, které bylo fakt hodně povedené. Ale i tak můžu říct pár kladů a to je rozhodně finále, který má prostě drive a je škoda, že to nemá zbytek filmu. Pak je tu docela sympatický hlavní hrdina a jeho vztah s Autobotem Miragem a pochopitelně samotný Autoboti jsou docela fajn a párkrát jsem se u některých vtipů zasmál. No na závěr z toho moc nadšený nejsem ale i tak jsem docela zvědavý na pokračování pokud někdy vnikne, ale prosím ať to točí někdo kdo by dokázal tomu dát nějakou šťávu a hezky se na to koukalo, tady tomu dávám 45%.
  10. Asterix a Obelix: Říše středu
    Asterix a Obelix: Říše středu (2023)
    6
    Nový Asterix a Obelix je lepší než jejich poslední hraný dobrodružství, ale na první dva hrané filmy to nemá a už vůbec to nemá na animáky. Ale docela jsem se bavil, některé vtipy jsou fajn, hlavně ty klasické narážky na dnešní dobu. Výběr některých herců je taky povedený, hlavně Vincent Cassel jako Ceasar je podle mě výborný a Guillaumet Canet a Gilles Lellouche jako ústřední dvojice jsou skvělý a pokud s nimi bude pokračování budu rád a jako poslední co se mi líbilo byly efekty, ty jsou fakt pěkný a věrný komiksům a pěkná hudba. Tak a teď k záporům, co je škoda je to, že Marion Cotillard jako Kleopatra tu moc bohužel není, pak je tu český dabing, který je někdy fakt strašnej jako příklad řeknu Jakuba Koháka, který prostě dabovat neumí a jeho postava Popkornise, kterou daboval mi byla kvůli tomu fakt nesympatický, a jako poslední dvě věci co bych zmínil jsou kostýmy, ty někdy vypadají fakt pěkně, ale jindy to vypadá hrozně a to film stál 72 millionů dolarů což když vezmu Českého Žížku, který stál jen 23 millionů tak právě ty kostýmy vypadají mnohem líp, a poslední zápor jsou akční scény, které nejsou tak zábavný jako v předchozích dílech a to je fakt škoda. No na závěr bych řekl, že je to fajn podívaná a děti se u toho bavit a dospělí docela taky jen ne jako u prvních dvou hraných filmů, který jsou podle mě skvělý, ale tady to si odnáší 60% za fajn podívanou u které se nemusí přemýšlet.
  11. Smrtelné zlo: Probuzení
    Smrtelné zlo: Probuzení (2023)
    9
    Jo nový Evil Dead je super hororová jízda, která vzdává holt i původním filmům téhle série hlavně v záběrování jednotlivých scén. Všichni herci tu hráli na jedničku, ale nejvíc si svojí roli Alyssa Sutherland, která hraje hlavní posedlou postavu. Opravu povedený horor plný hodně nepříjemných a dobře natočených scén, ve kterých je i dost toho černého humoru. Ostudu původní dílům nedělá sice Evil Dead dvojka je furt nepřekonaná, ale já tento díl osobně řadím hned za ní na druhé místo z celé série 95%.
  12. Avatar
    Avatar (2009)
    5
    Furt si stojím za tím, že to není bůhví jak úžasný film, ale i po těch necelých 14 letech, to stále vypadá fantasticky. Hudba je taky Boží, ale to mají vše mají i první Transformers. Které miluju, ale proč ty nejsou tak opěvovaný? Takže pořád si myslím, že Avatar je průměrný film s nic moc příběhem, na který se jen hezky kouká a poslouchá, takže 55%. Třeba se mi dvojka bude líbit víc.
  13. Barbar
    Barbar (2022)
    8
    Barbar by byl fakt super horor, kdyby si celou dobu své stopáže dokázal udržet svoje hodně dobrý tempo a napětí až do posledních 20 až 30 minut, kde jsou pak už jen naháněčky. Ale i tak je to dobrý horor s velmi dobrou atmosférou, prostředím a hereckými výkony za solidních 75%.
  14. Black Panther: Wakanda nechť žije
    Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
    6
    Ach jo, co se to s Marvelem děje, tohle už je druhý film v řadě, který opravdu není moc dobrý, je hodně průměrný a ty kecy před premiérou, že tohle je nejlepší Marvelovka od Avengers: Endgame se opravdu podle mě nenaplnili. A jediné co tenhle film dělí od Thora 4 je to, že to není trapná parodie, ale zase je to hrozně nudný a moc se toho tady neděje. Akčních scén je málo a opět stejně jako v jedničce v nich není moc vidět, protože jsou hodně často ve tmě, a když už by tam byl nějaký zajímavý nápad, tak není naplno vytěžený. Pak je tu nudný záporák a nezajímavý příběh, to je asi vše. Ale abych jen nekritizoval, tak hudba je fakt super, digitální efekty jsou opět na dobré úrovni a také někteří herci, ale to je asi tak vše. Na závěr řeknu, že jsem opravdu zklamaný a pokud se Marvel nevzpamatuje, tak by to mohl být jeho konec a to bych fakt nerad, ale doufám, že se zase začne Marvelu dařít páč jeho filmy mám fakt rád 50%
  15. Pinocchio Guillerma del Tora
    Pinocchio Guillerma del Tora (2022)
    10
    Pinocchio od Guillerma del Tora se stal pro mě nejlepší animovaným filmem tohoto roku a i nejlepší adaptací téhle slavné pohádky. Opravdu krásný film s nádhernou loutkovou animací a kouzelný příběhem, u kterého se zasmějete a i ta slza vám ukápne 100%.
  16. Wednesday
    Wednesday (2022)
    10
    Filmy o Addamsově rodině mě nikdy nebavily, ale tenhle seriál jo a je to důkaz, že když má režisér svojí vizi a jde si za ní, tak i pro mě z nezajímavé předlohy dokáže vytřískat fakt hodně zajímavou hororovou detektivku plnou černého humoru a dobrých herců, jen škoda horších některých efektů ale jinak 90%.
  17. Vlkodlak: Noční lovec
    Vlkodlak: Noční lovec (2022)
    8
    Jediné, co bych filmu vytkl, je maska vlkodlaka. Trochu jsem doufal, že bude vypadat líp, ale jinak je to skvělý komiksový experiment, kterých chci od Marvelu víc. Za mě výborných 85%, s hromadou odkazů na staré hororové klasiky, prosím ať v tomhle Marvel pokračuje tohle fakt vyšlo.
  18. Rakeťák
    Rakeťák (2022)
    10
    Rakeťák mě vážně nezklamal, Pixar opět natočit výborný animák, který je zároveň poctou všem velkým sci-fi. Úžasná, detailní animace, povedený dobrodružný příběh a hudba z toho to filmu dělají jeden z mých nejoblíbenějších animáku vůbec. Pixar opět převedl revoluci v animovaných filmech 100%.
  19. Moon Knight
    Moon Knight (2022)
    8
    Hned na začátek řeknu že Loki i Hawkeye se mi líbili víc, ale Moon Knight není nic špatného má skvělé herce, hudbu, prostředí a neokoukanou Egyptskou mytologii. Jen jsem dostal něco jiného než jsem čekal a samotného Moon Knighta je tu málo, ale i tak jsem dostal seriál za solidních 70%.
  20. Krvavá nevěsta
    Krvavá nevěsta (2019)
    6
    Musím uznat, že film má dobré herce, zajímavý příběh, hudbu a napětí. Ale já čekal, že se tak v půlce filmu se karty obrátí a právě z nevěsty se stane ta, kdo bude lovit ostatní, ale to se podle mě nestalo a konec nebyl podle mě moc dobrý. Ale jedná fajn film se zajímavým nápadem, který bohužel nebyl plně využitý takže 60%.
  21. Rodina na baterky
    Rodina na baterky (2021)
    10
    Tohle je jeden z nejšílenějších animáků co jsem kdy viděl, a proto se mi to hrozně líbilo 90%. Phil Lord a Christopher Miller nezklamali.
  22. Princezna zakletá v čase
    Princezna zakletá v čase (2020)
    10
    Tuhle pohádku každý vynášel do nebes, jak je úžasná a já se k nim přidám. Princezna zakletá v čase sice svou zápletkou vykrádá hodně slavných filmů, jako třeba Na hraně zítřka nebo Na Hromnice o den více, ale tak dobře, že se za to nemusí stydět. Opravdu velká pecka a jedna z nejlepší českých pohádek vůbec. Dávám 100%.
  23. Hellboy
    Hellboy (2019)
    6
    Tenhle Hellboy se nevyrovná těm od del Tora, tenhle Helboy je mnohem béčkovější, krvavější a vlasně i hloupější. Bohužel je na tomle filmu taky vidět, že tvůrci měli hodně nápadů, ale taky málo peněž, takže občast některý digitální efekty nejsou tak dobrý, jako to uměl del Toro, který umí mnohem lépe pracovat s nižším rozpočtem a humor s hláškama mi někdy připadáli hrozně tlačený na sílu. Ale pokud tohle přehlidnete, tak dostanete zábavný akčňák, který je správně krvavý zábavný ma dobrou hudbu a Harbour si roli Hellboye užil, ale je hloupý béčko 65%.
  24. Alita: Bojový Anděl
    Alita: Bojový Anděl (2019)
    10
    Robert Rodriguez režisér, který poslední roky točil jen špatné filmy, které byly buď pro děti, nebo to byly sračky pro dospělé, tak ten teď natočil Alitu, která je dokonala po všech směrech, a to říká člověk, který má rád předlohu a první trailery na tenhle film se mu moc nelíbily. Má to pěkně natočenou akci, hudbu, nádherný svět, ve kterém se film odehrává. Herecké obsazení a výkony a výborné efekty. Podle mě tento film, který je remakem filmu z roku 1993 rozhodně svému předchůdci ostudu neudělal, ale naopak v mnohém překonal. Za mě to je plná palba hvězdiček a dávám si to do oblíbených, už aby byla dvojka. 100%
  25. Aquaman
    Aquaman (2018)
    10
    Říkám si ,proč jsem nenapsal komentář už dřív a přitom jsem ten film chválil kde se dalo a každému jsem ho doporučoval. A proč ? Protože DC sehnalo konečně režisérá, který ví, co diváci chtějí a to, že nenatočí další temně laděnou komiksovku jak byl Muž z oceli, Batman v Superman a nebo i když už trochu odlehčená Liga spravedlnosti. V dnešní době temno v komiksech už moc netáhne , ale tím nechci shazovat Batmany od Christophera Nolana, ty byly skvělý, ale teď už jdem si necopovědet o Aquamanovi. Co bych jako první pochválil je hlavni herecká dvojice jak Jason Momoa a Amber Heard jsou tady skvely a je vidět, že si role užili, ale tohle se týká i ostatních herců, ať už mluvím o Patricku Wilsonovi, Nikole Kidmanové, Willemu Defoe i ten Dolph Lundgren se mi tu seděl, i když tu moc nebyl, tak každej odehrál svoje a bylo to skvělý. Musím pochválit technickou stránku filmu, která je skvělá, ať mluvím o efektech nebo o hudbě, tak to bylo dokonalý. A co je potřeba zmínit na posled tak to je to o čem jsem mluvil na začátku to, že James Wan přichystal epické dobrodružství, které se DC snažilo vybudovat už od Muže z oceli a nešlo jim to tady je všeho skvělá akce, humor, výborná technická stránka, herci, kteří si to naprosto užily a epičnost scen, u kterých mě mrazilo. Tímhle filmem se DC vyrovnalo Marvelu a na dvojku Aqumana se těšim a doufám, že to bude stejná pecka jako tohle 100%.
  26. One Punch Man
    One Punch Man (2015)
    10
    Nejlepší japonské anime. Tohle má snad vše! Vydařený příběh, hodně akce, skvělý humor a nejlepší opening song co jsem kdy slyšel. Fakt doporučuji všem, co milují super hrdinské filmy, protože tohle je skvělá parodie na ně. První sérii jsem zhlédnul už několikrát a neočekávaně vyčkávám na druhou. Fakt pecka za mě je to 100%.
  27. Black Panther
    Black Panther (2018)
    6
    Jsem zklamaný a to hodně, čekal jsem mnohem víc, po tom, co se Black Panter ukázal ve filmu Captain America: Občanská válka: Říkal jsem si. „Už aby tento hrdina měl vlastní film", protože jako postava mi přijde skvělá. Vyšel první trailer a myslel jsem si, že to bude pecka a pak se začaly všude ukazovat videa z akčních scén a moje nadšení opadlo. Na film jsem se odhodlal jít asi po čtyřech dnech od premiéry.Strašně jsem se nudil u akčních scén, které mi přišly průměrné a ani jedna mě nebavila. Ale abych jen nekritizoval, tak musím pochválit hudbu. Ta mi přišla skvělá, a nebýt ještě hlavního hrdiny a humoru, tak je moje hodnocení nižší. Na závěr je to pro mě to je slaboučkých 50%, čekal jsem od tohoto filmu víc a jak říkám samotná postava Black Pantera mě osobně přijde velmi zajímavá a dobrá, ale tento hrdina mi zatím ukázal, že dokáže byt skvělá vedlejší postava jako právě ve třetím Capitánovi Amerikovi. Jako hlavní postava, která má utáhnou svůj vlastní film si ovšem bude muset počkat na režiséra, který to to prostě líp ukočíruje. Tímto chci říct, že film Ryana Cooglera „Creed“ mi přijde skvělý, ale film Black Panter mu nějak nesedl. A na závěr řeknu tohle: jestli jste někdo kdo Marvel miluje, tak si na to zajděte do kina a těm ostatní řeknu jen, to ať si počkají až to vyjte na Blu-ray a pusťte si to doma.
  28. Čertoviny
    Čertoviny (2018)
    8
    Ale tohle se Troškovi vážně povedlo. Jediné, co se mi na filmu moc nelíbilo, tak to byly kostýmy a jako velký plus beru to že, tu není ten Troškův pitomej humor. Za mě to je krásná pohádka za pěkných 70%
  29. 7 životů
    7 životů (2017)
    10
    K tomuto filmu jsem přišel jak slepý k houslím. Bylo to spontánní rozhodnutí, kdy jsem chtěl zabít nudu. V programu kin mě zaujal jeho název a tak jsem šel. Sice s obavami ale ku memu překvapení mě zaujal hned od začátku. 7 životů má luxusní scénář a skvělý nápad. Na to že to režíroval totální vocas Tommy Wirkola, který režíroval Dead Snow 1,2 (což byl nepředstavitelný sračky) tak k tomuhle nemám co víc co dodat. Hlavní roli kterou ztvárnila Noomi Rapace která není žádná sexbomba, tak její herecký výkon byl 100% (vlastně 700%). Glenn Close její záporná role byla skvěle zahraná. Ale to se není čemu divit, to je nějaká paní herečka. A jako poslední dvě věci musím vyzdvihnout hudbu, a na to že se film odehrává v roce 2073 se film drží po stránce technologii při zemi a není příliš futuristický. Pro mě je to výborný akční, sci-fi, Thriller s výborný nápadem a skvělou atmosférou je to 90%.
  30. Já, padouch 3
    Já, padouch 3 (2017)
    2
    No, pro mě hodně velké zklamání. Přeji si, aby další film z teto série už nebyl vůbec natočený. Mě to prostě nebavilo. Během celého filmu jsem se zasmál asi jen třikrát a to je vše. Já osobně to doporučuji, ale jen dětem do 10 let. Těm se to asi líbit bude. Je to nejslabší film ze série „Já, padouch“ a je to úplně zbytečné pokračování, které kdyby nevzniklo, tak se nic nestane. Ale ať neházím jen špínu. Film má hezké animace a hudební retro výběr taky není špatný, ale jinak to je film, který má u mě 20%.
  31. Kráska a zvíře
    Kráska a zvíře (2017)
    10
    Kráska a zvíře mě nepřekvapila, ale ani nezklamala. Dostal jsem co jsem čekal. Kvalitní pohádku, u které vidím minimálně nominaci na Oscara za výpravu a kostýmy. Kostýmy byly opravdu krásné a jako další tu jsou písničky, které byly v české verzi moc hezky nazpívané. Kreslenou Krasku a zvíře z roku 1991 to ovšem nepřekonalo, ale ani nezahanbilo. Mě se film líbil a pokud máte rádi tu kreslenou, tak si na to zajděte stojí to za to.
  32. Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    8
    King Kong Petera Jacksona je pro mě nepřekonán, ale i tak jsem se dočkal velmi zábavné akční podívané. Herecké výkony jsou slušné a vizuální efekty jsou výborné stejně jako hudba za mě 80%.
  33. Deepwater Horizon: Moře v plamenech
    Deepwater Horizon: Moře v plamenech (2016)
    10
    Na tento film jsem se těšil už od prvního traileru a nezklamal mě. Skvělý herecký výkony, vizuální efekty, během filmu mi naskakovala husí kůže a při nějakých scénách jsem málem brečel dojetím. Za mě druhy nejlepší film roku 2016 a zaslouženě. Ale vadí mi jediná věc že film do kin nešel ve 3D a to je škoda, protože tady by se to hodilo 95%.
  34. Krotitelé duchů
    Krotitelé duchů (2016)
    4
    Je to neskutečná blbost, ale bavit se budete dobrý vtípky i herci nejvíce podle mě vynikl Chris Hemsworth, který tady hraje úplného blba.
  35. Legenda o Tarzanovi
    Legenda o Tarzanovi (2016)
    10
    Na tento film jsem šel s obavami, ale hned po prvních pár minutách jsem věděl, že tohle je jeden z nejlepších filmů roku. Vizuální efekty super, ale litoval jsem, že jsem šel na 2D místo 3D. A taky doporučuji si poslechnou píseň v titulcích, ta je také úžasná. Za mě fakt povedený film herci byli skvělí, akce také a zasmějete se u toho nad vtípky, o které se postaral Samuel L. Jackson za mě 95%.
  36. Želvy Ninja 2
    Želvy Ninja 2 (2016)
    10
    První díl mě bavil, ale tohle je mnohem lepší. Pro mě to je velmi dobrá akční komedie. A taky musím říct, že to mělo lepší nápady než jednička.
  37. Vesmírná tělesa
    Vesmírná tělesa (1987)
    10
    Nikdy jsem se netajil tím, že sérii Star Wars moc nemusím. Jo, jasně najdou se mezi tou hromadou filmů a seriálů fakt dost dobrý kousky jako třeba Mandalorian, který je skvělý po všech stránkách, a pro mě osobně je to to nejlepší, co z téhle velké ságy bylo natočený. Ale pak je tu SpaceBalls, což je naprosto dokonalá parodie právě na Star Wars. A osobně si myslím, že i když jste žádný díl ze série neviděli, tak tohle si užijete. Je tu spoustu vtipů, narážek a na tu dobu fakt hodně dobrý efekty. Jen pozor, když si budete chtít tehle film pustit, tak si dejte záležet s nalezením správeného dabing, aby jste měli co nejlepší zážitek. Například hlavního záporaka lorda Helmu musí dabovat Zdeněk Mahdal a věrného parťáka Blíta Jan Přeučil. Tak a na závěr 100% za furt povedenou parodii.
  38. Marťan
    Marťan (2015)
    10
    Po hodně dlouhé době to byl dobrý film od Ridleyho Scotta čekal jsem dalšího Promethea ale naštěstí to tak nebylo.