Profilový obrázek

TheHofi

5 000
84. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Longlegs
    Longlegs (2024)
    8
    Longlegs je fantasticky pomalý film, ale je taky opravdu skvělý a skvěle natočený. Pokud půjdete na film s Nicolasem Cagem, budete možná zklamaný, páč ve filmu moc není, ale to vše se zúročí v moment, kdy se objeví a ukáže, že je prostě skvělý herec, Maika Monroe v hlavni roli je tak též skvělá, pak bych zmínil kameru, hudbu, která je znepokojivá a dodává skvělou atmosféru. Upřímně nevím, co bych filmu vytkl, snad jen to, ze to není film pro všechny a upřímně sám nevím zda ho doporučit, ale můj názor je, že je to skvělá mysteriózní kriminálka, která je prostě svá a to se mi líbí 90%.
    Vetřelec: Romulus
    Vetřelec: Romulus (2024)
    8
    Od filmu jsem čekal opravdu hodně, sice drobný zklamaní tu je ale ne nějak výrazný. Úvod byl trochu pomalý ale v moment kdy se naše parta dostane na vesmírnou stanici tak se to rozjede a nezastaví do konce. Atmosféra je správně hustá, digitální a praktický triky vypadající skvěle, hudba a zvukový jsou fantastický, jsou tu hodně dobrý nápady, postavy mě bavili, řemeslně je to vynikající a návaznost na jedničku je super. Z Vetřelčí série bych tenhle díl hodil na krásné bronzové místo, a doporučuji zajít na 4DX promítání která tady bylo využito na max. 85% za to že konečně po letech konečně někdo natočil důstojné pokračovaní téhle série, a že jim to trvalo hodně dlouho.
    Deadpool & Wolverine
    Deadpool & Wolverine (2024)
    10
    Deadpool se už v trailerech označil za spasitele Marvelu. A vite co, povedlo! Už dlouho jsem nezažil ze by se cele kino takhle nahlas smálo a ja s ním. Tady je vše na jedničku: akce, humor, dokonalý hlašký, emoce, herci a jejich výkony, hudba ktera je naprotsto dokonalá a ústřední duo ma skvělou chemii. Ja fakt nevím co bych tomu filmu vytkl, snad je to ze to tak rychle uteklo a byl konec. Opravdu velká pecka u ktere se budete bavit. A doufám že se Deadpool a Wolverine opět vratí, aby ukázali, že komiksový filmy furt stojí za to 100%.
    Přišla v noci
    Přišla v noci (2023)
    0
    Celou dobu sledování jsem čekal, kdy že se dostaví ta nejlepší komedie minulého roku, jak hromada kritiků psala, ale minimálně pro mě se dostavil jeden z nejhorší filmů, co jsem kdy viděl. Jediné co bych pochválil je herecký výkon Simony Pekové, kterou jsem celou dobu filmu nesnášel a o to i šlo, ale to je vše, zbytek je prostě slepenec nefunkčních rádoby hororových scén. Není tu skoro žádná hudba, zajímavé prostředí, nebo postava, na které by mi aspoň trochu záleželo. Pokud se to někomu líbilo, tak mu to neberu. Já to těm lidem, co se jim tenhle film líbil, fakt přeju, ale kdybych na to šel do kina tak bych snad chtěl vrátit vstupný takže 0%.
    The Cursed
    The Cursed (2021)
    8
    Po dlouhé době pořádný vlkodlačí horor, který ma opravdu super atmosféru, fajn herce a za mě skvělé dobové zasazení. Ale je bohužel vidět že film, i když ho točili telentovaní lidé, tak bohužel peněz moc nebylo a v některých scénach a efektech to je vidět. Když tohle, ale přehlídnete, dostane dost dobrý vlkodlačí horor, kterych je málo a to je škoda 75%.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4

    Oblíbení tvůrci