Scrubs: Doktůrci

78%
Scrubs: Doktůrci
Plakát traileru

Seriál se soustředí na bizarní zkušenosti novopečeného lékařského praktikanta Johna "JD" Doriana (Zach Braff). Při jeho práci v nemocnici se dostává do spousty vtipných situací, ať už díky rázným nadřízeným, bláznivým pacientům či podobně zmatkujícím kolegům.





Brenan88
Brenan88
47 140 bodů
8
Dlouho jsem si hledal k doktůrkům cestu. Humor a pojetí seriálu mi ze začátku vůbec nesedlo a postava Doriana mi dost lezla na nervy a ty jeho představy jak by smet. Postupem času jsem si k nim našel cestu a dnes už můžu říct,že se jedná o velmi dobrý seriál z prostředí nemocnice. Mezi nejlepší postavy rozhodně patří údržbář,dr. Cox a Kelso.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 499 bodů
10
První série - 100% Druhá série - 100% Třetí série - 100% Čtvrtá série - 90% Pátá série - 85% Šestá série - 100% Sedmá série - 90% Osmá série - 85% Devátá série - 40/// Scrubs jsou moje srdcovka, která mi vždycky zvedne náladu. Když nepočítám nepovedený pokus o spin-offní devátou řadu, drží si kvalitu a vtip. Takhle jsem se nenasmál snad nikde. Skvěle (i když do extrému) vyprofilované postavy jsem si zamiloval, s hrdiny se smál a občas i smutnil a osmička byla důstojné zakončení. Devítku ignorovat!
kunafix
kunafix
20 072 bodů
4
V podstatě je to vtipnej seriálek, kterej se ve vtipnosti vyrovná slušnému průměru. Speciální pozornost si zaslouží JDho fantazie. Celkově bych to hodnotil jako průměr, ale do podprůměru padá to, že po shlédnutí 5. série už vám všechno připadá, že se to furt opakuje - typy fórků, situace, problémy, řešení vztahů. A už to prostě není ono. Zatímco ze začátku jsem se minimálně jednou za díl zalomil smíchy, teď už je to tak jednou za 3-4 díly. Navíc protagonisté mi začínají být čím dál víc nesympatičtější, což by bylo lepší spíš naopak.

Dodatečné informace

Původní název:
Scrubs (více)
  • USA Scrubs: Doktůrci
  • USA Scrubs
  • USA Meditsinskaya akademiya
Země původu:
USA
Čeština:
Scrubs: Doktůrci je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch