Black Books

87%
Black Books
Plakát traileru
V antikvariátu grobiánského Irčana Bernarda Blacka a jeho přítelkyně Fran zvané Kocovina, vám nejen nic neprodají, ale ještě vám vynadají, případně i namlátí. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
9
Skvělé - skvělé a ještě jednou skvělé. Co by jsem taky mohli jiného čekat od Dylana Morana. Kdo někdy viděl jeho vystoupené na "stojáka" tak si dokáže lehce udělat představu o tom v jakém duchu se seriál ponese. Navíc,když se do obsazení přidá další skvělý komik Bill Bailey,tak je prvotřídní výsledek zaručen. Britové prostě umí a Black Books je v mých očích kultovní záležitost
Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
8
Ze začátku mě seriál moc nepřesvědčil ale po pár dílech jsem si na tu zvláštní trojku a jejich knihkupectví zvykl stejně jako na jejich humor a začal se velice dobře bavit. Není to tak kvalitní jako "Partička IT" ale jedná se o jeden z těch lepších britských sitcomů, který je mi sympatický obsazením i tím, že zbytečně nevrší další a další epizody jako je tomu u amerických kolegů.
kunafix
kunafix
20 072 bodů
8
Chch, plné vyjímečných fórů a fakt se u toho nasmějete. Když už se zdá, že nic šílenějšího se nedá vymyslet, tak oni to tam použijou. Přitom, jak moc ujetý to je, si to furt zachovává atmošku anglickýho humoru. Kdo má rád Černou zmiji, tak tohle je ještě lepší.

Dodatečné informace

Původní název:
Black Books (více)
  • Velká Británie Black Books
Země původu:
Velká Británie
Rozpočet:
3,2 mil. USD
Tržby:
16,22 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná