Recenze seriálu Svatba roku

66%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Richard K
Richard K
8 438 bodů
6
Bohatá rodina Winburyových s harmonickým manželským párem Greer a Taga se chystá na svatbu. Nalezení mrtvé nejlepší přítelkyně nevěsty však situaci značně zkomplikuje a děj nás nechává nahlížet pod "perfektní vztahy" nejen manželů. Na povrch pak v každé epizodě vyplave něco, co ukazuje na možný důvod vraždy. Proto je psychologicky laděné story zaměřené především na vykreslení postav a děj tak plyne pomalým tempem až do finále. Je ale škoda, že rutinní forma nepřináší nic až tak zajímavého, aby seriál přinesl divákovi lepší zážitek, než jen vcelku dobrý. A nebýt skvělého hereckého obsazení, tak by hodnocení dopadlo hůře.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 634 bodů
5
První půlka byla skvělá, pak se to začalo, dle mého poněkud zbytečně, rozplizávat. Některé zvraty už byly dost vycucané z prstu, stejně tak nějaké náhodně z klobouku vytažené situace ohledně minulosti postav. Mnohé jednotlivé scény ale byly velmi silné a zábavné. Nejlepší výstupy měl asi Liev Schrebier, který celou dobu chlastá nebo hulí trávu a vše má u zádele a nakonec rozjede rickrolling.
katewatso
katewatso
2 409 bodů
8
Závěr sezóny byl pro me zklamáním, jinak měl za me seriál celou dobu příjemné tempo a napětí.
Alias
Alias
134 bodů
6
První čtyři díly vcelku slušné, a pak to začne být trochu přeplácané. Samotné jednání a chování postav není vždy logické a i práce samotných detektivů postrádá systematičnost z hlediska výslechu jednotlivých svědků. Úplně mi nesedla hlavní hrdinka a její herecký výkon. Nicméně snaha se cení. S odřenýma ušima alespoň 6.