Ztracena v bílém šumu

70%
Ztracena v bílém šumu
Malaga, rok 2010. Oslavy Tří králů se v pro Martínovu rodinu stanou noční můrou, neboť se v davu ztratí jejich dcera Amaya. Novinářka Miren se pouští do pátrání a nezastaví se, dokud malou dívku nenajde.




Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
4
Ze Španělska jsem čekal něco sofistikovanějšího a odvážnějšího než pouhou thrillerovou rutinu o pátrání po unesené dívce. Prakticky bez napětí a nečekaných zvratů navíc s nesympatickou ústřední hrdinkou.
Richard K
Richard K
8 429 bodů
6
Velká škoda, že španělská produkce nevěnovala seriálu takovou péči, jenž by odpovídala popularitě knihy. Průměrnost tady trčí ze všech stran, jak režie, kamera, tak herci s vyjímkou snaživé Milena Smith aka Miren. Thrillerová nálada či mysterióznost tu je velmi nízká, flashbacky , odkazující se na traumatizovanou minulost Miren na to nestačí. Aspoň v rámci časových odstupů je to zajímavé např. kdy se řeší, jestli to je zmizelá dcera. I samotná postava Miren je povedená, jen stahuje více pozornosti, než by měla, kdy se pak drama manželů ztracené dívky v podstatě odsouvá na druhou kolej a policie tu občas prolítne, aby se neřeklo. Cesta do finále je zbytečně klikatá a finální vyústění nemá takový dopad, jak by mělo mít.
Standa Dostál
526 bodů
10
perfektní skloubení detektivky a Spanělska, mám rád obojí. vřele doporučuji a sám vybírám filmy min. 70% tak zde za mne 95% hodnocení a velmi podhodnocený kousek ! je to super

Dodatečné informace

Původní název:
La chica de nieve (více)
  • Španělsko Ztracena v bílém šumu
  • Španělsko La chica de nieve
Premiéra v ČR:
27. 1. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
Španělsko
Knižní předloha:
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch