Ztraceni

76%
Ztraceni
Když se letadlo společnosti Oceanic Air během letu číslo 815 zřítí na tichomořský ostrov, musí cestující, kteří přežili, bojovat o život. Odhalují tajemství ostrova, nacházejí stopy po těch, kteří tam byli před nimi, a objevují záhadné bunkry. Je mezi nimi lékař, uprchlý trestanec, podvodník, irácký vyšetřovatel, korejský pár, obézní výherce loterie a muž, kterého ostrov vyléčil z paraplegie. Pokud chtějí zůstat naživu, musí spolupracovat. Během pobytu na ostrově však zjišťují, že za každým rohem číhá nebezpečí a záhady a že ti, o nichž si mysleli, že jim mohou věřit, se možná obrátí proti nim. I hrdinové mají svá tajemství.




Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
6.5
Ztracení hlavně v prvních sériích výborně klapali a diktovali prim v seriálovém světě. Jenže veškerá ta snaha být za každou cenu originální a šokovat diváky se postupem času tvůrcům vymstila. Vše začalo být příliš překombinované a matoucí. Samotné finále bylo pro mne obrovským zklamáním.
Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
6
Ze začátku perfektní seriál s výborně napsanými postavami, který stále přichystával něco nového ale po čase se z něj stávala natahovaná fraška, dávající stále nové a nové otázky aniž by odpovídal na ty předešlé. Vše korunuje nesmyslnými posledními dvěma sériemi, které jsou tím nejzbytečnějším v rámci všech seriálů.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
36 408 bodů
6
Seriál se stal fenoménem. Pilotní film byl ohromným překvapením svou výpravou. Každého zajímalo, jak si přeživší pasažéři spadlého letadla budou počínat. Bylo tady do té doby něco nevídaného. Ostrov plný tajemství a nástrah, a to takových, jakých by nikdo ani ve snu nečekal. Každým dílem jsem hltal veškerá dobrodružství a nemohl se dočkat dalšího dílu. Jenomže záhy došlo k vystřízlivění. Již ve třetí sérii je nezpochybnitelný fakt umělého natahování a zašmodrchání příběhu tak, že se tvůrci na konci předposlední série rozhodli divákům zrekapitulovat veškeré dění a vše náležitě vysvětlit. Málo kdo tomu všemu totiž porozuměl. Kupříkladu vzpomeňme, kolik nekonečných dílů se mluvilo jenom o 'Těch druzích'. A nikdo pořádně nevěděl kdo to vlastně je. Ano, bylo to jisté tajemno. Ale proč tolik dílů? Zakončení seriálu je rozhodně nečekané a značně kýčovité. Jednodušší to asi už být nemohlo. A tak tu je seriál, který začal megalomanský, ale skončil velice stupidně. A je to velká škoda.


Dodatečné informace

Původní název:
Lost (více)
  • USA Ztraceni
  • USA Lost
  • USA Nezvestní
Země původu:
USA
Knižní předloha:
Čeština:
Ztraceni je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch