Kung Fu Panda 3

72%
Kung Fu Panda 3
Před Poem stojí nová velká výzva. Jeho milovaný učitel Sifu jej totiž seznámí s dalším úkolem, který jej má ještě více zdokonalit v umění kung-fu: Po se musí stát učitelem. A to je právě jediný úkol, ze kterého má Po nahnáno. Přerod studenta v učitele navíc není jediným pozdvižením v Poově životě. Znenadání se objeví jeho dávno ztracený biologický otec. Setkání je to šťastné a společně odcestují do ukrytého pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak jako vichřice proletí celou Čínou padouch Kai a pomocí nadpřirozených schopností začne porážet všechny mistry kung-fu. Po musí dokázat nemožné: stát se dobrým učitelem a vyškolit v umění kung-fu celou partu legraci milujících, těžkopádných pandích příbuzných a proměnit je ve společenství Kung Fu Pand. Poovi je slovo “nemožné” naštěstí zcela cizí. (Cinemart)



Recenze: Kung Fu Panda 3

Kinobox.cz
60%

A opět je mi líto, že jsem neslyšel původní slavné dabéry, kteří - odvážím se tvrdit už na základě původního traileru - dávají dialogům více humoru, než ti čeští.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Tam kde kvalitou skončil díl druhý navazuje díl třetí. Animace se neposunula nijak dopředu a po stránce děje patří tento díl mezi ty méně zajímavé a zábavné. Více pand ještě nezaručuje větší zábavu. Děti se určitě dobře pobaví,ale pro dospělý doprovod už to nebude takové terno jak v případě prvního dílu.
Pete69
Pete69
30 588 bodů
6
Kung Fu Panda si mě nikdy úplně nezískala, ale je to dobrý animák. I třetí díl se drží zavedeného úspěšného prvního dílu. Animace téměř beze změny, ale je hezká. Zapojení pravého otce Poa je logickým tahem, poté už je to klasika. Boj dobra se zlem, nic navíc.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Takže i tahle série směřuje pomalu do kopru. Po svěží jedničcce a jakés-takés dvojce přichází nejslabší díl, který sice oplývá zase solidním záporákem, ale všechny ty pandí eskapády už prostě přestávají být vtipné.


Dodatečné informace

Původní název:
Kung Fu Panda 3 (více)
  • Čína Kung Fu Panda 3
Premiéra v ČR:
17. 3. 2016
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Čína, USA
Rozpočet:
145 mil. USD
Tržby:
521,17 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Kung Fu Panda 3 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kung Fu Panda 3


Podobné


Powered byJustWatch