Honeymoon - líbánky k nepřežití

AI
54%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Honeymoon - líbánky k nepřežití
Honeymoon - líbánky k nepřežití
Nová extrémní seznamovací reality show přináší nejen vztahová dramata, ale místy se mění i v boj o přežití. Diváci budou moci sledovat několik nových párů, které budou čelit nejen nástrahám nehostinného prostředí opuštěné pláže, ale také faktu, že tam jsou s člověkem, kterého vůbec neznají. Páry spojené jen prvotní sympatií a odborníky uvíznou na opuštěném ostrově. Izolovaní a postaveni proti silám přírody zde budou hledat lásku... V tomto odvážném a originálním formátu se budoucí páry poprvé setkají na speed datingu. Jedna minuta rozhodne o tom, kdo z dvaceti mužů a dvaceti žen vytvoří pár a odletí na druhý konec světa. Ihned poté se jeden druhému zaslíbí při intimním svatebním obřadu v prostředí exotických Filipín. Po obřadu jsou odvezeni na opuštěnou pláž, kde je čeká životní dobrodružství. Na těchto odlehlých plážích jsou rodící se vztahy brzy podrobeny zkoušce, protože páry spolu žijí a starají se o sebe s minimem prostředků. Osamělí a opuštění musí spolu komunikovat a spolupracovat, aby si poradili, a když jde do tuhého, nemají kam uniknout. Sblíží je útěk z moderního života, nebo je naopak rozdělí? Povede k lásce, nebo k nenávisti? Po několika týdnech jsou páry následně odděleny a vrací se do civilizace, kde musí učinit rozhodnutí, které jim změní život. Obnoví svůj závazek a zůstanou spolu, nebo půjdou každý svou cestou? (Prima+)




Tomesek
Tomesek
268 bodů
0
Píčovina pro zoufalé Maniny okolo 35 které jsou rozvedené nebo manželství nešťastné A navíc další reality show která stojí za hovno a Ne! Tereza Pergnerová to fakt nezachranuje
  • vše co se dá najít

Dodatečné informace

Původní název:
Honeymoon - líbánky k nepřežití (více)
  • Česká republika Honeymoon - líbánky k nepřežití
Premiéra v ČR:
26. 8. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění