Zrada

AI
59%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Zrada
Doktorka Eva Poláková (Klára Issová) žije šťastný život se svým manželem Jakubem a dospívajícím synem Tomim. Nevinná stopa ji nastartuje k pátrání a Eva začíná odhalovat temné tajemství svého manžela. Postupně se dozvídá pravdu, která obrací její život vzhůru nohama. (Voyo)




Chrustyn
Chrustyn
43 473 bodů
4
Hlavní hrdinku podvede manžel a tak se rozhodne se mstít. A vzhledem tomu, že to je hloupá hysterka, každý dobře vymyšlený plán brzy pokazí a otočí se proti ní. A tak to je celý seriál. Do půlky to bylo snesitelné a hrdinka se chovala relativně rozumně. Ale to co se začne dít v druhé půlce, to už hraničí s debilitou a seriál začne ztrácet, jakoukoliv důvěryhodnost.
avenis
avenis
10 620 bodů
8
Téma, které si prožije naprostá většina žen i mužů. Nevěra. Hrdinka (?) Eva prochází všemi fázemi a dost se v tom potácí. Je to tak trochu inspirované Sedmilhářkami, aspoň v tom luxusním prostředí. Klára Issová někdy šeptá až moc potichu, ale odvádí zde celkem slušný výkon. Celkem dobře hovorí po slovensky, i když Slováci musejí slyšet její český přízvuk stejně jako my slyšíme ten slovenský, když Slovák mluví česky.
Působí to na mě částečně jako učebnice, jak se (ne)rozvádět, ale současně jako terapeutická pomůcka pro ženy, kterým se to stalo. Nojo, ty emoce jsou hodně reálné. Po extrémně dramatickém konci se dá očekávat pokračování, ale lépe by bylo nechat to tak. Klára Issová tady odvedla opravdu moc dobrý výkon.
daPhytCZ
daPhytCZ
2 546 bodů
7
Psychologický thriller o nejpodivnějším vztahu, jaký jsem za poslední dobu viděl. Seriál je zručně natočen, tempo díky rozumnému počtu dílů nikde nedrhne. Ke shlédnutí na voyo.cz

Dodatečné informace

Původní název:
Zrada (více)
  • Slovenská republika Zrada
Premiéra v ČR:
29. 1. 2024
Distributor:
Voyo
Země původu:
Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch