Recenze filmu Starý Henry

73%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Chrustyn
Chrustyn
43 473 bodů
6
Pomalý ale překvapivě vtahující komorní western, který si vystačí s jednou farmou a skvělými herci v čele s Nelsonem, kterého jsem neviděl hrát lépe. Pokud divák přijme pomalé tempo, dostane herecky silný film s parádní závěrečnou přestřelkou. P.S. Stephen Dorff se velice zdařile pokouší o comeback a klidně bych mu nějakou sólovku dal.
Richard K
Richard K
8 438 bodů
8
Minimalistický děj, který využívá všechny filmové prvky na maximum. Zvuk vrzající podlahy i když se našlapuje opatrně, kulky,zavrtávající se do dřevěné stěny. K tomu gradace děje, patřičné herecké výkony a osudovost, která sálá z každé scény. Masakr může začít a budou si chrochtat nejen prasata na farmě. Snad jedině herecký projev syna ( a herec sám ) mi nesednul a finálová pointa už tak trochu "opisovala" z jiných filmů .
Márty Ren
Márty Ren
2 935 bodů
8
Výborná nízkorozpočtová záležitost odehrávající se na pětníku, která má srdce, ale i koule pořádně přitvrdit v patřičných momentech. Kdo čekal rozmáchlý výpravný western s okázalou vyvražďovačkou, musí být zákonitě zklamán. Koho potěší minimalistické osobní drama s šikovně uchopeným twistem, bude si čvachtat.