Recenze seriálu Kauza Kramný

67%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
4
Pouze pračka na prachy a řešení něčeho, co je jisté už od začátku. Kramný je psychopat a hazjl a je to to jediné, co mi dokument potvrdil. Jinak zbytečnost.
avenis
avenis
10 978 bodů
8
Koukám, koukám, zatím po třetím díle zvažuju argumenty protistran. Vinen či nevinen? Spíš se přikláním k jeho vině. Protože kdyby jim neublížil, jak se to tedy stalo? Ještě vůbec nikdo neřekl, že by na smrti paní Moniky mohl mít zájem někdo jiný. Kdo by to mohl být? Kdo by chtěl otrávit mladou ženu a její dceru? Jestli to bylo v jídle, umřelo by víc lidí z hotelu. Jestli v té Coca cole, ve zbytku by se jed našel. No prostě vypadá to na ten elektrický proud...
Zvláštní, že autoři dokumentu zařatili také vystoupení soudního znalce Radka Matlacha (+2024), který dostal od Okresního soudu v Ostravě v listopadu 2021 roční podmínku a zákaz činnosti za křivou výpověď a vědomě zkreslený posudek.
CallisCZ
CallisCZ
1 363 bodů
7
Zajímavě vytvořený dokument, který nechá diváka aby se sám rozhodl, čemu bude věřit a čemu ne. Bohužel se až příliš zaobírá bulvárem a názory příbuzných, přátel, spoluvězňů a méně fakty.
Veronika Rada
Veronika Rada
1 299 bodů
6
No když to porovnáme s případem Stodolovi tak tohle je horší dokument. Zajímavá část byla ta s novináři, ale zbytek moc nevyjasnil v už tak zamotaném případu. Takhle nezbývá než dát 60%
Vojker
1 219 bodů
5
Šíleně natahovaný. Celá minisérie by se vešla v klidu do jednoho dílu.
Major Zeman
Major Zeman
620 bodů
1
Presumpce viny nedodržení a spravedlivý trest rozhodně nepadl.Hlavne že je natočena série,kvůli zisku ale důkazy o víně nepřesvědčivé ale to se v této zemi neřeší.Tady se vždy řeší jen senzace a kolik to vydělá.Spravedlnost nikoho zde nezajímá a není to poprvé ale vícekrát opakovaná situace.
Fargotroniac
Fargotroniac
296 bodů
7
Vcelku vydařený dokument o kauze kolem "vraha" Kramného, který "zavraždil" svojí manželku a dceru. Dokument tu není proto, aby divákovi sdělil zda je vinen či není. Spíše shrnuje známé skutečnosti a vše kolem případu. Jedná se o rekapitulaci a nechává vytvoření názoru na divákovi.
patrikpecenak
patrikpecenak
119 bodů
10
Kauza Kramný u každého vzbudí spousta a emocí a názorů na pana Kramného.Ale seriál je pěkně zpracovaný nejvíc se mi líbily i úseky v seriálu kde jsme mohli nahlídnout do znaleckého posudku.Rozhovory,dokumentace to všechno se na seriálu povedlo.Seriál můžu doporučit 👍👍👍 Mé hodnocení 100%
  • Rozhovory
  • Dokumentace