Recenze filmu Život v jednom dni

50%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Chrustyn
Chrustyn
43 463 bodů
6
Unikátní youtube projekt pod producentskou střechou bratrů Scottových v režii Kevina Macdonalda, ukazující život obyčejných lidí, z různých krajů a poměrů s jinými prioritami, přáními i životními problémy. Rozhodně je zajímavé sledovat životy lidí z různých vrstev a Zemí, stejně jako jsou zajímavé jejich životní priority, ale na druhou stranu se jedná o amatérské záběry a ne všechny "příběhy" jsou natolik zajímavé, aby ve filmu měly svůj vlastní prostor. Ne tak poutavé jako výborně zpracovaný trailer, ale rozhodně zajímavé.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 490 bodů
4
Povrchní reklama na Youtube. Dalo se to tak trochu čekat. Devadesát minut šíleného patosu, kde člověka jen zamrzí zcela nevyužitý potenciál. Výpovědní hodnota kdesi na úrovní Co my jen víme?.
katewatso
katewatso
2 409 bodů
10
Mám moc ráda takhle zpracované filmy a Life in a day byly skvěle zpracované klipy z celého světa. Nejvíc mě zaujal konec filmu,kde se pracovalo s různými extrémy štěstí a opaku. Zdá se, že nejlepšími režiséři jsou lidé sami
lukas
lukas
1 523 bodů
4
Nechce se mi věřit, že režisér se střihačem z dodaného materiálu nedokázali vybrat nic zajímavějšího. Je nicméně zajímavé sledovat, s jakou obřadností lidé k natáčení sebe samotných přistupovali. Zamrazí při záběrech z loňské tlačenice na love parade. Úvod se slony, kteří se koupou za svitu Měsíce, je nicméně moc příjemný.