The Haunting - Záhadné sídlo Bly

76%
The Haunting - Záhadné sídlo Bly
Když je někdo mrtvý, ještě to neznamená, že už tu není. Gotický romantický příběh od tvůrce seriálu Dům na kopci, ve kterém chůva padá do propasti děsivých tajemství. (Netflix)




Recenze: The Haunting - Záhadné sídlo Bly

Kinobox.cz
75%

Po boku sympatických herců a zajímavě napsaných postav nasajete zvláštně vtahující auru starobylého prostředí, a byť se některá příběhová zákoutí mohou jevit jako nadbytečná, celkové vyznění vyšle jasný signál, že bychom se měli těšit na další řadu.


Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
6
První série byl výborný hororový seriál se zajímavě vykreslenými postavami. Druhou sérii nejlépe vystihuje jedna z postav ke konci posledního dílu a to, že se nejedná o duchařskou historku, ale milostný příběh. To je ta nejlepší definice, protože strašení tu je v 9 dílech méně, než v jednom díle předchozí série. A onen milostný příběh, není tak zajímavý, stejně jako jeho postavy. Atmosféra není špatná, ale kdo se chce bát, doporučuji francouzskou Marianne.
hanys_
hanys_
18 781 bodů
8
Jiné než Hill House, není to na první pohled tak strašidelné, spíš taková duchařská romantika, ale Flanagan si i tady dokáže diváka hezky povodit až k nečekanému závěru. 8.5/10
Wally007
Wally007
9 491 bodů
6
Tentokrát to ani nebylo takové 'BuBu', ale zase to mělo neskutečně kvalitně vystavěnou atmosféru. O fous lépe hodnotím předchozí Hill House řadu....přeci jen pán s buřinkou a paní s křivým krkem zanechali dojem a na druhou stranu tady jsem se ztrácel v tom upadání do vzpomínek... Poslední dva díly byly ale grandiózní a moc se mi líbily.

Dodatečné informace

Původní název:
The Haunting of Bly Manor (více)
  • USA The Haunting - Záhadné sídlo Bly
  • USA The Haunting of Bly Manor
  • USA Záhadné sídlo Bly
Premiéra v ČR:
9. 10. 2020
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch