Domino

63%
Domino
Plakát traileru

Domino (Keira Knightley) se narodila do světa luxusu a milovala nade vše svobodu a nezávislost. Opustila kariéru modelky a stala se členkou komanda zabývajícího se chytáním uprchlíků. Začala tak kariéru lovkyně lidí. Film je natočen podle skutečné události.




Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
7
Akční výplach,který díky velmi divokému střihu a zvláštním filtrům vypadá jako videoklip. Možná právě toto patří k největším mínusům,protože scénář pod celým tím patosem není vůbec špatný. Herci jsou vesměs dobří a i díky parádnímu soundtracku je Domino zábavnou podívanou.
Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
6
Totální bláznivina. Komu vadily rychlé střihy v předchozím Scottově filmu "Muž v ohni" tak by měl od tohohle dvouhodinového videoklipu dát ruce pryč. Komu však nevadily tak si jich zde užije do sytosti. Film má poměrně slušné hrecké obsazení (i když bývalé hvězdy Beverly Hills mi vadili) a na Keiru se hezky kouká (i když má výraz jak štěně pudla). Kdyby ve filmu bylo více akčních scén klidně bych ještě hvězdu přidal, takhle to je pouze průměr. Ale myslím, že by se měl Tony vrátit k filmům jako byl např. Poslední skaut jinak nám brzo naservíruje něco nepoživatelnýho.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 487 bodů
4
K uzoufání nudný film. Čekal jsem nějaké hraní s pravdou a lží, jak se říkalo. Překvapilo mě, jak nevyužité to je. Zůstává jen nezajímavá klipovost a nesnesitelná prázdnota.

Dodatečné informace

Původní název:
Domino (více)
  • USA Domino
  • USA Domino - A Caçadora de Recompensas
  • USA Domino - Live Fast, Die Young
  • USA Домино
Premiéra v ČR:
19. 1. 2006
Země původu:
USA, Velká Británie, Francie
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
22,9 mil. USD (celosvětově)
Knižní předloha:
Čeština:
Domino je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné