Recenze filmu Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí

56%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Richard K
Richard K
8 429 bodů
4
Škoda,že parodický tón filmu byl "zadupán" méně promyšlenou koncepcí a stupiditou.Přitom je tu pár scén,na které se dá dívat.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 369 bodů
5
Asi tak 3x rychlejší a absurdnější, než jednička. Fakt, že se jen (ale opravdu jen) recyklují dříve využité nápady by až tak nevadil, ale co mi tu opravdu citelně chybí, to je nějaký silnější „filmařský moment“. Jednička měla stylový finální telefon s geniálním hudebním doprovodem (Jefferson Starship – Miracles), dvojka něco takového naprosto postrádá. A konec je doslova postavený na hlavu...
Motinski
Motinski
7 589 bodů
4
Po druhý krát už som na to neskočil. Statham je zase cool ale spoliehať sa, že opäť zaberie podobne hlúpý scenár je veľký risk. Nápad s elektrinou už pôsobil prefantazírovane a väčšinu času na smiech. Niektoré scény by pasovali viac do bláznivej komédie ako akčnej naháňačky (sex na verejnosti) a ajkeď sa film neberie vážne, už to nie je taká zábava.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
10
CRANK IT UP!!!!!! Zběsilost V Srdci! ...to prostě musíte vidět:-)
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Skvělé pokračování, opět to má ten styl jako v předešlém díle, ale už je to kapku přeplácané. Po příběhové stránce téměř nulové, ale o to zde nejde, ale přece zde jde především o tu akci a ta je zde nonstop. Statham sice není žádnej skvělej herec, ale tyto role mu slušej, ba spíše jsou mu psané přímo na tělo. Dal bych plný počet jako v případě pvního filmu, ale už je to až moc přehnané, ale rozhodně jde o jeden z těch lepších akčních filmů, které jsem tento rok viděl a myslím a řeknu to nahlas, že třetí pokračování by mohlo s přehledem vzniknout.
kedl
kedl
6 380 bodů
6.5
Stejná dávka adrenalinu "elektřiny" jako v jedničce.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Tohle už je na rozdíl od jedničky trošku ohrané a místy malinko nelogické, ale přes tohle všechno je Statham pořád to nevyzpytatelný hovado, který mi do filmu sedne, jako nikdo jiný. Pořád se dá zasmát těm jeho hláškám i situacím, kterých ve filmu rozhodně není málo. Chev Chelios mě prostě baví a určitě bych se nezlobil za další pokračování.
Krakonoš
Krakonoš
5 937 bodů
4
Nepovedená parodie na skvělou jedničku. 30%
Deywik
Deywik
4 968 bodů
10
Tak tohle ne...nehoraznej masakr,kterej se nezastavi ani na dostizich..naloz akce,drsny hudby..sceny jako remen...Statham je buh...strasny delo..jeste lepsi nez prvni je to jizda jako krava...put me out of my misery ! uz chci trojku !! tenhle film je jako GTA :D
Kailo
Kailo
4 090 bodů
6
Whoaa... duh... yeeah. Oproti jedničce značně zesíleno napětí... ale pozor. Příliš vysoká dodávka způsobuje kolaps. 50%