Sherlock

90%
Sherlock
Nejnovější seriálové zpracování případů slavného Sherlocka Holmese a jeho věrného parťáka doktora Watsona zasazené do moderní doby.




Brenan88
Brenan88
47 140 bodů
7.5
Kolem tohoto seriálu je obrovský Hype a tak jsem byl docela zvědavý jak kvalitní opravdu seriál je. Nakonec jsem docela zklamaný. Hold jsem zvyklý na klasiku - tedy Sherlocka ve své době a né se současnosti. Navíc mi moc nesedl hlavní představitel Sherlocka. Nic proti Cumberbatchovi,ale není mi jako herec moc sympatický.
Chrustyn
Chrustyn
43 493 bodů
10
Co se týká postavy Sherlocka Holmese, měl jsem tu čest setkat se s ní v adaptacích ruské produkce nebo v moderní podobě Guye Ritchieho ale rozhodně jsem se nebránil jakékoliv jiné verzi. Tato z britské produkce a navíc ještě seriálové podobě je ... perfektní. Musím uznat, že jsem se nejdříve trochu vyděsil, protože jsem očekával klasickou dobovou verzi se špinavým Londýnem jako kulisou. To, že se tyto příběhy odehrávají v současnosti, však vůbec nevadí, protože to kolikrát překvapivě ani není poznat. Sherlock je stejně cool jako dřív a i Watson dostává hodně prostoru. Mám za sebou zatím jen první díl ale i tak nemohu dát méně než plný počet, protože je vše tak dokonale promyšlené, že jsem se ani na chvíli nestihl nudit a celé vyšetřování si náležitě užíval.
Psisko59
Psisko59
32 855 bodů
9.5
Seriál s odvážně novodobými reáliemi se prosadil spádem jednotlivých epizod, které popírají veškerá, i ta nejuznávanější předchozí filmová zpracování, aniž by se vůči nim vymezovala, a především výraznou ústřední dvojicí Holmes-Watson v podání B.Cumberbatcha a M.Freemana; jsou osobití, zábavní a srozumitelní i publiku narozenému v 21. století. Epizody mají spád a gradaci - podrobnosti pečlivě vypořádal ve své vyčerpávající recenzi "farb".


Dodatečné informace

Původní název:
Sherlock (více)
  • Velká Británie Sherlock
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
Velká Británie, USA
Knižní předloha:
Čeština:
Sherlock je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch