Nájemní vrazi

74%
Nájemní vrazi

Robert Rath je profesionální vrah. Při plnění jedné zakázky narazí na konkurenta - ambiciózního mladého zabijáka Miguela Baina, který má spadeno na tutéž oběť. Od té doby se s Miguelem setkává všude - jakoby ho jeho mladší kolega vyzval na souboj o místo toho nejlepšího. Další Rathovou zakázkou je mladá hackerka Electra, která ukradla přísně tajná data a má v úmyslu je výhodně prodat. I zde ale Roberta očekává Bain a z Ratha lovce se stává Rath obět. Spojí se s Electrou a společně Bainovi unikají. Rozhodující duel, v němž se o slovo přihlásí i Rathova minulost, je však teprve čeká...




Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
6
Slušný thriller s dobrými výkony Stallona a Banderase ale malým počtem akčních scén.
Pete69
Pete69
31 728 bodů
7
Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Julianne Moore to přeci nemůže dopadnout špatně. Jsou to moji oblíbenci a asi právě proto nešetřím a dávám 70%. Jinak je to celkem klasický devadesátkový akční thriller z prostředí nájemných vrahů. Hutná atmosféra, ale i spousta klišé. Dobře se na to dívá.
Sheldon
Sheldon
16 069 bodů
7.5
Skvělá ukázka toho, jak Banderas umí hrát a Stallone chce za každou cenu změnit styl, který by odpovídal nekonfliktním devadesátkám. Juliane Moore je ve filmu úplně bezvadná a celkově se to povedlo velmi slušně. Je ale dobré film vidět v originálním znění.


Dodatečné informace

Původní název:
Assassins (více)
  • Francie Nájemní vrazi
  • Francie Assassins
  • Francie Asesinos
  • Francie Assassins - Die Killer
  • Francie Zabijaci
Premiéra v ČR:
4. 1. 1996
Země původu:
Francie, USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
30,3 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné