Robin Hood

66%

Komentáře a recenze 52

Dle počtu bodů
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7.5
Pěkný film se skvělým obsazením, nicméně začátek mi připadal trochu nudný. Celkově je lepší to nesrovnávat s takovým robinem Hoodem, kterého asi všichni známe, ale celková pointa mě zaujala. Přišlo mi, že to je zase něco jiného, možná reálnějšího než jiné. Pěkný film, na který se ráda kouknu víckrát.
Floridsky
4 376 bodů
8
Viděl jsem režisérský sestřih (156 minut) a nijak si nemíním stěžovat. Akce je měně - když už je tak stojí za to, ale to mi vůbec nevadilo, páč i ta konverzační část (prostředek) je zajímavá a ani moc nenudí. Kapitoly sami za sebe jsou režie pana Scotta a Russell Crowe, ten je jako vždy výborný.
kubas369
4 086 bodů
10
Po Království nebeském další nedoceněný film Ridley Scotta. Nové zpracování legendy o Robinu Hoodovi není pravda tak povedené jako to s Costnerem z roku 1991 ( ono se vlastně jedná o uplně jiný příběh). Přesto ale má film svoji nepopiratelnou kvalitu také díky hereckému obsazení a výbornému příběhu. Navzdory tomu ale nemužu dát s čistým svědomím 5* a to zejména díky závěrečné bitvě, která působí velice naivně. To si doopravdy Scott myslí, že by malý kluci bez vycviku na ponících měli šanci proti profesionálním rytiřům, kteří měli vesměs zkušenosti ze svaté země, v otevřeném boji. Dobrý kometář Tom Hardy. Po druhém schlídnutí si nemužu pomoct a o tu jednu zvedám tohle má prostě svoje kouzlo.
Mikik4444
4 026 bodů
10
Mě se to prostě líbilo, Hood to sice nebyl tak doslova ale od všeho trochu film má, takže spolu s Kate a Kurtem za mě super
Fanik
Fanik
3 078 bodů
0
No fuj :(
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Pěkný historický film s Russellem Crowem coby Robinem Hoodem.Zkrátka skvělý film.Někdy je však trochu slabší.70 procent.
karlik4801
1 942 bodů
7
Mě osobně tenhle žánr nějak moc neobklopuje, ale dokázal jsem se úplně v klidu dokoukat. Překvapilo mě že jsem se u mojí nežánrovky celkem slušně bavil. Vynikající znázornění minulé doby. Ridley Scott dokáže zrežírovat každý žánr opravdu dobře. Bohužel se s filmem vleklo pár nudných pasáží. Jediný důvod proč jsem na tenhle film koukal byl můj oblíbený Kevin Durand.
czech-movie
1 476 bodů
5.5
Jinak zpracované téma zbojníka Robina. Zvláštní film, který mě nepřesvědčil, ale ani neodpudil. Je to takový průměr holliwoodských filmů.
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
7
No po druhé shlédnutí, jsem si řekl,proč ne. Atlernativní pohled na legendu Robina Hooda. Kdyby se to jmenovalo jinak byl by to velmi dobrý historický film.
majk123
majk123
884 bodů
3
hrozný na to žeto je od rydlliho scotta tak nic moc