Recenze filmu The Ward

56%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
4
Jas legendární hororové hvězdy Johna Carpentera upadá už dobrých 15 let a tímto nevýrazným hororem ho rozhodně znovu nezažehne. O peckách typu "Věc" nebo kultovní "Halloween" si od tohoto tvůrce, můžeme nechat zdát.
Spooner
Spooner
15 874 bodů
6
Carpenterův pokus o oldschool horor jako z 80. let, který skončil někde tak na půl cesty. Je pravda, že budování atmosféry Carpenterovi stále nedělá nejmenší problém a dokonce jsem i dvakrát leknul, což se mi u současných hororů moc nestává Ani příběh není z nejblbějších a ten konec docela potěšil. Pomalé tempo, které má ještě více navodit atmosféru, ale paradoxně filmu i dost ubližuje a zvláště v půlce jsem se dosti nudil. Mladé herečky navíc jsou, až na hlavní Amber Heard, dost protivné a nějakou tu pomalou bolestivou smrt jsem jim opravdu přál. Suma sumárum tedy nejde o nějaký hororový zázrak, ale o celkem příjemný carpenterovský návrat ke kořenům určitě ano. 60%
Rollman1
5 561 bodů
8
Filmy z různých blázinců a nějakých sanatorií přímo miluji, a to proto, že si zde můžou scénárista a rejža vyhrát jak s postavami, které mohou být nechutné, obskurní a temné nebo také s příběhem, kde se zde mohu dít různé věci. V tomto snímku to vzali sice trošku hopem a tak zde máme ten nejklišoidnější příběh, který ale není nejhorší a napravuje to skvělou atmosférou a vydařenou pointou. Amber Heard je prostě kočka a zahrála na výbornou. Můžu jen doporučit. Jedná se o nadprůměrný kousek.
sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
6
Ty lekačky byly fakt trapný. Vlastně to bylo skoro celý trapný, naštěstí se na konci vysvětlilo proč.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
4
Až tak ma to nesklamalo, aj keď to už nie je Carpenter vo svojej koži.