Recenze filmu Země zombií

77%

Komentáře a recenze 74

Dle počtu bodů
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8.5
Pro mě je Zombieland určitě ta nejlepší hororová komedie se zombíkovskou tématikou. Můj oblíbenec Woody Harrelson, jako nelítostný zombie (natural born) killer, ten si film zaručeně užíval, to bylo prostě vidět. Omlouvám se všem, ale tohle bylo o moc lepší, než Soumrak mrtvých, říkejte si, co chcete.
kubas369
5 367 bodů
8
Možná ne tak vtipný jako Soumrak Mrtvých přesto ale s rozjetým a naprosto cool Woodym, ktrerý nenechává nikoho na pochybách, že na podobné blbosti je on naprostý machr.
Harapes
Harapes
5 037 bodů
8
Dobrá,zábavná road movie zombie.
Deywik
Deywik
4 967 bodů
8
TOP zombie komedie s bozskym woodym kterej by furt zral donuty...scena s billem je topka :D
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Jop, tahle čtveřice herců z tohoto filmu udělala hit. Vzali něco co lidi v poslední době milují zombí-apokalypsu a udělali z toho komedii která není trapná, ale naopak zábavná. Konečně!
naytsirk
naytsirk
4 768 bodů
8
To co jsem chtěl, to jsem dostal. Další film, na který se klidně kouknu znova...
petra-satkova
4 740 bodů
6
Naprosto rozumím tomu vysokému hodnocení, které zde film má. Taková strašně příjemná jednohubka. Dobře natočená, vtipná, efektní a straaaašně fajn obsazená, i když tak trochu si pro sebe celý film krade Woody Harrelson. Já se docela bavila a především celá pasáž v zábavním parku by si tu hvězdu navíc zasloužila. Jako celku však tu čtvrtou hvězdu prostě dát nemůžu, prostřední část je taková nijaká a pak když se člověk zamyslí, jaká blbost to vlastně ve skutečnosti je... Lepší 3*.
jaro.mir.mara
4 542 bodů
10
Welcome to Zombieland! Pokuď chcete přežít, musíte se držet zásad. Svých zásad. Pokuď jste se jich drželi a jste mrtví (nebo vám neustále teče humus z pusy), je to tim, že vaše zásady nebyly tak úplně na místě. Bejt drsnej je na místě. V autě se dycky poutat je na místě. Okrádat zdravý lidi je taky na místě... Musíte mít cíl. Pádný. Twinkies je objektivně pádný cíl. Stejně tak návštěva Lunaparku a nutnost dostat se k rodičům, kteří vás nikdy neměli rádi. To nejdůležitější ale je cestovat za každých okolností sám! Nejlépe sám ve čtyrech. Left 4 Dead, Resident Evil, 28 dní poté, Já legenda. Omlouvám se lidem z okolí za svůj šílený smích. BM R.I.P.
PanMartin
PanMartin
4 418 bodů
8
"Je něco, čeho litujete?"..."Hm..Asi Garfield"...Naštěstí ne tak střeštěné, jak se jevilo z traileru. Humor je hezky rozprostřen a i přes fakt, že nejde o čistý horor, mrtvolky vypadají opravdu k světu. Hřejivý vánek pro tyto chladné podzimní večery.. EDIT po CSFD premiéře - Film, který můžete vidět 4x a vždycky se stejně pobavíte. Což je záležitost, kterou jsem velmi dlouho postrádal!!
Kailo
Kailo
4 090 bodů
8
Tenhle film má koule. Sympatická čtyřka, hlavně Woody Harrelson hraje vyni-kajcně. Emma je poutavá třešnička, na kterou je radost koukat. Ne jen že krásná, ale taky drsná. 85