Avatar: Legenda o Aangovi

88%
Avatar: Legenda o Aangovi

61.dílů (30 min)

Kdysi spolu žily národy Ohně, Vody, Země a Vzduchu v míru. Dobyvační vládci ohně se ale rozhodli ostatní národy zotročit a vládnout světu, který by přetvořili ku obrazu svému. Když se Aang, kterému je teprve dvanáct let, dozví, že je novým Avatarem, strážcem rovnováhy a mistrem čtyř živlů, odmítne svůj osud a ukryje se před světem i střetem s pánem Ohně. Probouzí se po sto letech do světa sužovaného ohnivou armádou, ve kterém lidé přestali v doufat v jakoukoli záchranu. Aang se společně s novými přáteli z vodního kmene vydá na cestu za vlastním osudem, během níž musí ovládnout všechny živly, aby dokázal přemoci Ozaie, Pána Ohně, a vrátit světu mír.





Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
4
Dokážu si představit, že kdyby mi bylo tak 8 let, velice by mě to bavilo. Nyní bohužel příliš dětinské a upřímně jsem vydržel půlku první série.
PanMartin
PanMartin
4 418 bodů
10
Tak to jsem byl divák! Skoro až epická záležitost a on je to kreslený seriál pro děti...3 série jsem zhltnul do jednoho týdne...Pecka...
kknk2
kknk2
3 200 bodů
9.5
Asijská kultura je pro evropany extrémně přitažlivá, a to i když se jedná o seriál pro děti od osmi let. Především to mě motivovalo se po dlooouhé době na Avatara znovu podívat. A výsledkem byla… ještě větší závislost než v dětství. S každým dílem se prohlubuje bohatá mytologie, charaktery rostou, vyvíjejí se, příběh se komplikuje a graduje v epický závěr. Spousta momentů balancuje na hraně s omezením 12+, násilí je zde 100% nekrvavé, avšak nepostradatelné. Po mnoha stránkách dokonalé.

Dodatečné informace

Původní název:
Avatar: The Last Airbender (více)
  • USA Avatar: Legenda o Aangovi
  • USA Avatar: The Last Airbender
  • USA Avatar - Der Herr der Elemente
  • USA Avatar - La leyenda de Aang
  • USA Avatar - Legende van Aard
  • USA Avatar: Legend of Aang
  • USA Avatar: Poslední vládce větru
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Rozpočet:
2,5 mil. USD
Tržby:
34,2 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch