Články

VOD

  1. Neo-western s Jeffem Bridgesem, který byste měli za každou cenu vidět (SOUTĚŽ)
    VOD14. 3. 2017
    Neo-western s Jeffem Bridgesem, který byste měli za každou cenu vidět (SOUTĚŽ)

    Zoufalý pokus o záchranu farmy, dva bratři (Chris Pine, Ben Foster) a nesmlouvavý šerif (Jeff Bridges). Nenápadný a skvěle hodnocený snímek Za každou cenu (2016) si vysloužil čtyři nominace na Oscary. Oprašuje westernovou atmosféru a slibuje jedinečné herecké výkony.

  2. Online kino DAFilms zpřístupňuje zdarma letošní nejsledovanější dokumentární snímky
    VOD27. 12. 2016
    Online kino DAFilms zpřístupňuje zdarma letošní nejsledovanější dokumentární snímky

    Nebaví vás sedět u pohádek nebo komedií, ale rádi byste se dozvěděli něco zajímavého nejen z domova, ale i z čím dál složitějšího světa? Internetový portál DAFilms.cz až do konce roku 2016 zpřístupňuje zdarma archiv letos nejpřehrávanějších a nejoblíbenějších dokumentárních snímků. Nalaďte se a rozšiřte si obzory.

  3. Sebevražedný oddíl míří na pulty obchodů. SOUTĚŽTE o DVD a další parádní ceny
    VOD6. 12. 2016
    Sebevražedný oddíl míří na pulty obchodů. SOUTĚŽTE o DVD a další parádní ceny

    Tým nejnebezpečnějších zločinců vtrhl do kin letos v srpnu a celosvětově utržil tři čtvrtě miliardy dolarů. Zítra najdete Sebevražedný oddíl (2016) na pultech obchodů hned v několika mutacích, přičemž Blu-ray disk bude obsahovat kromě celé řady bonusů též prodlouženou verzi filmu. Kinobox vyhlašuje ve spolupráci se společností Magic Box soutěž o tématické ceny k Sebevražednému oddílu. Přidáte se?

  4. Fantasy Warcraft: První střet míří na pulty obchodů v několika nabušených edicích (SOUTĚŽ)
    VOD4. 11. 2016
    Fantasy Warcraft: První střet míří na pulty obchodů v několika nabušených edicích (SOUTĚŽ)

    Film inspirovaný kultovní počítačovou hrou Warcraft: První střet (2016) zamířil do českých kin před pěti měsíci. Projekcí se zúčastnili fanoušci v kostýmech, kteří se do moderních kin sjížděli ze všech koutů republiky. Byla to zkrátka událost přesahující svět filmu. Nyní míří fantasy Duncana Jonese na DVD a další nosiče. Těšit se můžete na sběratelské steelboky, řadu bonusů a videí ze zákulisí. O DVD s filmem si můžete zasoutěžit.

  5. SOUTĚŽ: Dobrodruzi vyhlašují anketu. Vyberte nejlepší DVD obal a vyhrajte dokument Trabantem do posledního dechu
    VOD22. 7. 2016
    SOUTĚŽ: Dobrodruzi vyhlašují anketu. Vyberte nejlepší DVD obal a vyhrajte dokument Trabantem do posledního dechu

    Cestovatel a filmař Dan Přibáň zaujal svým dokumentárním cyklem, jehož hrdiny jsou vedle odvážných cestovatelů též vysmívané východoněmecké vozy - Trabanti. Snímek Trabantem do posledního dechu (2016) vidělo v českých kinech přes 70 tisíc diváků. Nyní fenomén míří na DVD nosiče. A autoři hledají nejlepší přebal. Zúčastněte se ankety a vyhrajte jedno ze tří DVD, které vyjde letos v srpnu.

  6. Šílený Max: Zběsilá cesta - speciální černobílá verze má konečně datum vydání
    VOD7. 7. 2016
    Šílený Max: Zběsilá cesta - speciální černobílá verze má konečně datum vydání

    Před více jak rokem nám režisér George Miller slíbil speciální černobílou verzi Šíleného Maxe: Zběsilé cesty na Blu-ray. Od té doby se nic nedělo.

  7. Připomeňte si starší filmy s X-Meny. SOUTĚŽTE o nabušené Blu-ray a DVD kolekce
    VOD29. 5. 2016
    Připomeňte si starší filmy s X-Meny. SOUTĚŽTE o nabušené Blu-ray a DVD kolekce

    X-Men: Apokalypsa (2016) ovládla tuzemská kina. Novinka s marvelovskými mutanty nicméně nepotěšila všechny fanoušky a filmové recenzenty. Ti novince Bryana Singera dávali známky na škále od 40 do 90 procent. Máte rádi X-Meny? Chcete si připomenout starší filmy s Wolverinem a dalšími mutanty? Ve spolupráci s distribuční společností CinemArt CZ přinášíme soutěž o jednu X-Men Cerebro kolekci 8 filmů na Blu-rayi a tři DVD kolekce se snímky X-Men: První třída (2011) a X-Men: Budoucí minulost (2014).

  8. Legenda je zpátky! Vyhrajte DVD se sportovním dramatem Creed
    VOD16. 5. 2016
    Legenda je zpátky! Vyhrajte DVD se sportovním dramatem Creed

    Sylvester Stallone se toho Oscara prostě nedočká! Hodně blízko k němu měl ve sportovním dramatu Creed (2015), které míří na DVD a Blu-ray nosiče. Ve filmu trénuje legendární Rocky Balboa syna svého velkého soupeře Apolla Creeda. Ve spolupráci s distribuční společností Magic Box pořádáme soutěž o DVD s filmem. Pojďte do toho.

  9. Tarantinovka Osm hrozných míří do obchodů. Vyhrajte DVD a další skvělé ceny (SOUTĚŽ)
    VOD9. 5. 2016
    Tarantinovka Osm hrozných míří do obchodů. Vyhrajte DVD a další skvělé ceny (SOUTĚŽ)

    Osmý film Quentina Tarantina míří na DVD a Blu-ray. Osm hrozných (2016) je poctou westernu. A možná taky hororu. Současně osmý zářez magora z videopůjčovny přináší téměř tříhodinový herecký koncert celé řady hvězd, které Quentin prostě vždycky zlanaří. Chcete mít "osmičku hrozných" ve své sbírce? Ve spolupráci se společností Magic Box si můžete zasoutěžit o DVD a další lákavé ceny.

  10. Star Wars: Síla se probouzí míří do obchodů. Vyhrajte Blu-ray a další skvělé ceny (SOUTĚŽ)
    VOD20. 4. 2016
    Star Wars: Síla se probouzí míří do obchodů. Vyhrajte Blu-ray a další skvělé ceny (SOUTĚŽ)

    Počínaje dneškem si můžete do sbírky filmových nosičů přidat další parádní kousek, disk s filmem Star Wars: Síla se probouzí (2015). Je z čeho vybírat; ve vybraných obchodech pořídíte DVD nebo speciální Blu-ray limitky s celou řadou bonusů. O Blu-ray a další tématické ceny si ve spolupráci se společností Magic Box můžete zasoutěžit.

  11. Závěrečný díl Hunger Games míří na filmové nosiče (SOUTĚŽ)
    VOD31. 3. 2016
    Závěrečný díl Hunger Games míří na filmové nosiče (SOUTĚŽ)

    Hunger Games: Síla vzdoru - 2. část (2015) uzavřel loni v listopadu jednu sérii filmů pro teenagery. Populární Katniss odložila luk a starosti za hlavu. Máte rádi fenomén Hunger Games? Chcete mít poslední díl série ve své DVD sbírce? Soutěžte o ceny, které věnovala společnost Magic Box. Vedle DVD se můžete těšit i na knižní předlohu "Hladových her".

  12. Tonda Blaník je zpátky! Politikům končí prázdniny.
    VOD28. 12. 2015
    Tonda Blaník je zpátky! Politikům končí prázdniny.

    Populární Tonda Blaník hlásí po půlroční pauze návrat. Čtvrtá řada oblíbeného satirického seriálu Kancelář Blaník internetové televize Stream.cz a společnosti Negativ odstartuje ve čtvrtek 31. prosince. Na co se můžete těšit?

  13. O2 Videotéka naděluje (SOUTĚŽ)
    VOD22. 12. 2015
    O2 Videotéka naděluje (SOUTĚŽ)

    Vánoce jsou za dveřmi. Nikdo nestíhá. Každý chce mít doma útulno a minimálně na "ty" tři svátečné dny absolutně vypustit. A třeba si užít nějakou tu tématickou pohádku nebo rodinný film. Ve spolupráci s O2 Videotékou, která si připravila speciální Vánoční nabídku, přinášíme soutěž o 20 voucherů. Přehrajte si v klidu domova i vy váš oblíbený film.

  14. Marvel konečně odhalil sběratelskou kolekci Fáze 2. A vypadá famózně!
    VOD26. 11. 2015
    Marvel konečně odhalil sběratelskou kolekci Fáze 2. A vypadá famózně!

    Před lety Marvel oznámil uvedení sběratelského boxsetu se všemi filmy Fáze 1 (začátkem byl Iron Man, ukončením první Avengers). Edice měla podobu kufříku s Tesseractem a obsahovala řadu dalších bonusů. Samotné balení, které mělo být trumfem, nicméně fanoušky zklamalo poměrně laciným zpracováním.

  15. Po Pixaru vydává kolekci kraťasů na DVD a Blu-ray i Disney
    VOD27. 8. 2015
    Po Pixaru vydává kolekci kraťasů na DVD a Blu-ray i Disney

    Tradice krátkých animovaných předfilmů se mezi diváky poměrně ujala a asi není třeba dodávat, že kraťasy mají vlastní velkou diváckou základnu. Následující informace proto potěší každého, kdo má tyto snímky rád. Po kolekci krátkých snímků studia Pixar se na DVD a Blu-ray podívají i kraťasy studia Disney.