Články

VOD

  1. HBO GO: Novinky a tipy na květen '21
    VOD30. 4. 2021
    HBO GO: Novinky a tipy na květen '21

    V květnu si budete moci na HBO GO dopřát všechny díly nejslavnější boxerské filmové ságy, drsný španělský vězeňský thriller či britskou hořkou komedii. Ze starších snímků doporučíme méně známé dílo Francise Forda Coppoly, oscarové drama s Nicole Kidman a Meryl Streep a výtečnou krimi v režii Bena Afflecka.

  2. Nejočekávanější filmové novinky, které dorazí na streamovací služby v květnu '21
    VOD29. 4. 2021
    Nejočekávanější filmové novinky, které dorazí na streamovací služby v květnu '21

    Těchto pět lákavých filmových premiér bude příští měsíc usilovat o diváky na VOD službách.

  3. Netflix: Novinky a tipy na květen '21
    VOD28. 4. 2021
    Netflix: Novinky a tipy na květen '21

    V květnu na Netflix dorazí lákavé novinky od hororového experta Alexandra Ajy, žánrového všeuměla Joea Wrighta či mnohými uctívaného Zacka Snydera. Těšit se můžete i na nové série oblíbených seriálů. Samozřejmě ani tentokrát nechybí tipy na několik starších, ale stále skvělých filmových klasik.

  4. Viktoriánky konečně dovedly HBO Max na vysněná čísla
    VOD16. 4. 2021
    Viktoriánky konečně dovedly HBO Max na vysněná čísla

    Nový seriál z dílny Josse Whedona Viktoriánky má za sebou premiéru prvního dílu, který odvysílala stanice HBO v pondělí. Ve Spojených státech si však svou premiéru odbyl již v neděli večer, a to nejen na HBO, ale i na streamu HBO Max, pro který to byl historický okamžik.

  5. Zvrhlí superhrdinové, Al Pacino lovící nacisty nebo oblíbený sitkom s Charliem Sheenem konečně i v češtině. Další velká streamovací služba přidává českou lokalizaci
    VOD15. 4. 2021
    Zvrhlí superhrdinové, Al Pacino lovící nacisty nebo oblíbený sitkom s Charliem Sheenem konečně i v češtině. Další velká streamovací služba přidává českou lokalizaci

    Po HBO GO, Netflixu a Apple TV+ začíná svou nabídku filmových a seriálových titulů opatřovat českou podporou už i Amazon Prime Video.

  6. Netflix: Novinky a tipy na duben 2021
    VOD29. 3. 2021
    Netflix: Novinky a tipy na duben 2021

    V dubnu vás na Netflixu čeká například Idris Elba jako novodobý kovboj, dvojice netradičních superhrdinek či napínavá výprava na Mars.

  7. HBO GO: Novinky a tipy na duben 2021
    VOD27. 3. 2021
    HBO GO: Novinky a tipy na duben 2021

    V dubnu se na HBO GO můžete těšit na nejnovější řadu kultovního krimi seriálu, milovaný sitcom, pokračování superhrdinského komiksového velkofilmu či na novou ambiciózní minisérii s Kate Winslet v hlavní roli.

  8. Na Netflixu se v dubnu dočkáme bollywoodských a korejských dramat, hvězdné Jessicy Chastain a mnoha dalších
    VOD25. 3. 2021
    Na Netflixu se v dubnu dočkáme bollywoodských a korejských dramat, hvězdné Jessicy Chastain a mnoha dalších

    Stále nevíte, co si na Netflixu vybrat? Možná vám s tím pomůže tento seznam všech jeho připravovaných titulů na měsíc duben 2021.

  9. HBO GO: Novinky a tipy na březen 2021
    VOD13. 3. 2021
    HBO GO: Novinky a tipy na březen 2021

    Co nabízí HBO GO v letošním březnu? Dokumentární sérii o skandálu kolem oceňovaného Woodyho Allena, dlouho očekávanou režisérskou verzi komiksové Ligy spravedlnosti, novou adaptaci kultovní knihy o drogové závislosti či všech šest velkolepých snímků Petera Jacksona odehrávajících se v magické Středozemi.

  10. Netflix: Novinky a tipy na březen 2021
    VOD11. 3. 2021
    Netflix: Novinky a tipy na březen 2021

    Tento měsíc vás na Netflixu čeká například zbrusu nový seriál navazující na monumentální sci-fi Pacific Rim, boj za ženská práva na střední škole, netradičně pojatá seriálová novinka o Sherlocku Holmesovi, oscarový kung-fu hit či katastrofický sci-fi velkofilm Stevena Spielberga s Tomem Cruisem v hlavní roli.

  11. Netflix v březnu premiérově uvede vraždy mezi mormony, úplně novou seznamovací službu a konec civilizace podle Huxleyho
    VOD17. 2. 2021
    Netflix v březnu premiérově uvede vraždy mezi mormony, úplně novou seznamovací službu a konec civilizace podle Huxleyho

    Jsme uprostřed února a ačkoliv nás na Netflixu ještě tento měsíc čeká poměrně dost premiér, můžeme se již nyní podívat na výhled březnových seriálových a filmových novinek.

  12. HBO GO: Novinky a tipy na únor 2021
    VOD13. 2. 2021
    HBO GO: Novinky a tipy na únor 2021

    V únoru si můžete na HBO GO pustit například "pandemickou" romantickou komedii, evropské historické drama, nový superhrdinský seriál, klasický temný thriller či oceňovanou rekonstrukci děsivé skutečné události.

  13. Netflix: Novinky a tipy na únor 2021
    VOD11. 2. 2021
    Netflix: Novinky a tipy na únor 2021

    Drsná komedie s hvězdným obsazením, Tom Hanks na Divokém západě, oceňované zdrcující drama z dob totality, okouzlující fantasy nebo hororová klasika 80. let. To a spoustu dalšího nabízí Netflix v únoru roku 2021.

  14. Nenechte si ujít únorové novinky Netflixu. Díky Kinoboxu můžete mít VOD platformu zdarma
    VOD9. 2. 2021
    Nenechte si ujít únorové novinky Netflixu. Díky Kinoboxu můžete mít VOD platformu zdarma

    Brzy se dočkáme neslavného výročí, kdy je mezi námi na Zemi koronavirus. Kromě tohoto hojně skloňovaného slova nicméně za uplynuvší rok výrazně vzrostl též význam VOD služeb, jejichž nejvýraznějším představitelem (dalo by se říci i hegemonem) je právě Netflix.

  15. Připravte si popcorn a usedněte s dětmi k televizi, Pixar přináší nové kraťasy
    VOD27. 1. 2021
    Připravte si popcorn a usedněte s dětmi k televizi, Pixar přináší nové kraťasy

    V pátek 22. ledna odstartovalo studio Pixar na Disney+ sérii deseti zcela nových krátkých filmů. Kdo tedy miloval jejich kraťasy vysílané před premiérami v kině a už mu chyběly, se má na co těšit.