Články

VOD

  1. Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v září '21
    VOD26. 8. 2021
    Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v září '21

    V září na VOD platformy dorazí drama o 11. září, nová adaptace pohádkové klasiky, hvězdně obsazený akční thriller, horory od žánrových mistrů a v neposlední řadě také novinka nesmrtelného Clinta Eastwooda! Těšit se můžete také na nové řady hned několika skvělých a oblíbených seriálů a také na dvě velmi ambiciózní seriálové novinky!

  2. Netflix: Novinky a tipy na srpen '21
    VOD1. 8. 2021
    Netflix: Novinky a tipy na srpen '21

    V srpnu nabídne Netflix nové akční thrillery se slavnými a oblíbenými herci v hlavních rolích či animované fantasy ze světa Zaklínače. A samozřejmě se budete moci podívat i na mnoho časem ověřených filmových klasik.

  3. Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v srpnu '21
    VOD31. 7. 2021
    Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v srpnu '21

    V následujícím měsíci se na VOD platformách objeví drsná komiksová týmovka, netradiční dokument o slavném herci, akční film s oblíbeným svalovcem, nový seriál s Nicole Kidman či další řada hororového hitu.

  4. Milovníci zombie žánru, připravte si peněženky. Blíží se sběratelská edice, kterou budete chtít doma na poličku
    VOD12. 7. 2021
    Milovníci zombie žánru, připravte si peněženky. Blíží se sběratelská edice, kterou budete chtít doma na poličku

    Všeobecně se na našich stránkách sběratelským edicím moc nevěnujeme. Věc se má tak, že svého času se zdál být český trh pro studia lukrativní a nevycházelo toho tady málo. V posledních letech ale zájem opadl a tak musí sběratelé, pokud si chtějí nějaký ten atraktivnější kousek přidat do sbírky, koukat v zahraničí. A tam je z čeho vybírat.

  5. Netflix: Červencové premiéry ve znamení ujetých reality show, hororů i romantiky
    VOD2. 7. 2021
    Netflix: Červencové premiéry ve znamení ujetých reality show, hororů i romantiky

    Je tu nový měsíc a s ním přinášíme jako již tradičně přehled všech filmových i seriálových premiér v produkci Netflixu, které na vás v tomto období čekají. Těšit se můžete na trilogii hororů Fear Street, na animovaný speciál Lovců trolů, ale i na rozšíření světa Resident Evil.

  6. Netflix: Novinky a tipy na červenec '21
    VOD29. 6. 2021
    Netflix: Novinky a tipy na červenec '21

    V červenci na Netflix dorazí pokračování úspěšného krimi seriálu, nové pojetí populární videohry, efektní dámský akčňák či návrat největšího filmového mistra roznožek. Také vám doporučíme dvě nestárnoucí filmové pecky z 90. let, které má Netflix nyní v nabídce.

  7. Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v červenci '21
    VOD28. 6. 2021
    Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v červenci '21

    Komiksy, retro kriminálky, slavní basketbalisté, nejrůznější monstra, nafoukaní teenageři, belgická akční legenda... To a mnoho dalšího vás na VOD službách čeká v červenci!

  8. Díky Peteru Jacksonovi čeká na milovníky The Beatles jedinečný hudební zážitek. Premiéra se konečně blíží
    VOD28. 6. 2021
    Díky Peteru Jacksonovi čeká na milovníky The Beatles jedinečný hudební zážitek. Premiéra se konečně blíží

    Na konci minulého roku Peter Jackson zveřejnil první video z připravovaného dokumentu The Beatles: Get Back, který měl zamířit do kin u příležitosti padesátého výročí vydání posledního studiového alba Let It Be z roku 1970.

  9. Steven Spielberg mění názor a po letech ostré kritiky streamovacích služeb se přidává k jedné z nich
    VOD22. 6. 2021
    Steven Spielberg mění názor a po letech ostré kritiky streamovacích služeb se přidává k jedné z nich

    Ještě před několika lety označoval Steven Spielberg streamovací služby za nebezpečí, které ohrožuje kinematografii. Nyní se zdá, že svůj názor změnil, protože čerstvě spojil síly s Netflixem.

  10. Apple TV+ si pro fanoušky Snoopyho připravila dokument o jeho autorovi. Podívejte se na trailer
    VOD12. 6. 2021
    Apple TV+ si pro fanoušky Snoopyho připravila dokument o jeho autorovi. Podívejte se na trailer

    Dokument se jmenuje Who Are You, Charlie Brown?, jeho premiéra je naplánovaná na 25. června letošního roku a diváky jím spolu se svým komentářem provede herečka Lupita Nyong’o.

  11. Netflix: Novinky a tipy na červen '21
    VOD31. 5. 2021
    Netflix: Novinky a tipy na červen '21

    V červnu se na Netflixu objeví nový dobrodružný komiksový seriál, druhá řada hitu o slavném zloději, dojímavé drama s oblíbeným komikem či Liam Neeson v další ze svých drsňáckých rolí.

  12. Nejočekávanější filmové novinky, které dorazí na streamovací služby v červnu '21
    VOD30. 5. 2021
    Nejočekávanější filmové novinky, které dorazí na streamovací služby v červnu '21

    V červnu se na VOD platformách objeví třetí díl populární hororové série, hvězdně obsazený sci-fi thriller, nová pixarovka, skvěle hodnocený muzikál od autora Hamiltona nebo další akční jízda s Liamem Neesonem!

  13. Netflix: Červnové premiéry lákají na Lupina, Attenborougha volajícího po záchraně naší planety a cynického růžového draka
    VOD29. 5. 2021
    Netflix: Červnové premiéry lákají na Lupina, Attenborougha volajícího po záchraně naší planety a cynického růžového draka

    Blíží se měsíc červen a s ním nová dávka seriálových a filmových premiér v produkci společnosti Netflix. Pojďme se podívat, jaké novinky nás v červnu čekají.

  14. HBO GO: Novinky a tipy na červen '21
    VOD28. 5. 2021
    HBO GO: Novinky a tipy na červen '21

    V červnu vás na "goučku" čeká nová řada populárního amerického seriálu, drama zabývající se izraelsko-palestinským konfliktem nebo všechny epizody kultovního animovaného sci-fi seriálu. A samozřejmě i tipy na pár starších, ale stále skvělých filmových klasik.

  15. Amazon jde do souboje s Netflixem. Společnost jednoho z nejbohatších lidí planety koupila slavné studio MGM, díky čemuž významně rozšíří svůj streamovaný obsah
    VOD26. 5. 2021
    Amazon jde do souboje s Netflixem. Společnost jednoho z nejbohatších lidí planety koupila slavné studio MGM, díky čemuž významně rozšíří svůj streamovaný obsah

    Jak se zdá, Amazon Prime Video, společnost Jeffa Bezose, nedá Netflixu vedoucí místo na poli VOD platforem jen tak. V přepočtu přes 170 miliard korun (přes 8 miliard dolarů) zaplatil Amazon za koupi slavného hollywoodského studia MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), které disponuje nebývale bohatým katalogem filmů. Práva na ně využije Amazon do své online videotéky.