Články

VOD

  1. Disney vsází na staré známé. Někteří ani nebyli hlavními postavami, ale teď dostávají vlastní show!
    VOD17. 11. 2021
    Disney vsází na staré známé. Někteří ani nebyli hlavními postavami, ale teď dostávají vlastní show!

    Je tu oslava narozenin služby Disney+, což znamená dvě věci - exkluzivní obsah a zároveň velká nálož informací o novinkách, které se pro VOD platformu na příští rok chystají.

  2. Marvel si připravil další seriálovou nálož. První pohledy na She-Hulk, Moon Knighta nebo Ms. Marvel jsou venku!
    VOD14. 11. 2021
    Marvel si připravil další seriálovou nálož. První pohledy na She-Hulk, Moon Knighta nebo Ms. Marvel jsou venku!

    Oslava narozenin služby Disney+ je vždy spojená s datem 12. listopadu. Pro její předplatitele to znamená exkluzivní program na tento den. A pro ty, kteří tuto službu nevlastní, je tu seznam plánovaných projektů všech dceřiných studií společnosti Walt Disney, které mají za úkol zajistit, aby si ji pořídili i ostatní.

  3. Česká televize spouští novou formu iVysílání. Bude natáčet pořady určené jen pro web
    VOD11. 11. 2021
    Česká televize spouští novou formu iVysílání. Bude natáčet pořady určené jen pro web

    Stream, tedy vysílání přes internet, vládne světu. Tomuto fenoménu dnešní doby nahrála do karet i celosvětová situace kolem pandemie koronaviru. Mnoho studií i televizních stanic bylo nuceno reagovat a přizpůsobit se změnám. Je dobře, že stranou nestojí ani Česká televize.

  4. Netflix: Novinky a tipy na listopad 2021
    VOD2. 11. 2021
    Netflix: Novinky a tipy na listopad 2021

    V listopadu se na Netflixu můžete těšit na western s Idrisem Elbou, akční komedii s Dwaynem Johnsonem a Ryanem Reynoldsem, poslední řadu seriálu o boji s mexickými narkobarony či na návrat nechvalně proslulého Pána tygrů.

  5. Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v listopadu 2021
    VOD1. 11. 2021
    Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v listopadu 2021

    Neskutečně nabitý listopad nabídne například výpravnou akční komedii s trojicí hereckých superhvězd, sci-fi s Tomem Hanksem či režijní debut oscarové herečky. A také nové řady kultovních seriálů i premiéru několika dlouho vyhlížených.

  6. Vikingové: Valhalla – venku jsou první záběry z natáčení nového seriálu
    VOD6. 10. 2021
    Vikingové: Valhalla – venku jsou první záběry z natáčení nového seriálu

    Natáčení nejnovějšího výpravného seriálu v produkci Netflixu Valhalla je v plném proudu. A jak název napovídá a jak možná televizní nadšenci vědí, jedná se o spin-off seriálu Vikingové, který se od roku 2013 dočkal šesti sezón.

  7. Netflix: Novinky a tipy na říjen 2021
    VOD3. 10. 2021
    Netflix: Novinky a tipy na říjen 2021

    V říjnu se na Netflixu objeví thriller s Jakem Gyllenhaalem, nové řady oblíbených seriálů či prequel hororu Zacka Snydera Armáda mrtvých.

  8. Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v říjnu 2021
    VOD1. 10. 2021
    Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v říjnu 2021

    Přehled toho nejzajímavějšího, co se v říjnu objeví na VOD platformách, zahrnuje hvězdně obsazený thriller, filmový prequel legendárního seriálu, dokument o kultovní rockové kapele, očekávanou epickou sci-fi a mnoho dalších hitů.

  9. Přehled říjnových premiér na Netflixu. Vrací se zabiják, který vyměnil profesi za službu v domácnosti, Pokémon i řeznictví předělané na pěstírnu marihuany
    VOD1. 10. 2021
    Přehled říjnových premiér na Netflixu. Vrací se zabiják, který vyměnil profesi za službu v domácnosti, Pokémon i řeznictví předělané na pěstírnu marihuany

    Je tu začátek října, což znamená jediné – tradiční seznam premiér v produkci společnosti Netflix, na které se můžeme těšit v průběhu celého měsíce. Vše odstartuje hned prvního října Jake Gyllenhaal v remakeu dánského thrilleru Tísňové volání pod názvem Viník, napínavý fantasy seriál Zámek a klíč se vrací s druhou řadou a vše zakončí prequel k Armádě mrtvých – Armáda zlodějů.

  10. Zaklínač rozšiřuje svůj vesmír. Oznámena byla nejen třetí řada, ale i další animovaný film a rodinný seriál
    VOD27. 9. 2021
    Zaklínač rozšiřuje svůj vesmír. Oznámena byla nejen třetí řada, ale i další animovaný film a rodinný seriál

    O víkendu proběhlo setkání fandomu seriálu Zaklínač v rámci události Netflix's TUDUM na YouTube. V rámci něj se všichni dozvěděli řadu zajímavostí týkajících se budoucnosti Zaklínače a všechny zprávy je musely velmi potěšit.

  11. Disney+ bude v listopadu slavit druhé narozeniny. Nabídne Shang-Chi od Marvelu a další exkluzivní obsah
    VOD26. 9. 2021
    Disney+ bude v listopadu slavit druhé narozeniny. Nabídne Shang-Chi od Marvelu a další exkluzivní obsah

    Své již druhé „narozeniny“ slaví 12. listopadu služba Disney+, proto si pro své divačky a diváky připravila exkluzivní program, který slibuje nejen lákavé premiéry od studií Disney, Pixar, Marvel, Staw Wars nebo National Geografic, ale i trailery a ukázky z projektů, které připravuje.

  12. Olafa čeká další seriálové dobrodružství. Po jeho zásahu už možná řadu pohádek ani nepoznáte
    VOD24. 9. 2021
    Olafa čeká další seriálové dobrodružství. Po jeho zásahu už možná řadu pohádek ani nepoznáte

    Milovníci bláznivého sněhuláka Olafa, který spatřil světlo světa díky animovanému filmu Ledové království z roku 2013, se mohou radovat. Po několika kraťasech a loňském seriálu At Home with Olaf na obrazovky Disney+ míří další seriál.

  13. Jak bude vypadat filmový podzim na Netflixu? Zkrášlí ho Gal Gadot, vzdělá Leonardo DiCaprio a vánočně naladí Ovečka Shaun
    VOD7. 9. 2021
    Jak bude vypadat filmový podzim na Netflixu? Zkrášlí ho Gal Gadot, vzdělá Leonardo DiCaprio a vánočně naladí Ovečka Shaun

    Podzim pomalu přichází a Netflix odtajnil své filmové plány na zbytek roku 2021. Diváci a divačky se mohou těšit na Leonarda DiCapria, Jennifer Lawrence, Dwaynea Johnsona, Ryana Reynoldse, prequel Armády mrtvých nebo sváteční Ovečku Shaun.

  14. Přehled zářijových premiér na Netflixu. Loučí se Papírový dům i Lucifer, začíná ženská krize středního věku a kázání charismatického kněze
    VOD1. 9. 2021
    Přehled zářijových premiér na Netflixu. Loučí se Papírový dům i Lucifer, začíná ženská krize středního věku a kázání charismatického kněze

    Je tu začátek nového měsíce, což znamená jediné - je tu přehled toho, co si pro nás ve své produkci na zářijový měsíc připravila společnost Netflix. Největšími trháky jsou bezesporu poslední série Lucifera a Papírového domu, drama Jaká je cena života nebo dokument o úchvatné sportovní kariéře Michaela Schumachera.

  15. Netflix: Novinky a tipy na září '21
    VOD31. 8. 2021
    Netflix: Novinky a tipy na září '21

    V září vás na Netflixu čeká nové ambiciózní drama o 11. září, adrenalinový akční thriller, fantasy horor od Sama Raimiho či návrat rovnou tří velkých seriálových hitů. A už teď si můžete pustit některé starší, ale rozhodně nestárnoucí filmové klasiky od dvou renomovaných režisérů.