Články

VOD

  1. Nejlepší LGBTQ+ pořady na Netflixu. Komedie o bondingu, romance i dokument o ženách, které se nepřestaly milovat navzdory osudu
    VOD23. 4. 2022
    Nejlepší LGBTQ+ pořady na Netflixu. Komedie o bondingu, romance i dokument o ženách, které se nepřestaly milovat navzdory osudu

    Je načase si posvítit i na pořady s LGBTQ+ tematikou. Také na Netflixu najdete poměrně slušný výběr, my jsme pro vás sestavili seznam těch nejlépe hodnocených. Pokud nebylo k dispozici hodnocení uživatelek a uživatelů na našich stránkách, vzali jsme si k ruce databázi IMDb.

  2. Disney Nimonu zařízlo, po projektu nebinárního autora skočil Netflix
    VOD17. 4. 2022
    Disney Nimonu zařízlo, po projektu nebinárního autora skočil Netflix

    Na začátku letošního roku začalo natáčení animovaného snímku Nimona podle stejnojmenného grafického románu ND Stevensona. Vznik snímku ale nebyl nijak snadný, o filmovou podobu Nimony se od roku 2015 snažilo studio Blue Sky společnosti 20th Century Fox. Poté co Fox v roce 2019 koupila společnost The Walt Disney Company, bylo v roce 2021 rozhodnuto, že Blue Sky zanikne a projekt Nimona byl úplně zrušen.

  3. Strip Marmaduke ožívá v animovaném filmu. Doga na Netflix zamíří v květnu
    VOD16. 4. 2022
    Strip Marmaduke ožívá v animovaném filmu. Doga na Netflix zamíří v květnu

    Populární americký komiksový strip Marmaduke od Brada Andersona vznikl v roce 1954. Sám autor ho tvořil až do své smrti v roce 2015. V současné chvíli stripy kreslí Paul Anderson, který na příbězích Marmadukea pracoval se svým otcem od roku 2004.

  4. Epické historické krváky (nejen) na Netflixu, které musíte vidět, pokud se vám líbil Seveřan
    VOD15. 4. 2022
    Epické historické krváky (nejen) na Netflixu, které musíte vidět, pokud se vám líbil Seveřan

    Do kin tento týden vstoupil atmosférický historický film Seveřan vyprávějící o vikinském bojovníkovi, jehož životním cílem je pomstít zavražděného otce. Ponurý snímek z období středověku je plný pohanské mystiky a brutálního násilí, takže není určený citlivějším povahám. Pokud ale máte podobná díla v oblibě, nabízíme vám několik tipů na pořady, které aktuálně najdete na českých streamovacích službách.

  5. Výběr nejlepších fantasy na Netflixu
    VOD12. 4. 2022
    Výběr nejlepších fantasy na Netflixu

    Mágové, trpaslíci, zlobři, démoni, draci nebo cesta do herního světa. To vše a ještě víc na vás čeká v článku o tom nejlepším z fantasy žánru na Netflixu.

  6. 10 aktuálně nejsledovanějších filmů na českém Netflixu
    VOD10. 4. 2022
    10 aktuálně nejsledovanějších filmů na českém Netflixu

    Co aktuálně frčí na českém Netflixu? Novinky nejen z produkce nejznámější VOD platformy světa, akční béčko se záporákem z Titanicu, remake kultovního hororu nebo drsná polská kriminálka. Inspirujte se.

  7. 11 českých kriminálek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět po Stínohře
    VOD9. 4. 2022
    11 českých kriminálek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět po Stínohře

    Tento týden vstoupil do tuzemských kin český krimi thriller Petera Bebjaka Stínohra, v němž si zahráli Milan Ondrík, Hynek Čermák nebo Jan Jankovský. Pokud vás film zaujal, nabízíme vám jedenáct tipů na podobně laděné domácí snímky, které aktuálně najdete na Netflixu a na dalších v Česku dostupných streamovacích službách.

  8. Akce, humor i vážná témata. 10 nenápadných vynikajících seriálů, které najdete (nejen) na Netflixu a HBO Max
    VOD6. 4. 2022
    Akce, humor i vážná témata. 10 nenápadných vynikajících seriálů, které najdete (nejen) na Netflixu a HBO Max

    Papírový dům, Euforii i Bridgertonovy už jste viděli a nevíte, co sledovat dál? Z našich deseti tipů na méně známé seriálové pecky si určitě vybere každý.

  9. Nejlepší romantické filmy na Netflixu
    VOD3. 4. 2022
    Nejlepší romantické filmy na Netflixu

    Výběr těch nejlepších romantických snímků, které jsou na Netflixu ke zhlédnutí, dost závisí na tom, zda zvládáte angličtinu, číst titulky anebo potřebujete český dabing.

  10. Batman, finále Ozarku či seriál o Kmotrovi. Nejočekávanější filmy a seriály, které v dubnu dorazí na streamovací služby
    VOD31. 3. 2022
    Batman, finále Ozarku či seriál o Kmotrovi. Nejočekávanější filmy a seriály, které v dubnu dorazí na streamovací služby

    Kromě obřího komiksového hitu se v dubnu na VOD platformách můžete těšit na nevšední animák, komedii z filmového prostředí nebo špionážní thriller s Chrisem Pinem. Čeká nás také několik velmi slibných krimiseriálů, návrat některých starých známých či skvěle obsazený pohled na to, jak vznikal jeden z nejzásadnějších filmů všech dob.

  11. Duben na Netflixu přinese finále Ozarku, těhotného muže i historii erotických linek
    VOD30. 3. 2022
    Duben na Netflixu přinese finále Ozarku, těhotného muže i historii erotických linek

    Březen končí a to znamená jediné, je tady výhled novinek na měsíc duben, které si pro nás Netflix připravil. Těšit se můžete nejen na premiérové pořady, ale i na nové série těch oblíbených.

  12. Vášeň, sex a nebezpečí. 20 dráždivých erotických dramat a thrillerů, které najdete (nejen) na Netflixu
    VOD25. 3. 2022
    Vášeň, sex a nebezpečí. 20 dráždivých erotických dramat a thrillerů, které najdete (nejen) na Netflixu

    Novinka Deep Water s Benem Affleckem a Anou de Armas, kterou můžete vidět na Prime Video, nás moc nepotěšila. Podobně laděných snímků, v nichž není nouze o dusnou atmosféru a smyslné scény, je ale naštěstí mnoho. Na filmy uvedené v článku se nyní můžete podívat na streamovacích službách dostupných v Česku.

  13. HBO Max konečně přichází do Česka. Na co se můžeme těšit a na co si dát pozor?
    VOD7. 3. 2022
    HBO Max konečně přichází do Česka. Na co se můžeme těšit a na co si dát pozor?

    Po měsících čekání začne v úterý 8. března v Česku fungovat streamovací služba HBO Max, která nahradí aktuální HBO GO. Jaké budou hlavní změny a co všechno nás čeká?

  14. Projekt Adam, Bridgertonovi či marvelovský Moon Knight. Těchto 15 očekávaných filmů a seriálů se objeví v březnu na streamovacích službách
    VOD27. 2. 2022
    Projekt Adam, Bridgertonovi či marvelovský Moon Knight. Těchto 15 očekávaných filmů a seriálů se objeví v březnu na streamovacích službách

    Na březen si toho pro nás VOD služby připravily opravdu hodně. Mrazivé dobrodružné drama, sci-fi s Ryanem Reynoldsem či dráždivý thriller s Benem Affleckem a Anou de Armas. Milovníci seriálů se pak mohou těšit na nové řady populárních sci-fi seriálů, romantické dobovky či historické řežby. Dočkáme se i další seriálové marvelovky či adaptace kultovní akční videohry.

  15. Šikanovaný teenager si nasadil masku, vzal věrnou maketu zbraně a vyrazil postrašit brněnské spolužáky. Seriál TBH je působivou sondou do života mladých
    VOD20. 2. 2022
    Šikanovaný teenager si nasadil masku, vzal věrnou maketu zbraně a vyrazil postrašit brněnské spolužáky. Seriál TBH je působivou sondou do života mladých

    Ve čtvrtek se na iVysílání České televize objevil vůbec první internetový seriál z produkce média veřejné služby, desetidílné drama TBH (z anglického „to be honest“, „upřímně“). Debutovala jím Lucia Kajánková (scenáristka filmu Neplavci) a již loni si za něj Česká televize odnesla cenu z festivalu seriálové tvorby Serial Killer. V čem je TBH výjimečný, a čím naopak zklamal?