Články

VOD

  1. Milujeme je, tak se vrací. Netflix odtajnil novinky k očekávaným pokračováním
    VOD28. 9. 2022
    Milujeme je, tak se vrací. Netflix odtajnil novinky k očekávaným pokračováním

    O návratu na obrazovky rozhoduje sledovanost, a jelikož si tyto pořady na Netflixu vedly více než dobře, vrací se zpět a publikum se jich už nemůže dočkat. Řeč je o seriálech Lupin, Smrt nás spojí a o snímcích Vyproštění a Enola Holmes.

  2. Ke sledování Netflixu se vás v září pokusí svést blondýnka Marilyn Monroe, císařovna Sissi nebo další řada Cobry Kai
    VOD31. 8. 2022
    Ke sledování Netflixu se vás v září pokusí svést blondýnka Marilyn Monroe, císařovna Sissi nebo další řada Cobry Kai

    Léto se nám bohužel pomalu chýlí ke konci, nicméně s příchodem září je tu velká nabídka nových seriálů a filmů nejen na klasických televizních stanicích, ale i na streamovacích platformách. HBO vsadilo na Rod draka, Amazon Prime je tu s Pánem prstenů. A co připravil Netflix?

  3. Blesk a Burák jsou zpět. Závodní okruh střídá společný výlet
    VOD3. 8. 2022
    Blesk a Burák jsou zpět. Závodní okruh střídá společný výlet

    Oblíbení hrdinové z filmové série Auta se vrací v seriálu. Na Buráka a Bleska čekají na jejich společném výletě zcela nová dobrodružství.

  4. Srpen na Netflixu slibuje návrat Želv Ninja, poslední řadu Zámku a klíče, premiéru očekávaného Sandmana, ale i romance a dokumenty
    VOD30. 7. 2022
    Srpen na Netflixu slibuje návrat Želv Ninja, poslední řadu Zámku a klíče, premiéru očekávaného Sandmana, ale i romance a dokumenty

    Srpen je za dveřmi, tak se pojďme podívat na to, co si na tento měsíc Netflix pro své předplatitele připravil za novinky.

  5. Marvel cílí na děti. Je tu pro ně nový animovaný seriál
    VOD25. 7. 2022
    Marvel cílí na děti. Je tu pro ně nový animovaný seriál

    Hlavními hrdiny nového animovaného seriálu určeného pro Disney Channel a Disney+ jsou třináctiletá geniální dívka Lunella Lafayette a její desetitunový dinosauří přítel. Pořad se jmenuje Moon Girl and Devil Dinosaur.

  6. Co v tomto týdnu sledovat na Disney+, Netflixu a Amazonu Prime
    VOD28. 6. 2022
    Co v tomto týdnu sledovat na Disney+, Netflixu a Amazonu Prime

    Je tu začátek nového týdne, a pokud náhodou nevíte co s volným časem a na co se dívat na oblíbených streamovacích službách, je tu několik tipů, co si na vybraných platformách pustit.

  7. Nejlepší asijské filmy na Netflixu: samurajové, čističi vesmíru i adaptace mangy
    VOD7. 6. 2022
    Nejlepší asijské filmy na Netflixu: samurajové, čističi vesmíru i adaptace mangy

    Občas neuškodí vyměnit kontinenty a zaměřit svou pozornost mimo Evropu a USA. Dnes padla volba na Asii. Podle hodnocení uživatelů a uživatelek našich stránek jsme vybrali ty nejlepší filmy z asijské produkce, které můžete najít na Netflixu.

  8. Fantastická zvířata 3 již za týden na HBO Max
    VOD26. 5. 2022
    Fantastická zvířata 3 již za týden na HBO Max

    Ti, kdo se nedostali do kina na premiéru Fantastických zvířat: Brumbálových tajemství, se mohou začít radovat. Snímek totiž již za týden zamíří na službu HBO Max.

  9. Představitel Luďana z Mostu! nezahálí. Martin Hofmann hraje „jednoho z největších frajerů světové divadelní literatury“
    VOD22. 5. 2022
    Představitel Luďana z Mostu! nezahálí. Martin Hofmann hraje „jednoho z největších frajerů světové divadelní literatury“

    Martin Hofmann ukazuje, že není jen flákač Luďan z kultovního seriálu Most! Diváci ho teď mohou vidět v překvapivé roli. Jako Cyrano se stává ostýchavým romantikem, kterému v lásce brání hrdost a velký nos.

  10. Na co se Češi nejčastěji dívají na Netflixu? Na tuzemskou komedii o mužích v krizi středního věku!
    VOD16. 5. 2022
    Na co se Češi nejčastěji dívají na Netflixu? Na tuzemskou komedii o mužích v krizi středního věku!

    Že si uživatelé předplácejí Netflix kvůli jeho originální seriálové a filmové tvorbě? Časy se mění. Minimálně když se podíváme na žebříček nejstreamovanějších titulů na Netflixu v českém regionu za první čtyři měsíce letošního roku.

  11. Nejlepší k-dramata na Netflixu: cestování časem, zombie, šermířky i nekomplikovaná láska
    VOD14. 5. 2022
    Nejlepší k-dramata na Netflixu: cestování časem, zombie, šermířky i nekomplikovaná láska

    Jižní Korea je velmi produktivní v natáčení K-dramat neboli tamějších televizních seriálů. Každý rok jich vzniká velké množství a představují hlavní televizní program v řadě televizních stanic jako KBS, SBS, jTBC, MBC, tvN a další. Jelikož navíc nabízejí i rozsáhlou jazykovou verzi titulků, těší se k-dramata velké popularitě nejen v celé Asii, jejich obliba stoupá po celém světě.

  12. Studio Ghibli na Netflixu, japonské animáky najdete i s českým dabingem
    VOD7. 5. 2022
    Studio Ghibli na Netflixu, japonské animáky najdete i s českým dabingem

    Snímky japonského animačního studia Ghibli patří mezi jedny z nejoblíbenějších v daném žánru a mezi vysoko hodnocené. Skvělou zprávou je, že řadu z nich najdete i na Netflixu, některé dokonce s českým dabingem.

  13. S těžkostmi života se každý vyrovnává po svém. Na speciální streamovací platformu míří cenění Jedlíci čokolády
    VOD5. 5. 2022
    S těžkostmi života se každý vyrovnává po svém. Na speciální streamovací platformu míří cenění Jedlíci čokolády

    Labužnická inscenace z Klicperova divadla získala prestižní Cenu Alfréda Radoka jako Česká hra roku 2011. Mimořádně vtipný příběh psal režisér David Drábek na míru svým hradeckým múzám: herečce Pavle Tomicové, Isabele Smečkové Bencové a Pavlíně Štorkové. Nyní míří záznam derniéry Jedlíků čokolády na streamovací platformu Dramox, která dává prostor výjimečným divadelním titulům.

  14. Květnové premiéry na Netflixu představí nejmilovanějšího švédského zločince i lsti druhé světové války
    VOD28. 4. 2022
    Květnové premiéry na Netflixu představí nejmilovanějšího švédského zločince i lsti druhé světové války

    Blíží se začátek května a s ním i pravidelná dávka novinek na Netflixu. Na své si přijdou milovníci válečných snímků, komedií, krimi příběhů i již vysílaných seriálů.

  15. Obi-Wan Kenobi, Stranger Things či portrét punkové legendy. Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí v květnu na streamovací služby
    VOD27. 4. 2022
    Obi-Wan Kenobi, Stranger Things či portrét punkové legendy. Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí v květnu na streamovací služby

    V květnu na VOD platformy dorazí kromě nové buddy akční komedie či skutečného příběhu z druhé světové války také velkorysý návrat oblíbeného veverčího dua Chip a Dale. Ještě lepší však bude nabídka seriálů. Premiéru má připravenou nový Star Trek, konečně se vrátí hrdinové úspěšné sci-fi Stranger Things, dočkáme se portrétu kultovní hudební skupiny Sex Pistols a očekávaného seriálu o jedné z klíčových postav ze světa Hvězdných válek, Obi-Wanu Kenobim.