Král Tulsy je zpátky. Sylvester Stallone je v oblíbené gangsterce opět za obřího drsňáka

Král Tulsy je zpátky. Sylvester Stallone je v oblíbené gangsterce opět za obřího drsňáka
Král Tulsy | Paramount+
Stallone hraje v seriálu protřelého gangstera Dwighta Manfrediho, jenž byl po 25 letech propuštěn z vězení a svým zaměstnavatelem vyslán do Tulsy, aby zde vybudoval nové mafiánské impérium. Jeho konkurenti ovšem logicky byli proti a ústřední drsňák se navíc musel vypořádat s faktem, že se doba během jeho pobytu za mřížemi dosti změnila.
Král Tulsy
Král Tulsy
  • SkyShowtime
83%
Pod záštitou Sheridana a scenáristy Terence Wintera (Rodina Sopránů, Vlk z Wall Street) vznikla pořádně drsná gangsterka, v níž nešel Sly pro ránu daleko, a i když se sledovaností nemohla rovnat fenoménu Yellowstonu, stále se jednalo o solidní úspěch u diváků i kritiků. Stallone si navíc po letech v přinejlepším ucházejících béčkách znovu připsal výraznou postavu, která mu sedne jako ulitá.
Ve druhé sérii se proto vrací v nejlepší formě. Tentokrát bude čelit mocné konkurenci vedené Frankem Grillem a Nealem McDonoughem, navíc si hodlá vyřešit účty s lidmi z New Yorku a také se musí postarat o své blízké. Bude toho mít na talíři tedy znovu dost a upoutávka jasně naznačuje, že se to neobejde bez ran pěstí či mrtvol. Trailer i tvůrci slibují, že nás čeká ještě hutnější a napínavější podívaná než posledně a bude jí opět kralovat právě Stallone, jehož byste zde opravdu nechtěli naštvat.
Král Tulsy: trailer na 2. sérii | Paramount+
Natáčení druhé sezóny provázely menší kontroverze. V médiích se probíralo Stalloneho údajné toxické chování ke členům štábu a od projektu po kreativních neshodách z pozice showrunnera odešel zmiňovaný Winter, aby se po pár měsících vrátil alespoň jako hlavní scenárista. Podle prvních zahraničních ohlasů se však tyto problémy na výsledku nijak nepodepsaly.
Recenze tvrdí, že je Král Tulsy stále skvěle odsýpající a zábavnou žánrovkou, která navíc výborně pracuje s komediálními prvky a výtečného Stalloneho staví před pořádně charismatické záporáky. O tom, zda mají zámořské reakce pravdu, se můžete přesvědčit už nyní na SkyShowtime, kde je ke zhlédnutí první epizoda.
Podívejte se na žebříček nejlepších seriálů dostupných na platformě SkyShowtime.
Zdroje: Paramount+, SkyShowtime