Sylvester Stallone zase mlátí lidi. Návrat seriálového hitu slibuje drsnou válku gangů

Sylvester Stallone zase mlátí lidi. Návrat seriálového hitu slibuje drsnou válku gangů
Král Tulsy | Paramount+
Sly se tedy znovu představí coby gangster Dwight Manfredi, jenž byl po propuštění z vězení na začátku první řady svou mafiánskou rodinou převelen do titulní Tulsy, aby zde vybudoval nové impérium. V produkci Taylora Sheridana, z jehož dílny vychází i hity Yellowstone, Starosta Kingstownu či westerny 1883 a 1923, tak vznikl další kritiky chválený kousek, jenž se dočkal i patřičné divácké pozornosti. Po očekávaném úspěchu bude samozřejmě následovat nášup v podobě druhé řady, která na streamovací službu Paramount+ dorazí 15. září.
Král Tulsy
Král Tulsy
  • SkyShowtime
83%
Jak první ukázka napovídá, titulního gangstera čeká ještě více problémů než posledně a dle poslední scény i jiných akčnějších záběrů tu rozdá daleko více ran. Na obzoru se totiž objeví nová mafiánská konkurence z Kansas City, Dwight bude mít navíc stále nevyřešené účty s lidmi z New Yorku a dá mu hodně zabrat, aby uchránil své blízké a rodinu. K obsazení se pak přidá např. tvář akčních filmů Frank Grillo.
Král Tulsy: teaser trailer na 2. sérii | Paramount+
Druhá série vzbuzuje po minulé řadě i tomto správně svižném a úderném teaseru velká očekávání, produkce ovšem tentokrát neprobíhala bez problémů. Z pozice showrunnera totiž původně odešel uznávaný autor Terence Winter (Rodina Sopránů, Vlk z Wall Street), ten ale nakonec své údajné neshody s Sheridanem vyřešil a vrátí se coby hlavní scenárista. Natáčení pak provázely kontroverze ohledně údajně toxického chování Stalloneho na place. Doufejme, že žádná z těchto událostí kvality nové sezóny neovlivní.
Podívejte se na žebříček nejlepších kriminálních seriálů podle Kinoboxu.
Zdroj: Paramount+, The Hollywood Reporter