VOD tipy: Manželé Stodolovi, Tatér z Osvětimi i nové Star Wars

VOD tipy: Manželé Stodolovi, Tatér z Osvětimi i nové Star Wars
Tatér z Osvětimi | Sky

Franta mimozemšťan

Franta mimozemšťan
Franta mimozemšťan
  • Voyo
41%
Zítra vtrhne na streamovací službu Voyo nová česká komedie Franta mimozemšťan od Rudolfa Havlíka. Zde si Jakub Prachař zahrál vesnického podivína, co se rád napije alkoholu, jehož si ovšem coby svého hostitele vyhlédne návštěva z vesmíru. Franta se tak začne chovat ještě divněji než obvykle, ne každý si toho ale všimne. Jak bude na zvláštní události ve vesnici reagovat místní obyvatelstvo v čele s amatérským astronomem, starostou či Frantovou ženou?
Franta Mimozemšťan: trailer | CinemArt

Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí

Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí
Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí
  • Voyo
63%
Na stejné streamovací službě si také můžete pustit dokumentární portrét slavné biatlonistky Gabriely Soukalové, která ve snímku rekapituluje svou sportovní kariéru. Dojde na krušné začátky a tvrdé tréninky, cestu na biatlonový vrchol, ale i pád a snahu vrátit se zpět k milovanému sportu. Soukalová ovšem otevřeně mluví také o svém osobním životě, bolestivém rozchodu a aktuální situaci. Ke slovu se dostanou i další členové českého biatlonového týmu či zahraniční legendy.
Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí: trailer | VDN Promo TV

Manželé Stodolovi

Manželé Stodolovi
Manželé Stodolovi
  • Netflix
59%
Nepříjemné a tísnivé drama pojednává o nechvalně známém vraždícím páru, který si za své oběti vybíral nevinné a zesláblé důchodce ze svého okolí. Poté, co policie první vraždu uzavřela jako nešťastnou náhodu, začala se jim myšlenka okrádání a následného zabití nevinných lidí čím dál více líbit. Snímek režiséra Petra Hátleho se ovšem zaměřuje zejména na toxický vztah a psychologii ústředních vrahů. Jejich tragické činy si nyní můžete připomenout na Netflixu.
Manželé Stodolovi: trailer | CinemArt

Star Wars: Akolytka

Star Wars: Akolytka
Star Wars: Akolytka
  • Disney+
52%
Od středy můžete na Disney+ sledovat nový seriál ze světa Star Wars s podtitulem Akolytka. V něm se poprvé v hrané podobě podíváme do éry tzv. High Republic, sto let před vzestupem Impéria, kdy rytíři Jedi hlídali mír v galaxii. Ten ovšem začíná být ohrožen poté, co je jedna z rytířek Jedi zavražděna a hlavní podezřelou se stává bývalá padawanka mistra Sola. Ten ovšem tuší, že na celé situaci něco nehraje a hodlá případ sám vyšetřit. Vrah si už ovšem vyhlíží další oběti a za vším možná stojí mnohem temnější síly.
Star Wars: Akolytka: 2. trailer | Disney+

Tatér z Osvětimi

Tatér z Osvětimi
Tatér z Osvětimi
  • SkyShowtime
77%
Na SkyShowtime si můžete pustit minisérii na motivy známého bestselleru od spisovatelky Heather Morris. Líčí osud jednoho z přeživších koncentračního tábora v Osvětimi, Ludwiga Sokolova, který se se svým příběhem svěřuje mladé spisovatelce. V Osvětimi mu byla přidělena pozice tatéra, jenž označuje nově příchozí vězně. Během této povinnosti se seznamuje s Gitou Furman a mezi oběma vězni vzniká obrovské pouto a láska, kvůli níž dělají oba vše proto, aby hrůzy koncentračního tábora přežili.
Tatér z Osvětimi: teaser trailer | Sky

Vrah naoko

Vrah naoko
Vrah naoko
  • Netflix
65%
Chválená novinka od režiséra Richarda Linklatera nám představí člověka s netradičním povoláním. Gary Johnson je na první pohled obyčejným učitelem, ve skutečnosti ovšem pomáhá policii tím, že se převléká za nájemného vraha. Klienty, co si u něj objednají vraždu, následně předá do rukou policie. Celá kamufláž se mu však začne bortit poté, co se do jedné ze svých svůdných klientek tak trochu zakouká a opravdu kvůli tomu dojde k vraždě. V hlavních rolích se objeví vycházející hvězda Glen Powell a půvabná Adria Arjona.
Hit Man: teaser trailer | Netflix
Podívejte se i na seznam dalších novinek, které najdete na VOD službách.
Zdroj: Netflix, Voyo, Disney+, SkyShowtime