TV tipy: Nový seriál Děcko, Will Smith po apokalypse i akční nářez

TV tipy: Nový seriál Děcko, Will Smith po apokalypse i akční nářez
Děcko | Česká televize (ČT)
Tento týden pošle Česká televize do oběhu další velkou seriálovou novinku. Na své si ovšem přijdou také fanoušci akce, blockbusterů či filmových klasik.

Brubaker

Brubaker
Brubaker
  • iTunes
79%
Onu klasiku bude na ČT2 již dnes prezentovat vězeňský film Brubaker s Robertem Redfordem v hlavní roli. Filmový veterán si zde zahrál titulní postavu, která do věznice zprvu přichází jako jeden z trestanců a pozoruje zdejší otřesné podmínky. Ze vzdělaného Brubakera ovšem záhy vyleze nový ředitel věznice, který chce získané zkušenosti využít k boji s krutým systémem, v němž vedoucí pracovníci zneužívají svého postavení k osobnímu obohacování a znepřátelili vězně proti sobě. Hrdina pak usiluje i o širší reformu, čímž si získá nejen hodně podporovatelů, ale bohužel také nepřátel.
Robert Redford
Brubaker (1980) | 20th Century Fox

Děcko

Děcko
Děcko
  • iVysílání
57%
Nový seriál z dílny České televize bude pojednávat o tématu přímé adopce. Klára je potřetí těhotná, coby svobodná matka s hromadou problémů se ovšem rozhodne nabídnout svého potomka k adopci. Na výběr má ze čtyř párů – rozcházející se Alice s Michalem, stejnopohlavního registrovaného páru Petra a Vladimíra, influencerů Beáty a Huberta a starších partnerů Hanky a Kryštofa. Osudy Kláry a kandidátů se začnou proplétat. Komu z nich se ale nakonec rozhodne dát své dítě do náhradní rodinné péče?
Děcko: upoutávka | Česká televize (ČT)

Já, legenda

Já, legenda
Já, legenda
  • Google Play
  • iTunes
  • Rakuten
78%
Hollywoodská hvězda Will Smith prokáže svou star-power v populární sci-fi Já, legenda, kterou dokázal celou utáhnout pouze na svých bedrech. Příliš mnoho dalších herců či hereček se totiž v tomto blockbusteru nezjevuje. Ve snímku si zahrál vědce, jenž jako jediný v New Yorku přežil šíření nebezpečného viru, který dělá z lidí krvelačná monstra. On je ovšem imunní a možná je i jediným přeživším na celém světě. Ze všech sil se tedy snaží nají protilék a nákazu zvrátit.
gemini-man-willu-smithovi-pujde-po-krku-jeho-mladsi-ja
pamatujete-na-sam-fenku-z-ja-legenda-je-ji-13-a-porad-je-to-hodna-holka
Já, legenda
muz-v-cernem-svetoznamy-boxer-a-mizera-nejlepsi-filmy-s-hercem-willem-smithem
Já, legenda

Nikdo

Nikdo
Nikdo
  • Google Play
  • iTunes
  • SWEET.TV
78%
Herec Bob Odenkirk byl vždy považován za představitele komediálních či dramatických rolí, jenž ovšem hrůzu a respekt nikdy moc nevzbuzoval. Pak ale přišel nenápadný akčňák Nikdo, který udělal z šedesátníka s vizáží úředníčka akčního borce. Velmi příjemná žánrovka vypráví příběh zdánlivě obyčejného muže, který se snaží nevyčnívat, nikdo si ho příliš neváží a žije poněkud zaprděným rodinným životem. To vše se ale změní ve chvíli, kdy v autobuse zmlátí skupinku ruských mafiánů a vyjde tím najevo, že v minulosti býval elitním zabijákem.
Nikdo: trailer | CinemArt

Once

Once
Once
71%
Známé hudební drama s českou oscarovou stopou vypráví příběh irského pouličního muzikanta (Glen Hansard) a talentovaně hudebnice z Čech (Markéta Irglová), jejichž cesty se osudově propletou. Když si spolu zahrají, tak zjistí, že jejich společná hudba má neuvěřitelnou sílu a dokáže mezi posluchači rezonovat. Podaří se jim dostat až do nahrávacího studia, kde si mohou splnit svůj sen. Zároveň si ale v silném a emotivním filmu musí uvědomit, co pro sebe znamenají.
Once
Více zajímavých televizních tipů naleznete v našem TV programu.
Zdroj: Kinobox