Herec Armie Hammer už po kanibalské kauze není vyvrhel. „Můj diář je dost plný," tvrdí

Herec Armie Hammer už po kanibalské kauze není vyvrhel. „Můj diář je dost plný," tvrdí
Armie Hammer | Warner Bros.
Armie Hammer patřil k nejnadějnějším hollywoodským hvězdám. Jenže pak se provalila jeho záliba v BDSM. Na tom by ještě nebylo nic špatného, kdyby zároveň s tím nepřišlo obvinění, že herec má v průběhu hrátek ve zvyku ignorovat bezpečnostní hesla, což se dá prakticky považovat za znásilnění. K tomu se vynořily soukromé zprávy z jeho chatu, kde se vyznává ze sadistických choutek a touhy ochutnat lidské maso. V době, kdy umělecká kariéra končí i z méně podložených příčin, to prakticky znamenalo konec Hammerovy kariéry. 
Armie Hammer
Armie Hammer

Herec

7.0
Herec, jenž ztvárnil Osamělého jezdce, zazářil v dramatu Dej mi své jméno a jen tak tak se nestal novým Batmanem, se stal velmi rychle hollywoodským vyvrhelem. Pracoval jako hotelový recepční, přechodně bydlel u Roberta Downeyho Jr. a nic nenasvědčovalo tomu, že se zase někdy vrátí do sedla. Nicméně i když podle svých slov nesměl na hollywoodské pískoviště, vytvořil si pískoviště vlastní a scénáře psal s kamarádem Jerrym.
Karta se ale začala obracet. Vyšetřování obvinění ze znásilnění nedávno skončilo a Hammer z něho vyšel s čistým štítem. V podcastu Your Mom’s House se rozpovídal o své současné situaci, která pro herce vypadá o dost růžověji. „Karta se obrací, chce to čas. Jde to pomalu, ale obecně, když v Hollywoodu zazní moje jméno, reakce je ‚teda, s tím chlapem teda vy*ebali.’ A je to povzbuzující, je to fakt dobrý pocit.”
Kenneth Branagh, Gal Gadot, Armie Hammer
Armie Hammer
Armie Hammer
Felicity Jones, Armie Hammer
Felicity Jones, Armie Hammer
K dobrému pocitu zřejmě dost pomáhá, že Hammer začal zase pracovat. Nabídek má prý tolik, že jednu musel odmítnout, což je proti předchozím letům pořádný obrat. „Můj diář je dost plný. To první angažmá, které jsem mohl odmítnout po čtyřech letech těchhle s*aček, ty jo, to byl ten nejlepší pocit!” Nedávno Hammer dotočil western Frontier Crucible a před sebou má další dva projekty, z nichž jeden natočí v Chorvatsku a druhý na Filipínách. 
Máte rádi filmy s Armie Hammerem? Možná ho najdete v nejlepších dramatech nebo v nejlepších thrillerech.
Zdroj: World of Reel