TV tipy: Mysteriózní Donutil, kriminální Hrdina i legendárních Sedm statečných

TV tipy: Mysteriózní Donutil, kriminální Hrdina i legendárních Sedm statečných
Záhadné případy | TV Nova

Kamarádi

Kamarádi
Kamarádi
AI
47%
Nový seriál televize Prima, z něhož chce stanice mít svého nového tahouna, jenž naváže na úspěchy hitů Zoo a Slunečná. Svou zápletkou a obsazením má ostatně ideální předpoklady na to nalákat stejnou cílovku. Novinka bude vyprávět o třech kamarádech z dětství Veronice, Petrovi a Oliverovi, kteří se sice před lety rozutekli do světa, nyní se ovšem vrací do své rodné vesničky, aby zde pomohli vzkřísit život. Z Veroniky se stane zastupující starostka, která lidem ráda naslouchá, Petr si zde otevře ordinaci a Oliver si splní sen a otevře zde svou restauraci. A do toho budou samozřejmě řešit vztahy. Pro příznivce výše zmíněných počinů zřejmě ideální náhrada.
Kamarádi: znělka | Prima

Hrdina

Hrdina
Hrdina
AI
59%
Prima ovšem s novinkami nekončí, ve středu totiž startuje také Hrdina. Nová kriminálka od tvůrců populárního Poldy nám představí herce Jana Nedbala coby Adama Hrdinu, domýšlivého policajta, který používá velmi netradiční metody a je velmi těžké s ním pracovat. S touto neřízenou střelou si neví rady jak státní zástupkyně Lucie, tak jeho nadřízený, major Říha. Svými postupy i lidskostí ovšem i přesto dokáže vyřešit sebekomplikovanější případ a minimálně Lucie si k němu najde cestu. Tvůrci slibují velkou porci nadhledu a humoru, což diváci u detektivních jednohubek často odměňují velkou sledovaností. Bude to i tento případ?
Hrdina
Hrdina
Hrdina
Hrdina
Hrdina

Kmotr III

Kmotr III
Kmotr III
  • O2 TV
  • Google Play
  • iTunes
  • +1
83%
Příznivci klasiky si mohou zítra na Nova Cinema vychutnat završení mafiánské trilogie Kmotr, v níž budeme sledovat závěrečné roky Michaela Corleoneho, jenž se sice bude snažit zlegalizovat svůj byznys a začnou ho dohánět výčitky, svět plný krve a násilí ho ovšem stejně nenechá jen tak odejít. Kmotrovské finále sice nesbíralo tak nadšené ohlasy jako nepřekonatelné první dva díly, i přesto se jedná o velmi důstojné zakončení jedné z nejlepších trilogií všech dob.
Kmotr III: trailer | Paramount Pictures

Město

Město
Město
  • Google Play
  • iTunes
  • Rakuten
77%
Druhý režijní počin Bena Afflecka, v němž sám ztvárnil hlavní roli Douga, člena zločinecké bandy specializující se na vykrádání bank. Při jedné loupeži vezme jeho tým rukojmí v podobě manažerky Claire a po jejím propuštění s ní naváže osobní kontakt, aby zjistil, co vše si žena z osudného dne pamatuje a zda jej dokáže identifikovat. Pouto mezi nimi je ovšem čím dál silnější a Doug by se rád vymanil ze svého kriminálního života. S tímto názorem ale úplně nesouhlasí jeho spolupracovníci a po krku mu začne jít také agent FBI.
Město: trailer | Warner Bros.

Sedm statečných

Sedm statečných
Sedm statečných
  • Google Play
  • iTunes
87%
Tu největší klasiku naleznete v neděli večer na ČT2. Příznivci westernu si budou moci zase jednou připomenout nestárnoucích Sedm statečných, v nichž neskutečně našlapané obsazení v čele s Yulem Brynnerem, Stevem McQueenem či Charlesem Bronsonem vytvoří sedmičku nájemných pistolníků, kteří se rozhodnou ochránit nebohé vesničany před krutovládnou zlého bandity Calvery a jeho bandy. Tady už asi nic víc dodávat nemusíme.
Sedm statečných
Sedm statečných | MGM

Záhadné případy

Záhadné případy
Záhadné případy
AI
63%
Ani Nova nebude se seriálovými novinkami pozadu. V neděli odstartuje nový seriál Záhadné případy, který bude disponovat velkým trumfem – Miroslavem Donutilem, k němuž se tentokrát přidá i jeho syn Martin Donutil se svou partnerkou Sašou. Herecký veterán si zde zahraje léčitele Jaroslava, který má zvláštní schopnosti a dokáže díky tomu porozumět i nadpřirozeným jevům mezi životem a smrtí. Jaroslava vyhledá jeho velký fanoušek, jenž je sám velmi zapáleným nadšencem do paranormálních aktivit, který zná veškeré staré legendy. Spolu začnou tvořit sehraný tým vyšetřující nejrůznější záhady. Uvidíme, jak si povede mysteriózní novinka od tvůrců Doktora Martina či nadcházející minisérie Moloch v porovnání s klasickými detektivkami.
Záhadné případy: upoutávka
Více zajímavých televizních tipů naleznete v našem TV programu.
Zdroj: Kinobox