TV sledovanost: Taneční ztrácí diváky, StarDance posiluje vedení. Finále Zoo překvapilo

TV sledovanost: Taneční ztrácí diváky, StarDance posiluje vedení. Finále Zoo překvapilo
Taneční | TV Nova

Policie Modrava

Policie Modrava
Policie Modrava
  • Voyo
  • O2 TV
51%
Nedělní večery dominantním způsobem stále patří Policii Modrava. Ač se jedná o reprízy, kriminální jednohubka znovu nalákala přes 1,2 milionu diváků a je jedním z nejsledovanějších titulů týdne. Nova se nejspíš drbe na hlavě, že jeden ze svých největších hitů poslední dekády ukončila. Devadesátky se usídlily na druhém místě a i přesto, že vyhrály v důležité kategorii od 15 do 54 let, se 787 tisíci diváky se na Modravu dívají z úctyhodné vzdálenosti. Své diváky si nadále drží i Kriminálka Anděl a Výborná SHOW a v podstatě i Zrádci. Ti se asi definitivně usídlili na páté pozici a s 382 tisíci sledujícími zůstávají na svém. Tady se televizní hit podzimu neurodil a Prima musí doufat, že se soutěž s Kotkem uchytila alespoň na Prima+.
Policie Modrava
Policie Modrava | TV Nova

StarDance

StarDance aneb když hvězdy tančí
StarDance aneb když hvězdy tančí
52%
A kdo že drží onen titul nejsledovanějšího pořadu současnosti? Ano, nepřekvapivě je to 13. ročník populární soutěže StarDance. Ta si minulý týden připsala nejlepší start od roku 2008, tento týden pak během živého vysílání ještě posílila na necelých 1,6 milionu diváků. Česká televize si sobotní večer zcela podmanila. Necelých 1,5 milionu diváků si nenechalo ujít ani následné vyřazování a třetím nejsledovanějším pořadem večera se stala poté vysílaná repríza Všechnopárty. Trochu upozaděna na bramborové pozici a s obřím odstupem finišovala druhá série Ducha s 530 tisíci diváky, což jen dokazuje, že celá nová řada zůstala co se sledovanosti týče malinko za očekáváním.
StarDance ...když hvězdy tančí
StarDance ...když hvězdy tančí | Česká televize

Taneční

Taneční
Taneční
  • Voyo
45%
Problémy začíná pociťovat nový seriál z dílny Jiřího Vejdělka Taneční. Poprvé mu totiž razantně ubyli diváci. Třetí epizodu si pustilo 614 tisíc lidí, o takřka 150 tisíc méně než minulý týden. Seriál tak zažil velký propad a po premiéře, kterou sledovalo přes 800 tisíc zvědavců, se novácká novinka potýká s úbytkem publika. Stále se nejedná o vyloženou katastrofu a pokud se sledovanost v následujících týdnech stabilizuje, pořád může Nova považovat komedii za mírný úspěch. Vzhledem k minimální páteční konkurenci a Vejdělkovu jménu za kamerou se ovšem čekalo více. Nováckého zaváhání navíc využil Karel Šíp se svou Všechnopárty a se 777 diváky si připsal nejsledovanější pořad večera.
Taneční
Taneční
Taneční
Taneční
Taneční

Zoo

Zoo
Zoo
  • Prima Plus
37%
Ve čtvrtek se Prima rozloučila s jedním ze svých nejsledovanějších seriálů posledních let, vztahovkou Zoo. Značka ze zvířecího prostředí se příští rok vrátí v podobě nového nekonečného seriálu Zoo - Nové začátky, který bude chtít konkurovat nesmrtelné Ulici. Ještě předtím ale musela Prima zamávat hlavnímu seriálu a loučení to bylo důstojné. I když sledovanost seriálu v posledních měsících spíše stagnovala, finále přeci jen přitáhlo k obrazovkám více diváků a vidělo ho téměř 800 tisíc lidí. To je samozřejmě méně, než měla zoologická vztahovka ve své nejúspěšnější éře, kdy si připisovala i přes milion diváků, ale i tak jde o finále poměrně zdařilé.
Druhá Jedna rodina přilákala 566 tisíc diváků a k číslům končícího hitu se tedy ani nepřiblížila. Bude ale zajímavé sledovat, jak se v čase Zoo zadaří jejímu romantickému nástupci. Dokážou tento týden startující Kamarádi navázat na úspěchy Zoo i předešlé Slunečné?
Zoo
Zoo | TV Prima

Pustina

Pustina
Pustina
  • Max
87%
Do finále se pomalu blíží také kriminální Pustina, kterou ČT vysílá v televizní premiéře. A znovu dokazuje, že zařazení depresivního seriálu od HBO bylo moudrým tahem. Předposlední epizoda přilákala 716 tisíc diváků, stále si udržuje své publikum a tento týden nás čeká finále, při němž se asi velký odliv publika nedá očekávat. Na Primě skončila svou seriálovou štaci Dvojka na zabití. 633 tisíc diváků už je v podstatě standard seriálu, jehož sledovanost od první série ale přeci jen klesla. Uvidíme, jak si v tomto čase povede od této středy očekávaný Hrdina.
Pustina: trailer | Magic Box
Viděli jste nové StarDance? Nezapomeňte pořad ohodnotit na Kinoboxu!
Zdroj: ATO – Nielsen Admosphere, živě+TS0