Seriál Yellowstone chystá další spin-off a nabírá hvězdné obsazení. Nechybí ani Kočičí žena

Seriál Yellowstone chystá další spin-off a nabírá hvězdné obsazení. Nechybí ani Kočičí žena
Kosti a skalp | RLJ Entertainment
Před více než rokem Costner ohlásil svůj odchod z oblíbeného pořadu Yellowstone, a tak bylo jasné, že jeho pátá série bude tou poslední. Dílo si však už dříve vyšlapalo cestičku pro spin-offy, a to konkrétně tituly 1883 a 1923. Loni se začalo mluvit i o sérii 1944 a také o díle s pracovním názvem 2024, jež by tedy mělo posunout příběh do současnosti.
Yellowstone
Yellowstone
  • Netflix
  • Voyo
  • SkyShowtime
87%
Právě o posledním titulu přinesl web TVLine několik novinek. Jednak by měl namísto letopočtu mít název The Madison a také ohlásil několik zajímavých castingových voleb. Dříve se skloňovalo jméno Matthewa McConaugheyho, o jeho účasti se však nic nového neví, a tak je dost dobře možné, že se hvězdy Vlka z Wall Street či Temného případu nakonec v Sheridanově světě nedočkáme.
Naopak těšit se můžeme na Kurta Russella, Michelle Pfeiffer, Patricka J. Adamse či Beaua Garretta. V centru dění by měla být Pfeiffer, jež si zahraje postavu Stacy Clyburn. Ta se s rodinou přestěhuje z New Yorku do Montany poté, co během leteckého neštěstí tragicky zahynou její manžel a švagr.
Michelle Pfeiffer
batman se vraci.jpg
Michael Douglas, Michelle Pfeiffer
Monarch: Odkaz monster
Grindhouse: Auto zabiják
Natáčení by mělo začít už koncem tohoto měsíce a výsledek uvidíme zřejmě někdy během příštího roku. Ještě předtím se však musí odvysílat posledních šest epizod páté série Yellowstonu, což by se mělo stát do konce letošního roku. Aby to ale nebylo zbytečně jednoduché, tak ve hře je i varianta, že uniklé zákulisní informace americká média špatně pochopila, a nakonec vznikne jak seriál The Madison s Russellem a Pfeiffer, tak i původně prezentované 2024 s McConaugheyem, takže by pod hlavičkou Paramountu existovaly hned dva spin-offy Yellowstonu odehrávají se v současnosti.
Ať už to tedy dopadne jakkoli, jedno je jasné – ani po odchodu Kevina Costnera z yellowstoneského univerza zájem áčkových hereckých hvězd o účast na Sheridanových projektech neuvadá, a tak se fanoušci rozhodně mají na co těšit – ať už na svých televizích nakonec uvidí McConaugheye, Pfeiffer, nebo Russella.
Taylor Sheridan
Taylor Sheridan

Scenárista, Herec

7.7
Zatím se podívejte aspoň na náš žebříček nejlepších seriálů na platformě SkyShowtime, kde mají produkty Paramountu u nás své místo – a kde se všechny tři dosavadní tituly ze zmíněného světa nacházejí v první desítce.
Zdroje: TVLine, SlashFilm, Deadline