Finále Stranger Things na prvních záběrech. Nová ukázka láká na osudové finále

Finále Stranger Things na prvních záběrech. Nová ukázka láká na osudové finále
Stranger Things (2016) | Netflix
Na novou řadu čekáme déle než obvykle ze dvou důvodů. Jednak se zdrželo psaní scénáře a navíc chystanou produkci zpozdily loňské scenáristické a herecké stávky. Kvůli tomu se kamery rozjely až na počátku tohoto roku a ještě nějaký čas se nezastaví. Jeden z tvůrců, Ross Duffer, minulý týden na sociálních sítích oznámil, že se natáčení nachází teprve v polovině. Což značí velkou náročnost produkce a zřejmě také velkolepost výsledné série, ale bohužel také to, že pátých Stranger Things se dočkáme příští rok, dost pravděpodobně až v jeho druhé polovině.
Stranger Things
Stranger Things
  • Netflix
90%
Nesmíme totiž zapomenout, že seriál bude opět čekat ještě také náročná triková postprodukce. Dlouhé čekání by zkrátka mělo přinést značně blockbusterové a strhující zakončení, na jehož scénáři si Ross Duffer a jeho bratr Matt evidentně dali záležet. Nečeká se nic jiného než epická podívaná, což potvrdila v nedávném rozhovoru také herečka Maya Hawke, podle níž je pátá sezóna složena v podstatě z osmi velkých celovečerních filmů.
Jelikož se ale zatím nedozvíme, nakolik jsou tyto sliby pravdivé, rozhodli se nám tvůrci nadělit aspoň první video ze zákulisí. V něm uvidíme oblíbené tváře v čele s Millie Bobby Brown a Sadie Sink, jak se vrací do dobře známých kulis a nostalgicky vzpomínají na začátky v seriálu, během nichž např. představitelka Eleven stačila dospět či se dokonce vdát. Dojde ovšem i na Jamieho Campbella Bowera, jenž opět stráví hodiny v maskérně kvůli převtělení do záporáka Vecny. Představí se i nová posila obsazení, věhlasná Linda HamiltonTerminátora, která je podle svých slov ráda, že může ve své oblíbené show účinkovat.
Stranger Things 5. série: film o filmu | Netflix
Všichni pak samozřejmě v klasických promo frázích lákají na to, že nás čeká největší a nejlepší řada, která nás mnohokrát překvapí, a že ono dlouhé čekání se v tomto případě opravdu vyplatí. Budeme jim to samozřejmě věřit. Prostřednictvím kamer dostaneme i střípky prvních záběrů ze seriálu, na nichž můžeme vidět nové postavy i staré známé. O příběhu se tu samozřejmě nic nedozvíme a první trailer by nás asi všechny potěšil více, i tyto malé drobky ale fanoušky jistě zaujmou.
Podívejte se na žebříček nejlepších seriálů dostupných na Netflixu podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Netflix, ComicBook.com