Představitelka Phoebe si připomíná Přátele z dojemného důvodu. Dříve se na ně dívat nemohla

Představitelka Phoebe si připomíná Přátele z dojemného důvodu. Dříve se na ně dívat nemohla
Přátelé | NBC
„Upřímně řečeno, nemohla jsem pořad sledovat, protože mi bylo trapné se na sebe dívat. Pokud ale jde o Matthewa, tak je to v pořádku. Beru to jako oslavu jeho vtipnosti, a právě tu si v souvislosti s ním chci zapamatovat. Byl zcela jedinečně zábavný, nikdo před ním neměl takovou kadenci vtipů či komediální rytmus,“ přiznala Kudrow magazínu The Hollywood Reporter důvod, proč si staré díly nyní připomíná. Je jím pochopitelně vzpomínání na loni zesnulého Matthewa Perryho, představitele Chandlera.
Přátelé
Přátelé
  • Max
88%
Kudrow zpětně se skoro až překvapením v hlase tvrdila, že seriál je podle ní skutečně stále zábavný, což zmiňovala i ve tři roky starém vzpomínkovém setkání pod hlavičkou HBO Max. „Pořád se směju, všichni jsou hrozně vtipní,“ chválila i své ostatní kolegy a kolegyně, nejen Perryho. „Občas se ale zasměju i tomu, co jsem tam dělala já.“
Opakované sledování je prý pro Kudrow způsobem, jak oslavit výročí. „Zároveň je to ale trochu trapné. Když doma někdo vejde do místnosti a já se dívám na Přátele, tak to vypadá hrozně, nemyslíte?“ žertovala čerstvě šedesátiletá herečka.
Přátelé
Přátelé
Přátelé
Přátelé
Přátelé
Ačkoli se tedy na sebe nerada dívá, na samotné natáčení má jednoznačně pozitivní vzpomínky. „Celé natáčecí dny jsme se mezi záběry smáli, protože všichni jsou velmi zábavní lidé. A obzvlášť to platilo pro někoho jako Matthew, jehož cílem bylo, aby se v reálném životě co nejvíce smál. A tak jsme se pořád řehtali tak moc, až nám z očí tryskaly slzy,“ vzpomínala.
A z nedávných tvrzení se tedy zdá, že připomínka Perryho humoru a šarmu herečce stojí za někdy možná nepříjemný pohled na sebe samu. Vždyť už loni na podzim, nedlouho po Perryho nečekané a předčasné smrti v pouhých 54 letech, na svém instagramovém profilu zveřejnila dojemné vyznání svých vřelých pocitů vůči hereckému kolegovi.
Seriál Přátelé si můžete po vzoru Lisy Kudrow připomínat na platformě Max. Podívejte se také na náš žebříček nejlepších komediálních seriálů.
Zdroje: The Hollywood Reporter, Looper, Max