„Pod maskou si připadám nejvíce sexy," tvrdí Cosplay Hadr

„Pod maskou si připadám nejvíce sexy," tvrdí Cosplay Hadr
Copyright: ViBE (Kinobox) | Kinobox
Na našem youtuberském kanále vyšla druhá epizoda cosplay podcastu s názvem ViBE. Tentokrát jsme si do něj pozvali cosplayerku s přezdívkou Cosplay Hadr, která je proslulá především svým kostýmem Witch-kinga z Pána prstenů či Junker Queen z Overwatche.
ViBE cast
ViBE cast
A co je to vlastně ViBE? Jedná se o pohodový, hravý a hlavně velmi netradiční podcast, který jinde neuvidíte. Zajímáte se o popkulturu, hrajete, nebo byste chtěli hrát Dungeons & Dragons? Jste fanoušky cosplaye a nevadí vám trochu toho šílenství? Pak byste ViBE rozhodně neměli minout.
Cosplay Hadr se tvorbě cosplayů věnuje od roku 2020, kdy se z pandemického koníčku stala záliba, v níž vyhrává pravidelně cosplay soutěže s postupem do zahraničí. V roce 2022 zvítězila se svým kostýmem na Witch-kinga na pražském Comic Conu, kde nejen, že vyhrála první místo, ale navíc získala cenu diváků, především za vtipnou scénku s mouchou, kterou předvedla na jevišti a navíc ji uvidíte v podcastu.
ViBE | 2. díl - Pod maskou si připadám nejvíce sexy | Kinobox
O rok později na jaře poté na Animefestu zvítězila s kostýmem Junker Queen a postoupila do mezinárodní soutěže v Paříži, kde získala ocenění za nejlepší paruku. Kromě těchto dvou kostýmů má na svém kontě ale spoustu dalších a jednou by si třeba chtěla udělat i cosplay na Káču z pohádky Hrátky s čertem.
V podcastu se také dozvíte, zda by si založila OnlyFans a v čem si připadá nejvíce sexy. Také posluchačům a divákům přiblížíme, jak vlastně takový kostým vzniká a co všechno musí cosplayer umět, aby mohl nastoupit do soutěže. Pobavíme se o programování vlastních hororových her a v neposlední řadě si nadabujeme slavnou scénu z Harryho Pottera.
Podcast ViBE můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: Kinobox