Megan Fox jako robotická služka svádí majitele. Sci-fi Subservience chce být temná i sexy

Megan Fox jako robotická služka svádí majitele. Sci-fi Subservience chce být temná i sexy
Subservience | XYZ Films
Hereččiny pravidelné žánrové výplachy jako Neviditelná, Bojovnice nebo Po stopách vraha s Brucem Willisem za řeč nestojí, ale dosud jediná spolupráce s režisérem Scottem Dalem, jenž stál také za kamerami Subservience, ale přinesla vcelku osvěžení. Jejich thriller Nadosmti totiž partnerku rapera Machine Gun Kellyho zastihl připoutanou k tělu mrtvého manžela a čelící dotírajícím zabijákům. Sympatická hříčka s vyhroceným průběhem dává naději, že úplně k zahození nebude ani futuristický thriller, v němž umělá robotická inteligence přejímá image příliš neodolatelnou pro sebepočestnějšího tatínka od rodiny.
Subservience
Subservience
45%
Ve filmu, který 13. září poputuje rovnou na placené VOD služby, se italská hvězda kontroverzní série 365 dní Michele Morrone ujme role tápající hlavy rodiny. Poté, co jeho manželka onemocní, otci má s domácností pomáhat android jménem Alice. Atraktivní robot si brzy začne uvědomovat sám sebe a zatouží po všem, co mu nová rodina může nabídnout. Včetně, ehm, rozkroku svého majitele.
Subservience: trailer | XYZ Films
V ukázce propálené erotické napětí celkem přirozeně naplňuje rovnici Megan Fox = (ne)poslušná robotická služka. Film se těmito dospělejšími motivy trochu odliší od virálního hororu M3GAN, jímž studio Blumhouse před dvěma lety vyhrálo kasovní jackpot. Jeden by skoro řekl, že ukázka opravdu nevypadá marně a poskytuje zejména herecký a tematický materiál, který by při lepší propagaci mohl uspět i v kinech.
Režisér Dale se webu JoBlo svěřil, že „Megan ve filmu nastaví dosud nepoznanou tvář.“ Slíbil rovněž emočně nabitý příběh, který kromě sci-fi elementu (v dnešním světě však stále reálnějšímu) pohltí i rozvrácením rodinného zázemí. Trochu jako Sirotek, jen v okázalejší formě a v místy poutavé výpravě. Všichni budou ale stejně nejvíc zvědaví na Fox, která se ukáže v celé kráse a bez nároků na komplikovanější emoční projevy. Nic proti jejím schopnostem, ale úloha sexy vražedného robota jí zkrátka může ideálně sednout. Kultovní parametry a budoucí úspěch na některých větších streamovacích platformách se rýsují skoro každým záběrem.
Podívejte se na náš žebříček nejočekávanějších filmů do konce letošního roku.
Zdroj: JoBlo