Přivítejte nového Supermana! Nové fotky ukazují také jeho lásku a hlavního záporáka

Přivítejte nového Supermana! Nové fotky ukazují také jeho lásku a hlavního záporáka
David Corenswet – Superman (2025) | Warner Bros.
Na internetu se totiž objevila nová série fotek, které ukazují tři ústřední postavy v obležení vojáků a také mezi troskami Metropolis. Podle všeho tedy půjde o scény natáčené po jedné z akčních pasáží. Můžeme si tak pečlivěji prohlédnout nového Supermana s tváří Davida Corensweta, jenž se nejspíš stálého srovnávání s předchůdcem Cavillem nezbaví. A to nejen proto, že si jsou herci typově podobní, ale podle řady fotek na internetu tu dojde i na podobnou scénu se spoutaným Supermanem, kterou si můžeme pamatovat už z Muže v oceli.
Superman
Superman
AI
71%
Po place se ovšem prochází také usměvavá Rachel Brosnahan, kterou mohou diváci znát ze skvělého seriálu Úžasná paní Maiselová. Po kritiky velebeném výkonu a řadě ocenění si tak nyní připíše první blockbusterovou roli a zrovna její casting dělá už od začátku radost. Došlo ovšem i na první záběry jednoho z nejslavnějších komiksových záporáků, jehož tentokrát ztvární Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, X-Men: První třída), jehož obsazení přeci jen vzbuzovalo větší diskuze.
Podle kritiků totiž Hoult pro roli postrádá dostatečné charisma či se naopak jedná až o příliš prvoplánovou volbu, která se podobá předchozímu představiteli Luthora, Jesse Eisenbergovi. Bylo by ovšem opravdu hodně předčasné, kdybychom herce tak rychle odstřelili, jelikož už několikrát nás dokázal svými výkony překvapit a ukázat, že je multižánrovým talentem. Na prvních fotkách v kůži Luthora ho pak můžeme vidět s typickou vyholenou hlavou a taky šrámy na hlavě.
Natáčení je tedy v plném proudu a podle kulis má za sebou realizaci jedné z velkých sekvencí, na níž se evidentně netroškařilo. Ostatně stejně jako na celém filmu. Médii se totiž v posledních týdnech šíří spekulace, že Gunn utratí za restartování Supermana 368 milionů dolarů, což ho bude řadit mezi nejdražší snímky historie. Vzhledem ke klesajícímu zájmu o komiksy i narušenou důvěru v DC ale budou mít tvůrci co dělat, aby ze Supermana (původně se nový snímek jmenoval Superman: Legacy) udělali výnosnou záležitost. Zda slavný superhrdina složí úspěšný reparát, se dozvíme v českých kinech 10. července 2025. Nové fotky ale dávají fanouškům komiksů dost prostoru k teoriím a spekulacím.
Podívejte se také na žebříček nejlepších komiksových filmů podle Kinoboxu.
Zdroj: The Hollywood Reporter, X, ScreenRant