Kinovýhled: Nové Tiché místo ukáže zkázu Země, Kevin Costner doručí vysněný western

Kinovýhled: Nové Tiché místo ukáže zkázu Země, Kevin Costner doručí vysněný western
Tiché místo: První den | Paramount Pictures
Tiché místo: První den
Tiché místo: První den
63%
Zpozornět by měli především příznivci sci-fi hororů, do kin totiž míří třetí díl úspěšné série pod názvem Tiché místo: První den. Opět nás zavede na planetu Zemi, okupovanou smrtonosným druhem mimozemšťanů s mimořádně citlivým sluchem. Namísto rurální krajiny se ale tentokrát podíváme do srdce New Yorku a zjistíme, jak monstrózní invaze začala. Johna Krasinského, jenž stojí za oběma předchozími díly, tentokrát vystřídal Michael Sarnoski, který na sebe dříve upozornil debutem Pig s Nicolasem Cagem.
Tiché místo: První den: 2. trailer | CinemArt

Horizont: Americká sága
Horizont: Americká sága
73%
S měsíčním odstupem od premiéry v Cannes do českých kin vstupuje také nový režijní počin Kevina Costnera, první po více než dvaceti letech. Snímek Horizont: Americká sága je prvním z plánované série, která nás přenese na Divoký západ, do dob americké občanské války. Dosavadní ohlasy jsou smíšené, přesto by westernový epos pro svou velkolepost měl stát za zhlédnutí. V hlavních rolích se kromě samotného Costnera objeví také Sam Worthington, Isabelle Fuhrman, Sienna Miller a další.
Horizont: Americká sága: 2. trailer | Warner Bros.

Rychle a nemožně
Rychle a nemožně
50%
Snímek Rychle a nemožně tak trochu klame svým názvem – nejedná se o další pokračování nekonečné americké franšízy Rychle a zběsile. Francouzská akční komedie, v zámoří uváděná pod názvem „Zbývají tři dny“, by ale mohla sednout stejnému segmentu publika. Vypráví o nemotorném, leč dobráckém policistovi, který má tři dny na to, aby zachránil svou babičku ze spárů mexického drogového kartelu. Se svými parťáky procestuje Francii, Afriku i kus severní Ameriky.
Rychle a nemožně: trailer | Bontonfilm

Birthday Girl
Birthday Girl
65%
Poslední premiérou tohoto týdne je další evropský film s kriminální zápletkou, tentokrát ale natočený „navážno“. Drama s prvky thrilleru Birthday Girl vypráví o svobodné matce Nanně, která pozve svou dceru Cille na zaoceánskou plavbu luxusní lodí u příležitosti jejích osmnáctin. Dovolená se změní v noční můru poté, co Nanna pojme podezření, že Cille byla znásilněna. V hlavních rolích se objeví Trine Dyrholm (Komuna, Srdcová královna), Herman Tømmeraas a Flora Ofelia Hofmann Lindahl.
Birthday Girl: trailer | Film Europe
Podívejte se na všechny filmy, které aktuálně vstupují do českých kin.
Zdroj: Unie filmových distributorů, Kinobox