dalebacek1982

Honza Prchal

Komentáře 263

Od nejnovějších
  1. Bílá míle
    Bílá míle (1994)
    8
    Mám tyhle televizní dramata rád... Nemůžu se ale zbavit dojmu, že z toho šlo vytěžit mnohem víc! Celkově mi přišlo, že ve střižně zůstalo hodně Materiálu. A to je možná ta chyba! Nic se nedozvíme o většině lidí z výpravy, závěru u soudu se film věnuje strašně málo. Když je to podle skutečný události, chtělo to na konci rozvést více, než jen dvěma větami, atd. Každopádně je to tady podhodnocený! Za podívání to rozhodně stojí a Alda je skvělej.
  2. Hrozba smrti
    Hrozba smrti (2024)
    4
    Závěrečný titulky mě bavily víc než celej film! Bravo, to se Dougovi povedlo... Narozdíl od nápadu angažovat do týhle chujoviny McGregora! Bez něj by to bylo trošičku stravitelnější. Pokračování doufám nehrozí!?!
  3. Fallout
    Fallout (2024)
    10
    Pro mě, který v tom světě odehrál stovky hodin, naprosto geniální. Věřím ale tomu, že se to muselo líbit i každýmu, kdo o hře neměl dosud ani tušení. Bravo!
  4. Bábovky
    Bábovky (2020)
    4
    Všechny postavy jsou totální hovada! Jestli tohle žije kolem Třeštíkový, tak se nejde ničemu divit...
  5. Věc: Počátek
    Věc: Počátek (2011)
    8
    Podruhé viděno teď po asi 11 letech a musím říct, že mě to bavilo mnohem víc, než kdysi. Jestli to nebude tím, že aktuální produkce podobných filmů je jaksi absolutně sračkoidní.
  6. V letu
    V letu (2024)
    4
    Dal jsem to celý! Hned potom jsem ale asi na hodinku usnul a po probuzení už jsem si z toho nepamatoval skoro nic. Tak asi tak... Vystihuje to ale určitě sousloví "promarněná příležitost".
  7. Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně
    Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023)
    4
    Než mistrná rebelka odejde z vesnice, tak je to fajn, ale pak to jde do kytek. Dokonce jsem se musel ujišťovat, jestli jsem u toho párkrát neusnul... Ale ne! To jen prostě Zack asi chystá nějakou superverzi. Tahle totiž vypadá, že tam vypadla minimálně půlhodina scén! Spousta věcí nedává vůbec smysl... Nejvíc je to asi vidět při "verbování" všech těch pajduláků. "Jdem dělat revoluci. Sice vůbec nevím kdo jsi, ale nechceš jít teda taky?" "Eeeeh..... No tak jo - zabiju tady pavoučka, co krade děti, ale vlastně nevím proč ho zabiju a proč krade ty děti, ale hned jsem u vás." Nebo: "Jooo, moment - musím tady ještě deset minut krotit nějakýho ptáka. Až to bude, tak ho tady ale nechávám. Zack říkal, že to bude jako vtipný, páč si všichni budou myslet, jak si ho vezmu s sebou a jak mi pak na konci zachrání život, když budu odněkud padat. A ono prd - hahahahaha. To je vtipný, co? Hahaha.... No jo, už jdu!" Nebo: "Jsem vožralej jako prase, jakejpak generál?! Nech mě tady umřít, nic jsem nedokázal, jsem kazišuk, dement a budižkničemu! Ale když mi uděláš krátkej proslov, jak jsem byl nejlepší, tak jdu, no!!! Ještě si ale pak jako hodně drsně stoupnu, jo? To sice taky nedává vůbec smysl, ale to už nikdo nebude řešit... Hlavně, že to bude drsný! "
  8. Plane
    Plane (2023)
    8
    Přesně takovej film tady hrozně dlouho chyběl... Žádný přemejšlení, jen si to užít a jít spát. Paráda!
  9. Princ Mamánek
    Princ Mamánek (2022)
    10
    Za odvahu a nádhernou hudbu musím dát hvězdičku navíc! Tím, že je tady hodnocení takový, jaký je, jsem čekal další debilní pohádku, a ono prd. To muselo bejt v kinech nasranejch rodičů... Chachá! Já jsem Honzu Budaře nikdy moc nemusel, ale tímhle mě dostal... Bavili mě herci v čele s panem Javorským, Veronika je krásná, Ondra Vetchý boží a nakonec i to s tím hlasem pana Kemra bylo skvělý! A nic bych za to nedal, že ty dvě megaotravný čarodějnice tam takhle byly megaotravný schválně a Honza si díky nim takhle s náma vytřel prdel. Bravo!
  10. Dobrodružství rabína Jákoba
    Dobrodružství rabína Jákoba (1973)
    10
    Krampola odjakživa nesnáším jako herce a člověka, ale třeba jako dabér mi nevadil - to se týká samozřejmě hlavně Belmonda. Tam to sedlo! Tady ale zbytečně přehrává, je oproti zbytku dabérů hrozně potichu a celkově se k Funesovi ani nehodí. Naštěstí jsem měl tohle kdysi s českými titulky na VHS a už tenkrát si to oblíbil. Schovat v podstatě antirasistický drama do komedie byl geniální nápad! Ať se všichni náckové světa poserou!
  11. Čas na sebe
    Čas na sebe (2022)
    2
    Mně třeba Kevin Hart neirituje jako spoustu jiných... Tenhle film je ale dost slabej a přišlo mi, že i nějak blbě sestříhanej. Nebo jestli měnili scénář za pochodu - těžko říct!? Každopádně už to nechci nikdy vidět.
  12. Kdyby radši hořelo
    Kdyby radši hořelo (2022)
    4
    Asi jsem se těšil až moc... Není to dobrý, ale ani to není špatný a já hlavně doufám, že žádná vesnice, kde by žilo tolik debilů, u nás neexistuje. Scooter a dechovka v titulcích měl být asi vtip, ale je to trapnost, kterou si pan režisér mohl odpustit.
  13. Kód 8
    Kód 8 (2019)
    8
    Na béčko, navíc kanadský, jsem se bavil královsky! Navíc mi to mnohem víc, než jakejkoli Marvel, připomnělo PS sérii her InFamous, kterou miluju! S chutí bych si dal další díl...
  14. Lidice
    Lidice (2011)
    6
    Nevím - svádí to naprat plnej počet jen jakoby z úcty k obětem a přeživším. Ale s tím se evidentně počítalo a už jen z toho důvodu to prostě neudělám. Když člověk navštíví památník, je po minutě úplně psychicky v prdeli. Kdyby se něco podobnýho podařilo dostat do filmu aspoň z 20%, bylo by to úplně jiný! Místo toho tady ruší divná hudba, nějaká (asi jakože moderní) rozmazaná kamera a spousta směšných scén (atentát na Heydricha vypadá jak když ho točili Indové). Je to velká škoda, protože tohle téma si zasloužilo něco mnohem mnohem lepšího!
  15. Zlatý podraz
    Zlatý podraz (2018)
    4
    Před začátkem natáčení si měli všichni protagonisti pustit několikrát Hráče z Indiany, aby věděli, jak se točí film o basketbalu. Tady teda byla samozřejmě ještě druhá, komoušská linie... Ale všechno bylo tak nějak odfláklý - nebo nevím, jak jinak to popsat. Prostě se to mělo natočit jinak a mnohem líp! Ta hymna na konci jak od Zdeňka Lišky, to byla poslední kapka!
  16. Poker Face
    Poker Face (2022)
    6
    Přijde mi, že to hodně lidí nepochopilo... Ono to ale ani není tak natočený, a to je možná ta chyba. Já musím ubrat hvězdičku za debilní nápad obsadit Hemswortha. To už měli spíš omladit Paula Hogana!
  17. Blok 99
    Blok 99 (2017)
    8
    Je to spíš jen za tři, ale Don Johnson a Udo Kier jsou tam boží, tak každej ještě půlhvězdičkou přispěl.
  18. RoboCop
    RoboCop (2014)
    8
    Mám tyhle filmy prostě rád... A možná kdyby se studio nesralo do práce režiséra (což je evidentní), tak se to mohlo líbit všem...
  19. Luther: Pád z nebes
    Luther: Pád z nebes (2023)
    4
    Celkem dobrá kriminálka, která mohla bejt i skvělá - nebýt debilního přesunu do zasněžených plání... Tam to přestalo dávat smysl a úplně to ten film zabilo. Škoda!