Profilový obrázek

MirekCS

Komentáře 80

Od nejnovějších
  1. Alén, luz de luna (1996)
    10
    Škoda že se to u nás nevysílalo, opravdu pěkná telenovela která zaujme nejen svým příběhem a dějem ale i prostředím kde se seriál odehrává.
  2. Prófugos
    Prófugos (2011)
    8
    Hm, první série byla hodně dobrá s dobrým nádechem i atmosférou a docela s dobrou akci. Co se týče té druhé série tak ta mi už tak skvělá nepřipadala. Ale dalo se to.
  3. Láska a pomsta (2009)
    10
    Vždyť je to docela sranda, zajímavé. Dle mého bravurní telenovela která dokáže upoutat diváka u televizní obrazovky. Co se tyče příběhu tak ten je klasický o lásce a pomstě atd. Zpracování se mi líbí i výběr protagonistů je perfektní.
  4. Svatá Evita
    Svatá Evita (2022)
    10
    Užasné zpracovaní i celé provedení a to každé kapitoly, perfektní výběr protagonistu, jednoduše parada. Genialni zpracovaní Evity v podaní famózní Natalie Oreiro která jí zahrála naprosto bravurně, líbilo se mi to.
  5. K zemi hleď!
    K zemi hleď! (2021)
    6
    Začátek se drží velice dobře ale ta druhá polovina filmů a hlavně to provedení je naprosto nudné. Dvě hvězdy za film a jedná za Jeniffer Lawrence které to tady ohromně slušelo.
  6. Papírový dům
    Papírový dům (2017)
    10
    Naprosto geniální, špičkové provedení i zpracování každého dílů i série, jednoduše naprostá paráda i výběr herců se neskutečné povedl, jak už jsem psal výše, jednoduše naprostá paráda.
  7. Kouzelná noc
    Kouzelná noc (2021)
    10
    Vynikající, zábavné a zároveň i svěží. Atmosféra filmu úžasná. Skvělý výběr protagonistů kteří své role dobře zahrály. Film provází i skvělou hudbou která filmu dává skvělou atmosféru. Nevadilo by vůbec kdyby film byl o něco i delší, neuškodilo by i vícero humorných scén ale i tak dělo. Tohle mě bavilo, s filmem spokojenost, výborná podívaná.
  8. Lalola
    Lalola (2007)
    10
    Zábavné a geniální, úžasné zpracování a perfektní nápad. Při sledování jsem se bavil a nenudil i když některé postavy byly velíce otravné jako například otravná , dcera šéfredaktora redakce ale co by to byl za seriál bez někoho kdo vám nepůjde na nervy. Obsazení taktéž vynikají Luciano Castro a Carla Peterson v tom to seriálů podávají skvělé herecké výkony.
  9. Wei Si Li zhi ba wang xie jia
    Wei Si Li zhi ba wang xie jia (1990)
    4
    Kar Lok Chin není určitě bratr Jet Liho, nikde to není uvedeno a navíc je to nesmysl. Co se týče filmu tak popravdě nic moc i když obsazení je celkem solidní. Akce byla takřka nic moc a tak samo i provedení filmu od kterého jsem čekal trochu víc a to protože film zprvu vypadal docela zajímavě a také i proto že Wiselyho dobrodružství mám celkem rád. Tohle to Wiselyho zpracování spolu s filmem " Seventh Curse, The" se mi moc nelíbí.
  10. Libenjyeo
    Libenjyeo (2018)
    6
    Slušný akční korejský snímek s docela dobrou akci. Po zhlédnutí traileru jsem se rozhodl že to musím z kouknout. Výborná akce s dobrou bojovou choreografii i se solidním dějem i když mohl by být lepší ale i tak docela dobrý. Hlavní představitel (Bruce Khan) se opravdu uměl rvát, škoda že bojových scén s hlavním představitelem nebylo víc a také je škoda že ty akční scény nebyly natočené tvrdším způsoben možná bych šel s hodnocením i výš.
  11. Kaze no iro
    Kaze no iro (2017)
    8
    Krásný a zajímavý romantický příběh se skvělou atmosférou. Líbilo se mi to, hlavní představitelé byly sympatičtí a odvedli super herecký výkon. Hudební podkres byl vynikající a skvělé se k jednotlivým scénám hodil.
  12. Switch
    Switch (2012)
    6
    Dvouhodinová špionážní jízda s Andym, přiznám se že čínské špionážní filmy mám rád kor ještě když tam hraje Andy Lau. Tenhle snímek ale moc mojí osobnost neuchvátil protože se mi moc nelíbilo provedení které sice nebylo špatné ale očekával jsem lepší. Film to sice špatný není ale dle mého gusta rozhodně není. První polovina byla nezáživná a moc se mi nelíbila, druhá polovina filmu na tom byla o trošku lépe než ta první a byla taky i o trochu líp smysluplná. Místy jsem se trochu ztrácel v postavách, na druhou stranu ten mix různých žánrů se mi celkem líbil a do tohohle toho filmu to skvělé zapadlo.
  13. Cheongnyeongyeongchal
    Cheongnyeongyeongchal (2017)
    10
    Pecková záležitost která pobaví i zaujme, připadalo mi to skvělé. Provedení i zpracování bylo výborné až na některé scény s těmi děvčaty u kterých se mi zdálo že jsou provedené trochu drsnějším způsobem zvlášť u té malé holky, krom toho je to vynikající podívaná na kterou se někdy zase rád mrknu. Akční scény byly výborné, rváčky byly natočené skvělým způsobem a to naprosto jednoduchým. Hlavní dvojice byla sympatická od začátku filmu až do konce, po celý film to táhly na výbornou a co se týče atmosféry filmu tak ta je také rovněž vynikající. Skvělé jsem se u toho bavil a kochal radostí. Výborná podívaná na večer.
  14. Ren zai jiong tu
    Ren zai jiong tu (2010)
    8
    Původně jsem si myslel že to bude něco ve stylu "Road Trip atd" naštěstí jsem se spletl. Je to docela příjemná a pohodová komedie na večer která vás určitě pobaví.
  15. Namiya
    Namiya (2017)
    10
    Poslední komentář v tomto roce patří k tomuhle skvostu. Úžasná atmosféra a příjemná podívaná, hezké provedení s vynikajícím příběhem. Jackie Chan jako vždy perfektní i když hraje ve vedlejší roli. Filmy tohoto typu mám celkem rád.
  16. Naprosto šílená
    Naprosto šílená (2018)
    10
    Film s úžasnou zábavou u které se určitě nudit nebudete. Perfektní zpracování i provedení a mnohem lepší než původní originál. Herecky výkon Natalie byl v tomto filmu naprosto skvělý. Těch legračních scén by mohlo být ve filmu víc i když legrace je tam docela dost. Závěr filmu byl skvěle provedeny tak jako celý film. Ostatní role byly taky celkem v pohodě a i dobře zvládnuté. Já jsem s filmem naprosto spokojen, perfektní humor který rozhodně pobaví.
  17. Vánoční kronika
    Vánoční kronika (2018)
    10
    Perfektní jednohubka na večer. Perfektní provedení i zpracování je samozřejmostí. Úžasná atmosféra a zábava která pobaví i potěší. Film mně rozhodně potěšil.
  18. Trable o Vánocích
    Trable o Vánocích (2015)
    2
    Špatné provedení které se mi moc nelíbilo a ani mně vůbec nezajímalo. Čekal jsem komedií u které se pobavím což se u tohohle filmu moc nestálo. Sice film není špatný ale od komedie jsem čekal víc. Je to spíše romantické drama s trochu komediálními prvky které mi moc komediální nepřišly. Film mi moc nesedl a ani mně film moc nepobavil.
  19. Europe Raiders
    Europe Raiders (2018)
    8
    Film bych asi ohodnotil plným počtem hvězd ale z hodnocením jsem prostě musel jít dolů neboť pár věcí se mi moc nelíbilo jako například hlavní ženská postava agentky která film docela kazila a to svým výstupem a svými řečmi což se mi zdálo příliš otravné. Krom toho je to docela fajn podívaná s parádní akci. Nebýt postavy Tiffany Tang tak by se mi to líbilo určitě víc. Tony Leung Chiu - Wai odvedl skvělou akci tak jako u předchozích dílů i když první díl se mi líbí s téhle série nejvíc. Europe Riders je skvělý film s perfektním provedením až na tu vztahovou linií která byla celkem otravná. Docela skvělá podívaná se skvělou akci a mohu říct že i s atmosférou.
  20. Noc úplňku
    Noc úplňku (2006)
    10
    Zprvu se zdálo že film se mi nebude líbit ale po jeho zhlédnutí právě naopak. Docela mile překvapeni a to hned na začátku filmu. Je to docela dobrý korejský film s dobrou podívanou a se sympatickou hlavní dvojicí. Po akční stránce to taky není docela zle, sice bojové scény jsou jen samé přelety atd...tak i přesto to vypadá celkem dobře i když choreografie není buch vi jaká. Děj filmu se mi moc líbil a hudba taky. Úžasná podívaná.
  21. Dian tang lang
    Dian tang lang (1980)
    10
    Úžasný naprosto úžasný kung-fu snímek se vším všudy. Dokolane provedení i zpracování. Tohle to se povedlo a to hodně, film mě naprosto ohromil i uchvátil, vše je prostě perfektní. Příběh filmu je geniální způsob jakým je proveden je jednoznačně skvělý a bojové scény a zvlášť ty v závěrečné scéně jsou naprosto dech berouci. První polovina je taková komediální s úžasnou atmosférou a druhá je už o pomstě s perfektním načasováním. Hudba která zní v tomto filmu je taktéž super jak samostatný film. Super film s úžasnou podívanou.
  22. Mei ren yu
    Mei ren yu (2016)
    6
    Ze začátku to bylo docela nudné ale to se naštěstí změnilo a film mě začal bavit a také i docela napínat. Provedení je dobré ale jak už bývá zvykem mohlo by být lepší a některé scény taktéž. Film se mi líbil ale pár věcí se mi docela nelíbilo například některé scény které mohly být lépe zpracované a to například scéna kde se snaží vyhubit mořské živočichy. Krom těch pár věcí je to zábavná komedie kterou Stephen Chow natočil docela slušně. Některé scény byly opravdu povedené a dialogy taktéž byly výborné i legrační. Film obsahuje docela dobrý scénář, dialogy které v některých pasážích filmu opravdu neměly chybu a tak samo i děj. Škoda že těch legračních scén tam nebylo víc, určitě by byl film pak mnohém lepší. Potěšila mě i účast Tsui Harka který má jen malou roli. Ve filmu zazní i několikrát píseň s filmu Pěst plná hněvu ( Fist of fury) s Brucem Lee.
  23. Huang Fei-Hong zhi gui jiao qi
    Huang Fei-Hong zhi gui jiao qi (1993)
    8
    Není to zlé. Postava Biao Yuena se mi docela líbila a film taky až na pár malých nezbytných maličkostí které mě celkem od obrazovky odlakavali, naštěstí jich bylo jen pár a ja si tak mohl v klidu film vychutnávat. Bojové scény docela ušli. Líbil se mi děj filmu který ale tvůrci mohli nějak trochu malinko lépe provist ale jinak dobrý.
  24. Tai ji quan
    Tai ji quan (1996)
    8
    Woo- Ping Yuen to prostě umí. Výborné provedení až na některé scény bez kterých by se film myslím mohl i klidně obejít. Film obsahuje docela výborné bojové scény a trochu i docela dobré srandy. Děj je celkem pozoruhodný ale i tak se mi pár věcí nelíbilo například některé scény které zrovna nebyly provedené dle mého gusta ale co naplat, krom toho je to skvělá podívaná na kterou se vyplatí mrknout.
  25. Jik zin
    Jik zin (2012)
    10
    Příjemné překvapení. Úžasný akční film s úžasnou akci a se skvělým dějem. Úžasné akční scény a nejen to prostě výborný akční film se solidní akci jak se sluší a patří. Skvělé obsazení které filmu dodalo ten správný šmrnc (Jay Cho a Nicolas Tse atd).Tenhle film se prostě jednoduše povedl a to perfektně. Výborné zpracování.
  26. Jie tou sha shou
    Jie tou sha shou (1996)
    4
    Sice se mi libila doba ve které se film odehrávál ale to provedení už moc ne. Spíš mi to připadalo jako nějaká slátanina a jako i nepovedený remake než pokračování výborné jedničky. Donnie Yen se ani moc neukaže a ani nic nepředvede. Spíš mi to připadalo jak kdyby ani neměl hlavní roli ale spíše nějakou tu vedlejší roly zdatného hrdiny. A bojové scény byly trochu i docela dobré ale v některých scénách i nic moc, na to že akční choreograf byl Yuen Woo-Ping. Na první díl to ani nenavazalo.
  27. Legenda o perlách naga
    Legenda o perlách naga (2017)
    6
    Hlavní postava a taky i druha hlavní ženská postava se mi moc nelíbila neboť oba byly docela otravné a to mnohdy. Oba postavy byly špatné napsané, nelíbil se mi jejich charakter atd. Zvířátko hlavního hrdiny bylo docela roztomilé. Co se týče filmu tak je to v celku docela dobrá podívaná s dobrým provedením a zpracováním, škoda že film trochu kazila ne-sympatie dvou hlavních postav které jsem již zmiňoval. Film jinak krom toho samozřejmě není špatný právě naopak je docela hezký.
  28. Bronzová zahrada
    Bronzová zahrada (2017)
    10
    Hned po prvním dílu jsem věděl že se mi to bude líbit a nebudu se u toho nudit. Vše je perfektní zpracované i provedené. Počet dílu je naprosto vyhovující. (y) Tohle se povedlo, skvělá série.
  29. Yat do king sing
    Yat do king sing (1993)
    4
    Velice nudný kung-fu snímek. Na film jsem se těšil ale moc nadšení jsem nebyl, film mě totiž moc nebavil. Pustil jsem si jej kvůli obsazení (Ti Lung, Cynthia Khan , Rosamund Kwan) a taky kvůli tomu že režisérem filmů je můj oblíbenec (Sammo Hung). Bojové scény nebyly nic moc takové suché a vlastně jich moc ani nebylo, pořád samé bláboly o vlasti atd. Ani Souboj Sammo Hunga s hlavním hrdinou nebyl zrovna k popukaní. Postavy ve filmu se mi z daly příliš namyšlené a nudné.
  30. Stalo se v Číně IV
    Stalo se v Číně IV (1993)
    6
    Dle mého uvážení asi nejslabší díl z celé série. Film je celkem dobrý ale nijak zvlášť neuchvátil. Vincent Zhao Wenzhuo byl v roli Wong Fei Hunga stejně dobrý tak jako samotný Jet Li. Bojové scény byly docela v pohodě ale ty lvy tance byly otravné a ten ženský klan co tam byl a masakroval ty cizince byl rovněž celkem otravný.