Profilový obrázek

Lubor68

4 606
92. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Lidé deště
    Lidé deště (1969)
    4
    Skvěle natočené komorní drama ... Ženská která neví co vlastně chce... Ač těhotná, vlezla by do postele oběma chlapům, které na cestě potká...) Konec tu marnost celého díla zazdil. Blbost, na kterou se vyplatí podívat ))
    Gentlemani
    Gentlemani (2024)
    4
    Co díl, to slabší... Prostor který má seriál není zrovna parketa Guye Ritchieho... Další věcí je předvídatelné situace a vyloženě hloupé postavy zřejmě hloupě se chovající pro vývoj děje.... Slabota, čekal jsem asi něco jinak. Ve filmu ok, ale v serošu a furt dokola nechci.
    Bratři
    Bratři (2023)
    8
    Dobře a citlivě natočeno, nikde se netlačí na pilu. Udělali co mysleli , že je správné. Pohledy na ně se různí. Mě je to fuk. Za mě jsou to ti co konali co cítili, že mají konat. Bojovat za svobodu je správná věc. Všemi prostředky. Na zlo platí jen větší zlo. Ne všichni žvanillé tady by to dokázali. Ani já bych to nedokázal. Takže hrdinové ! Po filmařské stránce , je to malé české a chápu že obsáhnout tento kus našich dějin nebylo lehké. Takže jak tu někdo psal ten útěk si zasloužil jistě víc prostoru a filmařiny.. Takže víc peněz.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci