Profilový obrázek

Mario41

Mario Příhoda
2 115

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Proud času
    Proud času (2003)
    4
    Mám v oblibě filmy s cestováním v čase. Timeline však spadá do podprůměru svého žánru. Řekl bych že nejvěrší klad filmu sou skvělý herci, mnohdy tenkrát ještě neznámý (Butler). Čekal jsme mnohem více od toho, že se partička lidí ze současnosti dostane do středověku. Velká škoda a nevyužitý potenciál.
    Den, kdy se zastavila Země
    Den, kdy se zastavila Země (2008)
    4
    Velké zklamání čekal sem aspoň zajímavý děj, průběh ale při tom se dostavila jen NUDA. Dvě hvězdičky davám za famozní "požírače" všeho ke konci filmu. Pobavila me minirolička Roberta "T-Baga" Kneppera, snad vůbec poprvé sem ho viděl v kladné roli!
    Vetřelci vs Predátor 2
    Vetřelci vs Predátor 2 (2007)
    4
    Naprosto zbytečný film s příšerným dějem a místem konání. Kdyby místo toho tvůrci radši udělali pořádnej akční biják, který by měl alespoň úroveň starých predátorů a vetřelců . Tohle dokonce ani neni lepší než jednička u který byla alespoň nějaká mytologie sice nesmyslná ale přece nějaká!
    Nesvatbovi
    Nesvatbovi (2005)
    8
    Výborná komedie, která mi opravdu sedla! Dvojice Wilson a Vaught se skvěle doplňovala a třešničkou na dortu bylo výborné cameo Willa Ferrela:) Víc takovýchto komedií bych prosil! Owen dokázal, že to jde i bez Stillera
    U2 3D
    U2 3D (2007)
    10
    Nevěřil sem, že by mě koncert v kině mohl někdy takhle vtáhnout svojí atmosférou a kouzlem!!! Skvělý zážitek . U2 mě nalákaly na své koncerty a až tu jednou budou hrát nemůžu vynechat jejich show! Tohle se musí zažít na vlastní oči.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci