Ado

243

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Třináct životů
    Třináct životů (2022)
    6
    Hezké obrázky a věrně vystihnutá thajská kultura neobhájí nudný a zdlouhavý děj s minimem napětí a vlastně o ničem.
    • vizuál, thajská kultura
    • vše ostatní
    Clarksonova farma
    Clarksonova farma (2021)
    10
    Farm opera se stárnoucím idiotem Jeremym v turbulentním období přírodních, epidemických i geopolitických zvratů s neuvěřitelnou lehkostí ukazuje často krutý život farmáře v hořkosladké lidské podobě. Monumentální dílo daleko přesahující osobu charismatického Clarksona a jeho báječných farm buddies. Drama, napětí, láska, zrození, smrt, zoufalství, radost, intriky, válka, přátelství, prasata, ovce, kozy.
    Bullet Train
    Bullet Train (2022)
    10
    Málokterý film dokáže tak klamat tělem. Na první pohled povrchní akční Bčko se postupem času stále víc a víc dostává pod kůži nejen díky famózním hercům, co mají i v takové akční jízdě co hrát. Humor, akce i emoce fungují na jedničku s lehkostí, jakou nepamatuji. Největší žánrové překvapení za hodně dlouhou dobu. Bacha na Diesla!
    Elvis
    Elvis (2022)
    10
    Barevná, eklektická, energická, ale také hluboká a divákem i herci silně prožitá realistická pohádka o novodobém Ježíši. Baz v nejlepší formě dokazuje, že Elvisova extravagance má hluboké kořeny. Vyprávění skrze manažera je poměrně originální, ale možná by šel příběh stejně zajímavě, ale svižněji vyprávět i bez něj? Čert ví, buďme rádi, že film dopadl, jak dopadl.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci